Siemens EH675FV17E - Reviews

9,0 Lees 140 reviews
Best Reviewed nov 2015 Siemens EH675FV17E
Best Reviewed november 2015
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
keramisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 140 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margreet 09-08-2016 Product jaar of meer in bezit

Uitstekend koken met inductie kookplaat van Siemens.

Algemene score

10,0
Kook al 15 jaar op een inductie kookplaat van Siemens . Deze toedertijd gekocht omdat de kinderen klein waren en het voordeel is dat de plaat snel afkoeld. Destijds begon inductie koken een opmars. Nooit spijt gehad. Daarom nu opnieuw voor een inductie kookplaat van Siemens gekozen, maar nu uitgebreid met flexzone zodat ik helemaal niet meer na hoef te denken waar ik mijn pan neerzet. Ideaal koken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nick 11-06-2016 Product maand in bezit

Makkelijk te gebruiken kookplaat

Algemene score

10,0
Heb geen vergelijking met andere inductiekookplaten, wel een keramische hiervoor gehad.
Deze kookplaat doet het goed en snel, flexzones en bediening is erg makkelijk. De pannen die we gebruiken zijn hiervoor 4 jaar lang op een gasfornuis gebruikt, ze werk allemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hugo 21-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Een aanrader even kookplaat met kook zones. Geen rekening Houden met het formaat van de pan. Sinds kort de timer van de kookplaat uitgevonden, makkelijk in gebruik en super handig. De kookplaat is zo mijn nieuwe hulp geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pouw 24-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Waanzinnig mooie plaat, werkt super makkelijk op basis van touch slide, en super handig de flex plaat waar door je nooit een verkeerd plaat kunt kiezen, de pannen in mijn geheel altijd verwarmd worden en de pannen dus ook nooit meer kantelen tov onze oude gas pitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tino 22-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
We hebben direct gebruik kunnen maken van de kookplaat. Bediening is duidelijk. de kookplaat warmt de pannen snel op.
Binnenkort ook andere mogelijkheden verder uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
B M van Rooijen 17-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik heb hiervoor de EH675FV11E gehad welke zeer goed is bevallen, echter door een glasbreuk van de oude heb ik de EH675FV17E aangeschaft, ik zou dit niet gedaan hebben als de verwachting voor dit apparaat niet goed zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joris 12-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Uitstekende inductiekookplaat. Makkelijk te bedienen, veel verschillende vermogens in te stellen, dus de ideale temperatuur te krijgen voor allerlei kook-functies. Boostfunctie per deel in te stellen en zelfs een extra boost te krijgen door de middelste twee compartimenten te gebruiken. Ook de pan-herkenning werkt ideaal; de kookplaat stelt zelf de juiste zone(s) in voor de pan die er op staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Aerts 05-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Zone-loos is makkelijk koken met pannen in verschillende grootte. De kookplaat wordt wel snel vies na het koken waarbij de vlekken alleen eraf gaan met speciaal schoonmaakmiddel van HD. Het schuifmechanisme van de kookstand is even wennen in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Anelita 01-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
ik gebruik voor het eerst inductie om te koken heb altijd op gas gekookt ik zag er tegen op en dacht dat het eten minder lekker zou smaken,,,ik ben verbaasd hoe snel ik klaar ben met koken en schoonmaken is stuk prettiger. ik ben helemaal verliefd op deze manier van koken en daarnaast is het een mooi aanzicht in de keuken en heel chique.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Marcel 28-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Nog maar net in bezit dus geen mening over de duurzaamheid. De plaat ziet er echter prachtig uit en de bediening is erg voor de handliggend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeannette 26-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De kookplaat werkt fantastisch. Hij is eenvoudig te gebruiken, maar hiervoor moet je wel even de (goede) handleiding doorlezen. Het koppelen van zones werkt fantastisch, bovendien is inductie heel snel en met de boostfuntie zelfs supersnel. Ik kan iedereen deze kookplaat aanraden!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Aanradertje 22-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig, heel simpel in het gebruik en heel mooi om te zien. Schoonmaken is een fluitje van 'n cent. Aanradertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Remco 17-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooie kookplaat en eenvoudig te bedienen. Vooral het ruime oppervlak geeft de mogelijkheid om diverse afmetingen pannen te gebruiken. Nu zones te combineren en ook dat werkt heel goed, een mooie aanwinst. Dit is de derde inductie kookplaat in 20 jaar en nog maar kort in gebruik maar geeft al een goede indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bou 17-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Wederom gekozen voor een inductie van Siemens. Vorige was een inductieplaat met twee kookdelen in combinatie met twee gaspitten.
Na 15 jaar toch gekozen voor volledige inductie. Een fantastische nieuwe ervaring van Siemens voor de komende 15 jaar. Daar ben ik van overtuigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
AHT 08-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Duurzaamheid is naar ik verwacht goed, dit gebaseerd op alle andere Siemens apparaten in mijn huis en de levensduur van mijn vorige Siemens inductie-kookplaat (14 jaar). Vormgeving is goed en de plaat is mooi om te zien. Mogelijkheden zijn groot met de inductie flexzones: voor alle formaten pannen geschikt en ook voor een grote grillplaat, chafing dish of braadslede. Gebruiksgemak is naar ik verwacht goed, ik heb de plaat echter pas net in gebruik en moet nog even wennen. Tevens heb ik 2 jaar extra loyaliteitsgarantie gekregen van Siemens en kom ik in aanmerking voor een gratis pannenset via Siemens. Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marcel 05-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Fijne plaat met panherkenning,bij schudden van de pan gaat hij niet uit. mooi design glasplaat. De flexzones zijn gemakkelijk in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niels Pauwels 23-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
heb de kookplaat nog maar net, dus duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen.
Kwa vorm , 1 van de mooiste die je kan vinden.
Kwa gebruik, denk het meest flexibele dat je kan vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
smit 23-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
super mooie plaat. en net even anders dan alle andere platen. fijn in gebruik. makkelijk schoon te maken. we zijn er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mfj56 21-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Nu een paar maanden de inductieplaat in huis. Prima apparaat maar na twee maanden hoorde ik een harde knal, stoppen sloegen door en rechterhelft van de plaat deed het niet meer. Cijfertje 9 werd omgedraaid..... Siemens kwam gelijk langs om het euvel te verhelpen (aansturing) en we blijven positief over de komende jaren om heerlijk te koken op deze inductieplaat..... maar het gaf wel even een bittere smaak op de plaat!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kookgek71 20-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Sinds 12 jaar inductie plaat van Siemens in bezit. In ons nieuwe huis weer een nieuwe van Siemens. Schoon maken is gemakkelijk er brand niets in als het al overkookt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews