Bosch PIN651F17E - Reviews

8,9 Lees 8 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wies B 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Voorheen keramisch gekookt, nu dus op deze mooie inductie plaat.
Super gegaan. Nu nog wachten op de mooie pannen die ik er bij krijg, dan is het plaatje compleet en kunnen we snel en schoon een diner bereiden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
andwol 23-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Onze vorige plaat had een individuele bediening en zichtbare timer per sectie. Bij de nieuwe plaat moet je eerst de sectie selecteren om de instelling te veranderen of de resttijd van de sectie te zien. Het is fffff wennen maar werkt prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
F. Lambert 21-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Direct na plaatsen zonder de gebruiksaanwijzing te raadplegen te gebruiken. Logische bediening. Alleen nog niet gevonden of timer voor meerdere zones tegelijk gebruikt kan worden. Mooie glasplaat met afgeschuinde kanten. Vorige had aluminium randen. Toekomst moet uitwijzen of dit afdoende is tegen breuk door stoten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bernisse60 19-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Ziet er gestileerd en professioneel uit.

Overzichtelijke keuzes op inductiekookplaat.

Inbouw sluit mooi aan qua grootte in de inbouwkeuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E. van Wissen 04-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Het was even wennen aan de vervanger van onze 15 jaar oude keramische plaat, maar dankzij de duidelijke handleiding en de simpele bediening waren we al snel gewend aan deze fraaie inductiekookplaat.
Hopelijk is hem een even lang leven beschoren !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Guus12345678 19-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Eerste ervaringen zeer positief.Vijf pannen kunnen gebruikt worden door flex deel. Eten is zeer snel gereed om te serveren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Lisanneke 04-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Tot nu toe lijkt het een prima aankoop. Ben er heel erg blij mee.
Moet nog wel het een en ander uit gaan proberen maar dat ga ik aankomend weekend eens op mijn gemakje doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mevr .Hooiveld 04-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, door direct select, direct naar de juiste temperatuur. De vormgeving is mooi strak afgewerkt, facetrand is zonder randen en daardoor zeer eenvoudig schoon te maken. Je kunt alle maten pannen gebruiken door de flexibele kookzone. Ook is er voor elke kookzone een direct select timer met uitschakelfunctie. En daarbij is de kookplaat zeer snel op temperatuur. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend