Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH875SP17E

9,0 Lees 241 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch PUE611BB2E

Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Bosch PUE611BB2E

Siemens EH801LVC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens EH801LVC1E

Siemens EH875LVC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens EH875LVC1E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 241 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

carin 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige, overzichtelijke, goed ingedeelde kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze kookplaat is goed ingedeeld. Je kunt er met gemak 5 kookpannen of 4 en een grote langwerpige op kwijt, Hij is heel "gebruikersvriendelijk", aangezien er voor iedere warmtebron een afzonderlijk bedieningsveldje is. Bovendien laat de warmte zich super goed doseren. Bovendien is dit apparaat heel mooi gestyld. Ik ben echt enthousiast.

Pluspunten

  • goed te bedienen
  • overzichtelijk
  • biedt veel plaats
  • goed te doseren
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frank 23-11-2016 Product paar weken in bezit

veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote kookplaat met veel ruimte om al je pannen om kwijt te kunnen. Zeker de vrije zone is ideaal om afwijkende maten pannen of braadsledes op te plaatsen

Pluspunten

  • ruime plaat
  • krachtige turbo stand

Minpunten

  • aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mevr. Willemsen 17-11-2016 Product paar weken in bezit

mooie ruime inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met veel mogelijkheden. Ook grote pannen passen ruimschoots op deze ruime plaat. Ben zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel mogelijkheden door combineren van 2 zones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tineke 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne kookplaat. Alles wat je aanzet qua vocht kookt in een ogenblik. En is zeer goed schoon te maken. Met de flex zone kun je een hele grote pan gebruiken en die kun je nog koppelen ook.

Pluspunten

  • schoonmaken
  • gebruiksvriendelijk
  • Snelle kooktijden bv van water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Michel 13-11-2016 Product paar maanden in bezit

Geweldige kookplaat

Algemene score

9,0
Een zeer functionele kookplaat en de flexibele zone vergroot de functionaliteit van de kookplaat, elke pan past op dit deel samenvoegen van deze twee zones is mogelijk. De bediening is eenvoudig en nauwkeurig en reageert snel. Powerboost voor een snele opwarming is zeer handig. Ook de timer is handig voor bijvoorbeeld om een eitje te koken

Pluspunten

  • Flexibele zone
  • Timerfunctie
  • beveiligingen kinderslot + tijdslimit

Minpunten

  • Maakt iets geluid als de powerboost wordt gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Geronimo 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kookplaat heeft onafhankelijke bedieningen per zone. Dit is erg handig. Ook is de kookplaat krachtig je binnen een paar tellen koud water aan de kook hebt gebracht. Al met al is deze kookplaat een aanrader!!

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Geen 3 fase mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
van de Werken 08-11-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne plaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vind het een fijn apparaat kookt snel en het maakt heel gemakkelijk schoon. moet er wel voorzichtig zijn met het verschuiven van pannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Peter 19-10-2016 Product paar maanden in bezit

Inductieplaat EH875SP17E/01

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij de keukenloods was deze plaat toevallig in de aanbieding. Wij wilden eerst een andere plaat van Siemens kopen maar deze plaat met flexzones hebben we direct meegenomen. Geweldige plaat met prima instellingsmogelijkheden en op iedere zone een tijklok. Mooi design en luxe uitstraling

Pluspunten

  • Alles wat hierboven staat aangegeven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
t.kupper 29-09-2016 Product paar weken in bezit

zeer gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eenvoudig te bedienen makkelijk schoonmaken bij overkoken altijd en schoon blad. verschillende zone "s
ook geschikt voor een groot schaal.

Pluspunten

  • eenvoud

Minpunten

  • tip toetsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
anja 27-09-2016 Product paar weken in bezit

Grote praktische inductie kookplaat

Algemene score

10,0
De inductieplaat nu 4 weken in het bezit en wat een 'genot'is het koken weer geworden.
Geen ruimte tekort meer, maar met gemak meerdere pannen kunnen neerzetten.
Ik zeg een aanrader.

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk schoonmaken
  • Booster functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans van Soest 26-09-2016 Product paar maanden in bezit

Groot oppervlak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote of kleine Pannen/Ketels zijn geen probleem, door zijn indeling, en het oppervlak zijn alle bij ons voorkomende kookhandelingen mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Dennis 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

Grote kookplaat, strak design, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben in onze nieuwe keuken deze inductie kookplaat laten plaatsen. We zijn zeer tevreden, het is een mooie inductie kookplaat, strak design en heeft makkelijke bediening.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • design
  • aantal kookplaten
  • flexzone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Robby 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

top kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
groot, alle pannen passen nu goed op de kookplaat, de flexzone is super handig en daar kan een grillplaat op maar ook gewoon twee pannen naast elkaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Irma van der Laan 14-09-2016 Product paar maanden in bezit

Kookplaat Siemens EH875SP17E

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime kookplaat, eten snel klaar door superboost!Eenvoudige bediening, erg blij mee. Met een doek over de plaat schoon te maken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Jean van Leeuwen 11-09-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische kookplaat met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Speciaal voor deze kookplaat gekozen omdat deze meer ruimte biedt dan iets goedkopere en gangbare modellen. De FlexZone is daarnaast ontzettend handig en werkt goed! Klein nadeel is dat er veel zonlicht in het huis valt en dat de kookplaat dan al snel vies lijkt door watervlekken of stofdeeltjes. Desalniettemin doet dit niks af aan de kwaliteit van deze geweldige kookplaat!

Pluspunten

  • Ruimte
  • FlexZone
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Lijkt snel vies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ben 08-09-2016 Product paar dagen in bezit

Een pareltje in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt direct, intuitief, even lezen en je weet alles, heel handig: kookwekker per kookplaats.
Goed afgewerkt, aansluitsnoer zou iets langer mogen zijn. Top apparaat!

Pluspunten

  • mooi, 5kookpl. 5 wekkers
  • intuitief bruikbaar

Minpunten

  • aansl.snoer 110 cm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P. Broer 27-08-2016 Product paar maanden in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is esthetisch gezien al een verschrikkelijk mooi apparaat en daarbij is het ook nog eens een super apparaat om op te koken. Bediening is erg makkelijk zou nog makkelijker kunnen als de sliders met een kleine vertraging reageren, maar is zeker geen must. Al met al een erg prettig apparaat.

Pluspunten

  • werk erg snel
  • ziet er goed uit
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Thea Sintnicolaas valk 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

weer heel mooi, een echte Siemens.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is wederom een mooi design, degelijk apparaat, zonder teveel poespas.
Siemens geeft altijd goede service.
Siemens is niet goedkoop maar wel in verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak en comfort

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer aangename inductie kookplaat. Werkt zeer direct en voldoet aan alle verwachtingen. Zelfs 5 kookunits voor optimaal gebruik en ook ideaal voor visgerechten

Pluspunten

  • grote afmeting
  • 5 kookzones
  • prettige tiptoesten
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Arthur 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, groot gebruikersgemak

Algemene score

8,0
Het design is super strak en past prachtig bij de overige apparaten. Het gebruikers gemak en de feedback die de kookplaat geeft zijn goed. Het hoge vermogen en de combi zones zijn een genot om mee te koken

enige minpunt dat ik kan vinden is de soms gebrekkige gevoeligheid van de vermogen-sliders

Pluspunten

  • Gebruikers gemak
  • Hoog vermogen
  • flexi zones

Minpunten

  • ongevoelige sliders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews