Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH875SP17E

9,0 Lees 253 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch PUE611BB2E

Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Bosch PUE611BB2E

Siemens EH801LVC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens EH801LVC1E

Siemens EH875LVC1E

Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Siemens EH875LVC1E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 253 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemarijn 12-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie grote inductie kookplaat

Algemene score

10,0
Hele mooie kookplaat. Door de flexzone ook heel erg fijn in gebruik. De pitten zijn in verschillende maten waardoor alle pannen goed op de pitten passen en er genoeg pannen op het fornuis gebruikt kunnen worden. Gebruiksgemak is echt perfect. Werkt heel gemakkeijk.

Pluspunten

  • 3 pitten en flexzone
  • Goede maten van pitten
  • Boosterfunctie
  • mooi design

Minpunten

  • vlekt snel door de glasplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paul 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Mijn geweldige inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 10 jaar inductieplaat te hebben, wilden we in onze nieuwe huis weer hetzelfde, deze x grote plaat heerlijk de flexzone, we wonen er pas 2 weken maar na jaartje op gas te hebben gekookt eindelijk inductie, water kookt in rap tempo, sudderlapjes kunnen gewoon op standje 1 staan zonder dat het aanbakt wat bij gas wel het geval is. De timers zijn heel fijn instellen klaar en piept . flexzone voor me grote pan waar lekker veel in kan had ik veel eerder moeten hebben. ik beveel dit product echt aan

Pluspunten

  • flexzone
  • timer
  • snel afgekoeld van de plaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

ruim, snel en mooi

Algemene score

9,0
Onze inductie plaat bevalt uitstekend. Volstaat alle verwachtingen. Enige minpuntje is dat je hem soms hoort zoemen als je boost

Pluspunten

  • snel
  • mooi
  • ruim

Minpunten

  • zoemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mathijs 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

10,0
Snelle warmteafgifte. We waren keramisch gewend, dus dit is een enorme vooruitgang. Voor mijn gevoel krasvast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Veelzijdige plaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie uitziende plaat die ook nog zeer goed werkt.
Design is goed bedacht en de functies en regeling van de zones werken zeer gemakkelijk. Zelf heb ik hem op een krachtgroep aangesloten en niet op een kookgroep om alle zones met vol vermogen te kunnen gebruiken. De dubbele te samen te voegen zones zijn ideaal voor zeer grote pannen of bakschalen en of griplaat. Aansluitschema is bijgevoegd en er zijn hierin 3 keuzes. demo mode 1x 220V. kookgroep. 2x 220V via kookgroep. Of met krachtstroom. 2 aparte fases via een krachtgroep. Natuurlijk de laatste 2 opties met een perilex stekker.

Pluspunten

  • grote plaat
  • veel zones
  • combinatiezones
  • design

Minpunten

  • prijs is aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mertens 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi design, goede afwerking en functioneel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen inductiekookplaat met veel functies en aparte Flex-zones, duidelijke display en goed schoon te houden

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Uitgebreide functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed schoon te houden.
Door de flexibel in te stellen vakken aan de rechterkant heb je veel mogelijheden qua pangrootte

Reageer

claudia 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Eten koken is een feestje!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hiervoor hadden we ceramische kookplaat, maar met deze siemens inductie kookplaat is koken echt een feestje geworden. De pannen zijn binnen no time heet. De kookplaat is zeer gemakkelijk te bedienen en reageert snel.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • snelheid reageren
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Krijgsman 14-12-2016 Product paar maanden in bezit

flexInduction is geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben voor Siemens apparatuur gekozen voor de kwaliteit. We hebben voor deze inductie plaat gekozen door de Add to dictionary deel. Hierdoor kan je ook een vierkante gril plaatsen op deze plek en werkt geweldig,. Me vriendin wou niet over op inductie omdat ze slechte ervaring met elektrisch koken, maar heb haar nu overtuigd dat inductie toch iets totaal anders is.

Pluspunten

  • Direct warm en heel snel weer koud
  • flexzones zijn geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-12-2016 Product paar maanden in bezit

inductie kookplaat

Algemene score

9,0
Een mooie grote kookplaat met een makkelijke en duidelijke bediening. elke kookzone heeft zijn eigen bediening en kookwekker en de flexibele kookzone heeft veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • aparte bediening kookzone
  • flexibele kookzone is enkel of dubbel te gebruiken
  • er kan een grilplaat op de flexibele kookzone
  • veel ruimte tussen de kookzone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas 12-12-2016

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top apparaat van Siemens. Eindelijk eens fatsoenlijk, makkelijk en ruimtelijk koken. De flexzone is ideaal voor een braadslee.

Pluspunten

  • ruimte voor pannen
  • bedieningsgemak

Reageer

Henk 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie Inductie kookplaat

Algemene score

10,0
Nog nooit met Inductie gekookt, maar vanaf dag 1 enthousiast. Alles is zeer snel warm. Je kunt heel precies alle instellingen bedienen. Fijn om op te koken, een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • Overzichtelijk
  • Ruime oppervlakte
  • Ook voor grote pannen
  • Schoonmaken een fluitje van een cent

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carin 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige, overzichtelijke, goed ingedeelde kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze kookplaat is goed ingedeeld. Je kunt er met gemak 5 kookpannen of 4 en een grote langwerpige op kwijt, Hij is heel "gebruikersvriendelijk", aangezien er voor iedere warmtebron een afzonderlijk bedieningsveldje is. Bovendien laat de warmte zich super goed doseren. Bovendien is dit apparaat heel mooi gestyld. Ik ben echt enthousiast.

Pluspunten

  • goed te bedienen
  • overzichtelijk
  • biedt veel plaats
  • goed te doseren
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-11-2016 Product paar weken in bezit

veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote kookplaat met veel ruimte om al je pannen om kwijt te kunnen. Zeker de vrije zone is ideaal om afwijkende maten pannen of braadsledes op te plaatsen

Pluspunten

  • ruime plaat
  • krachtige turbo stand

Minpunten

  • aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. Willemsen 17-11-2016 Product paar weken in bezit

mooie ruime inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met veel mogelijkheden. Ook grote pannen passen ruimschoots op deze ruime plaat. Ben zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel mogelijkheden door combineren van 2 zones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne kookplaat. Alles wat je aanzet qua vocht kookt in een ogenblik. En is zeer goed schoon te maken. Met de flex zone kun je een hele grote pan gebruiken en die kun je nog koppelen ook.

Pluspunten

  • schoonmaken
  • gebruiksvriendelijk
  • Snelle kooktijden bv van water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 13-11-2016 Product paar maanden in bezit

Geweldige kookplaat

Algemene score

9,0
Een zeer functionele kookplaat en de flexibele zone vergroot de functionaliteit van de kookplaat, elke pan past op dit deel samenvoegen van deze twee zones is mogelijk. De bediening is eenvoudig en nauwkeurig en reageert snel. Powerboost voor een snele opwarming is zeer handig. Ook de timer is handig voor bijvoorbeeld om een eitje te koken

Pluspunten

  • Flexibele zone
  • Timerfunctie
  • beveiligingen kinderslot + tijdslimit

Minpunten

  • Maakt iets geluid als de powerboost wordt gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geronimo 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kookplaat heeft onafhankelijke bedieningen per zone. Dit is erg handig. Ook is de kookplaat krachtig je binnen een paar tellen koud water aan de kook hebt gebracht. Al met al is deze kookplaat een aanrader!!

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Geen 3 fase mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Werken 08-11-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne plaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vind het een fijn apparaat kookt snel en het maakt heel gemakkelijk schoon. moet er wel voorzichtig zijn met het verschuiven van pannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 19-10-2016 Product paar maanden in bezit

Inductieplaat EH875SP17E/01

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij de keukenloods was deze plaat toevallig in de aanbieding. Wij wilden eerst een andere plaat van Siemens kopen maar deze plaat met flexzones hebben we direct meegenomen. Geweldige plaat met prima instellingsmogelijkheden en op iedere zone een tijklok. Mooi design en luxe uitstraling

Pluspunten

  • Alles wat hierboven staat aangegeven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews