Siemens EH875FM27E - Reviews

8,9 Lees 137 reviews
Best Reviewed okt 2016 Siemens EH875FM27E
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 137 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.de Groot 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

makkelijke bediening makkelijk in onderhoud

Algemene score

9,0
Voor eht eerst dat ik keramisch kook, vind het een geweldige snelle manier van koken en bakken.
plaat is goed schoon te houden en zeer vriendelijk in gebruik.

Pluspunten

  • bediening
  • reinheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Peter Janssen 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Kookplaat

Algemene score

8,0
Kookplaat werkt fantastisch zeer gemakkelijk in bediening en goed schoon te maken wij hebben de kookplaat op krachtstroom aangesloten en werkt hierdoor zeer snel op alle kookzones tegelijk een top product

Pluspunten

  • grote kookzones
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Schippers 16-11-2016 Product paar weken in bezit

groot 'kookveld'

Algemene score

9,0
Van gas op inductie over, ik was wat huiverig maar ik ben echt onwijs tevreden over de kook mogelijkheden met deze inductieplaat. Ideaal met een timer en ik laat met een gerust hart een pannetje aanstaan terwijl ik even de kinderen uit school haal en we bij terugkomst lekkere warme verse eitjes hebben bij de lunch. Makkelijk bedienbaar.

Pluspunten

  • snel warm
  • weinig warmteverlies
  • veilig
  • makkelijk schoonhouden
  • bedieningsgemak (oa timer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
tb 13-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

beoordeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat voldoet geheel aan onze verwachtingen. Makkelijk in gebruik en schoonmaak. Snelle opstart en zeer snelle afkoeling. veilig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Lon21 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk en fijn in het gebruik, veel opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een superfijne kookplaat met veel optie en heel fijn en duidelijk in gebruik. Mooi design. Veel ruimte en fijn met 5 plekken voor te koken. Ideaal dus.

Pluspunten

  • Groot oppervlakte
  • Zones allemaal apart te regelen.
  • Boost en warmhoudfunctie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Krasgevoelig
  • Andere pannen aanschaffen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Harry 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangeschaft ter vervanging van de 14 jaar oude gelijkwaardige kookplaat.
Inmiddels meer mogelijkheden en gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • aantal pitten
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Rene 19-10-2016 Product paar weken in bezit

fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening is erg intuitief en veelzijdig. Hierdoor maak je snel gebruik van alle functies die het apparaat heeft Voor het eerst vijf pitten, erg handig!

Pluspunten

  • bediening
  • aantal pitten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nathalie 18-10-2016 Product paar weken in bezit

Inductie koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde heel graag 5 pitten en makkelijk schoonmaken en dat is precies wat ik heb gekregen. Maar ook een schitterende vormgeving, gebruiksgemak, eerlijke prijs en snelle levering. Ondanks mijn aanvankelijke twijfel over inductie, ik heb altijd op gas gekookt, snel gewend en erg tevreden. Ik wil nooit meer anders!

Pluspunten

  • Zeer snel heet.
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Niet alle pannen zijn geschikt.
  • Kras gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
omarhrc 02-10-2016 Product paar weken in bezit

Prima aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerst kookplaat en ik ben helemaal tevreden ermee. Koken wordt veel snel gedaan. Het is makkelijk om het apparatuur schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tom 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie kookplaat qua vormgeving, strakke lijnen en makkelijk te bedienen. Werkt prettig en werkt snel. Water heb je zo aan de kook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Peters 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

ruim, makkelijk in gebruik, snel en een strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hij is zeer snel warm en is ruim genoeg. makkelijk in gebruik en ziet er ook zeer strak uit! onze tip: ga altijd voor een 5 pits!

Pluspunten

  • ruim
  • mooi afgewerkt
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 14-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

SIEMENS Inductiekookplaat met wokplaat in het midden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Oude Siemens plaat met in het midden warmhoudplaat was aan vervanging toe. De nieuwe plaat de EH875FM27E paste precies in het gat van de oude plaat, perfect. In het midden een 24 cm grote wokgedeelte. Helemaal fantastisch alle werkt perfect. Goed gedaan Siemens.

Pluspunten

  • Extra wokgedeelte.
  • aansluting hetzelfde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bart 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Inductie Siemens

Algemene score

8,3
Wij hebben voor onze eerste woning gekozen voor de apparatuur van Siemens, met name het design en uiteraard de kwaliteit spraken ons aan. De inductieplaat van Siemens is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een modern uiterlijk. Er is een uitgebreide maar duidelijke instructie aanwezig zodat je snel met het apparaat kunt werken. Wij zijn zeer tevreden met het de inductieplaat en hopen hier nog lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
stefan 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goed, groot en handig in bediening!

Algemene score

10,0
Deze goed uitziende kookplaat is erg stil, zeer handig in bediening en het grote formaat maakt het mogelijk om met meerdere grote pannen tegelijk te koken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anita 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en strak design

Algemene score

8,3
De kookplaat past perfect in onze nieuwe keuken. De eerste kookervaringen zijn positief, zowel qua koken als bakken. Ik had hiervoor een gasfornuis met altijd gedoe met schoonmaken: nu is het in 1 handbeweging schoon! Ideaal! Ook een groot voordeel is dat de kookplaat vanzelf uitgaat, dus energie besparen gaat bijna vanzelf! Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, want ik heb het apparaat net in bezit, maar ik heb hoge verwachtingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Hans4105 02-12-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Super gemakkelijke bediening; snel op temperatuur, zeker met de turbo / boostfunctie. Goed schoon te houden met glasreiniger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ferdy 01-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Fijne kookplaat! Onze eerste ervaring met een inductieplaat (hiervoor gas). Maar werkt erg prettig. Een ruime plaat voor meerdere pannen tegelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wijnhoven 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik ben erop vooruit gegaan,kan mijn pannen met vier tegelijk gebruiken en grote pannen! Dat is een hele vooruitgang,zonder dat ik de pannen tegen de muur aanstoot. En vijf pits ook erg fijn,kwam er meestal eentje tekort.En gemakkelijk om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dannie 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hele mooie kookplaat, met heel veel mogelijkheden net in het bezit we zijn nog aan het ontdekken wat hij allemaal , over de duurzaamheid kunnen we nog even niet veel zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ellen 30-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Het apparaat is net bezorgd en ik kan er dus nog niet veel over zeggen....Het ziet er prachtig uit, er zit een duidelijke handleiding bij en wat eerste tips om met het koken te kunnen beginnen. Wij zijn enthousiast!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews