Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EH675FV17E

9,0 Lees 141 reviews

Vergelijkbare producten

Inventum VKI6010ZIL

Inventum VKI6010ZIL Best Reviewed mrt 2018
8,6 (7)
Bekijk alle Kookplaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 141 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nick 11-06-2016
  • Product maand in bezit

Makkelijk te gebruiken kookplaat

Algemene score

10,0
Heb geen vergelijking met andere inductiekookplaten, wel een keramische hiervoor gehad.
Deze kookplaat doet het goed en snel, flexzones en bediening is erg makkelijk. De pannen die we gebruiken zijn hiervoor 4 jaar lang op een gasfornuis gebruikt, ze werk allemaal goed.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 21-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Een aanrader even kookplaat met kook zones. Geen rekening Houden met het formaat van de pan. Sinds kort de timer van de kookplaat uitgevonden, makkelijk in gebruik en super handig. De kookplaat is zo mijn nieuwe hulp geworden.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-09-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Fijne plaat met panherkenning,bij schudden van de pan gaat hij niet uit. mooi design glasplaat. De flexzones zijn gemakkelijk in het gebruik.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookgek71 20-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Sinds 12 jaar inductie plaat van Siemens in bezit. In ons nieuwe huis weer een nieuwe van Siemens. Schoon maken is gemakkelijk er brand niets in als het al overkookt.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mfj56 30-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

8,0
Ik had al eerder review gegeven over dit product. Helaas heb ik de pech dat binnen drie maanden de rechter helft ermee ophield. Nu ruim twee jaar later wederom de pech dat de rechter helft ermee ophield. Ik ging er van uit dat Siemens dit nog onder de fabrieksgarantie zou repareren doch ik moest helaas toch ruim 100 euro betalen. Uit coulance......anders was het ruim 300 euro. ....dikke pech volgens monteur Siemens.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Margreet 09-08-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Uitstekend koken met inductie kookplaat van Siemens.

Algemene score

10,0
Kook al 15 jaar op een inductie kookplaat van Siemens . Deze toedertijd gekocht omdat de kinderen klein waren en het voordeel is dat de plaat snel afkoeld. Destijds begon inductie koken een opmars. Nooit spijt gehad. Daarom nu opnieuw voor een inductie kookplaat van Siemens gekozen, maar nu uitgebreid met flexzone zodat ik helemaal niet meer na hoef te denken waar ik mijn pan neerzet. Ideaal koken.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pouw 24-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Waanzinnig mooie plaat, werkt super makkelijk op basis van touch slide, en super handig de flex plaat waar door je nooit een verkeerd plaat kunt kiezen, de pannen in mijn geheel altijd verwarmd worden en de pannen dus ook nooit meer kantelen tov onze oude gas pitten.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tino 22-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
We hebben direct gebruik kunnen maken van de kookplaat. Bediening is duidelijk. de kookplaat warmt de pannen snel op.
Binnenkort ook andere mogelijkheden verder uit te proberen.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B M van Rooijen 17-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik heb hiervoor de EH675FV11E gehad welke zeer goed is bevallen, echter door een glasbreuk van de oude heb ik de EH675FV17E aangeschaft, ik zou dit niet gedaan hebben als de verwachting voor dit apparaat niet goed zou zijn.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 12-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Uitstekende inductiekookplaat. Makkelijk te bedienen, veel verschillende vermogens in te stellen, dus de ideale temperatuur te krijgen voor allerlei kook-functies. Boostfunctie per deel in te stellen en zelfs een extra boost te krijgen door de middelste twee compartimenten te gebruiken. Ook de pan-herkenning werkt ideaal; de kookplaat stelt zelf de juiste zone(s) in voor de pan die er op staat.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aerts 05-10-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Zone-loos is makkelijk koken met pannen in verschillende grootte. De kookplaat wordt wel snel vies na het koken waarbij de vlekken alleen eraf gaan met speciaal schoonmaakmiddel van HD. Het schuifmechanisme van de kookstand is even wennen in gebruik.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anelita 01-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
ik gebruik voor het eerst inductie om te koken heb altijd op gas gekookt ik zag er tegen op en dacht dat het eten minder lekker zou smaken,,,ik ben verbaasd hoe snel ik klaar ben met koken en schoonmaken is stuk prettiger. ik ben helemaal verliefd op deze manier van koken en daarnaast is het een mooi aanzicht in de keuken en heel chique.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel 28-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Nog maar net in bezit dus geen mening over de duurzaamheid. De plaat ziet er echter prachtig uit en de bediening is erg voor de handliggend.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 26-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De kookplaat werkt fantastisch. Hij is eenvoudig te gebruiken, maar hiervoor moet je wel even de (goede) handleiding doorlezen. Het koppelen van zones werkt fantastisch, bovendien is inductie heel snel en met de boostfuntie zelfs supersnel. Ik kan iedereen deze kookplaat aanraden!
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aanradertje 22-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig, heel simpel in het gebruik en heel mooi om te zien. Schoonmaken is een fluitje van 'n cent. Aanradertje
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 17-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooie kookplaat en eenvoudig te bedienen. Vooral het ruime oppervlak geeft de mogelijkheid om diverse afmetingen pannen te gebruiken. Nu zones te combineren en ook dat werkt heel goed, een mooie aanwinst. Dit is de derde inductie kookplaat in 20 jaar en nog maar kort in gebruik maar geeft al een goede indruk.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bou 17-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Wederom gekozen voor een inductie van Siemens. Vorige was een inductieplaat met twee kookdelen in combinatie met twee gaspitten.
Na 15 jaar toch gekozen voor volledige inductie. Een fantastische nieuwe ervaring van Siemens voor de komende 15 jaar. Daar ben ik van overtuigd.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHT 08-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Duurzaamheid is naar ik verwacht goed, dit gebaseerd op alle andere Siemens apparaten in mijn huis en de levensduur van mijn vorige Siemens inductie-kookplaat (14 jaar). Vormgeving is goed en de plaat is mooi om te zien. Mogelijkheden zijn groot met de inductie flexzones: voor alle formaten pannen geschikt en ook voor een grote grillplaat, chafing dish of braadslede. Gebruiksgemak is naar ik verwacht goed, ik heb de plaat echter pas net in gebruik en moet nog even wennen. Tevens heb ik 2 jaar extra loyaliteitsgarantie gekregen van Siemens en kom ik in aanmerking voor een gratis pannenset via Siemens. Al met al zeer tevreden.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Pauwels 23-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
heb de kookplaat nog maar net, dus duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen.
Kwa vorm , 1 van de mooiste die je kan vinden.
Kwa gebruik, denk het meest flexibele dat je kan vinden.
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit 23-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
super mooie plaat. en net even anders dan alle andere platen. fijn in gebruik. makkelijk schoon te maken. we zijn er erg blij mee
Geschreven voor: Siemens EH675FV17E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews