Siemens EH611BA18E - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens smart inductie kookplaat 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi blad overzichtelijk

Algemene score

8,0
Omdat Siemens vertrouwen uitstraalt , en wij al altijd een goed merk nemen.
en wij ook andere apparatuur van Siemens hebben.

Pluspunten

  • mooi diesign
  • overzichtelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gvallant 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
al mijn apparatuur in huis is van Siemens.
ik was toe aan een nieuwe kookplaat dus dan maar weer Siemens.
hoop dat ik hier net zo veel plezier aan mag hebben als mijn was machine droger vriezer en koelkast .

Pluspunten

  • zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geleedst 25-09-2016 Product paar weken in bezit

zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het vochtpercentage in de keuken is veel lager. De schoonmaak is veel makelijker. Het energie verbruik is minder. Als je eraan gewend bent is de bediening makkelijk

Pluspunten

  • energiezuinig
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 05-09-2016 Product paar weken in bezit

Super Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super eenvoudige bediening.
Met de bootsfunctie zijn de pitten snel heet.
Slimme timmerfunctie, in te stellen per pit.
Goede verdeling van de pitten zodat alle formaten pannen er op passen.
Snelle aanpassing van de hitte van de pit.
Makkelijk schoon te houden, doekje erover en klaar!

Pluspunten

  • bootsfunctie
  • timer per pit
  • eenvoudige bediening
  • goede pit verdeling
  • snel schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan Dierick 08-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Prima prijs kwaliteitsverhouding en een goed product. Zou het product zeker aanbevelen aan anderen, en in de toekomst voor het merk Siemens kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin 21-01-2016

Vraagje hebben jullie hem op een 16 Ampere stop met 2,5mm koperdraad liggen?

Of op een 20A met 2,5mm?
Wij overwegen ook deze inductie plaat, maar twijfelen aan het aan de kook brengen van meerdere pannen.
Is hij dan snel genoeg? Alvast dank!

Reageer

Rick 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Strak design, gemakkelijke bediening en erg snel je water aan de kook waardoor koken op gas hopeloos ouderwets lijkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen Hurkmans 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Als er al iets genoemd moet worden wat het meest intensief is -> de aankoop... het installeren en gebruik zijn ruimschoots eenvoudig te noemen, één woord... "perfect" !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 17-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Vandaag geplaatst. Zie er strak en modern uit. Handleiding is goed te volgen. Verwarmt snel en goed. Turbo boost verwarmt nog sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witten 03-12-2015

mooi, strak en snel

Algemene score

8,0
Heb de plaat een paar weken, maar bevalt prima. 4 turbo zones, dus zeer snel.
Mooi glad oppervlak, fijn om op te koken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Jero 22-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, vormgeving strak, eenvoudig te bedienen (geen handleiding nodig). Vorige kookplaat (siemens) heeft het 16 jaar uitgehouden zonder problemen dus daarom weer 1 van siemens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

inductiekookplaat 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Betreft eenvoudige kookplaat. Signaalgeluiden zouden minder luid kunnen.2 kleine en 2 grotere kookzones. Niet geschikt voor grote pannen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rob 28-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
werkt goed en snel

als je knoeit en het paneel afveegt raakt hij wel even in de war
misschien was het beter de kleine pitten achteraan te zetten zodat de pan niet zo snel bij de muur komt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer