• Best Reviewed apr 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 101 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**a@g**l.com 29-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA KI1160ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Afgelopen week dit product online besteld en zelf geïnstalleerd. Zowel inbouw als aansluiting. Ik zag er nog wel even tegen op met de periflex. Maar het was bewerkelijker dan ik had ingeschat. Het valt mooi in het keukenblad en de besturing/werking van een toch vrij basic kookplaat voldoet meer dan voldoende (prijs/kwaliteit verhouding). Er zijn modellen met meer functies etc, voor een instap inductie dikke prima!

Pluspunten

  • Strak basis model
  • Voldoet aan de verwachting

Minpunten

  • Periflex kan een uitdaging zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het de werking van de kookplaat en deze voldoet aan jouw verwachtingen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**s@h**l.nl 28-01-2023
  • Product gekocht

Prettig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
In het kader van groen denken ,zijn wij van keramisch naar inductie gegaan .
We zijn zeer tevreden over dit product.
Werkt super.
Dat wil zeggen makkelijk in de bediening (wel eerst even de handleiding goed doorlezen).
Is erg snel warm enz.enz.
Kortom een aanrader!
Officiele reactie van Atag 30-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marian 15-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Zeer fijne kookplaat en zeer makkelijk in gebruik. Ik zag er tegenop omdat het er moeilijk uitzag maar deze plaat verraste mij.
Ik had het zeer snel in de gaten en het werkt perfect. Zeer goede aankoop

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • zeer snel als het moet

Minpunten

  • misschien een beetje luid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-01-2023

Beste Marian,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review, en wat een mooie score, een 10!
Fijn dat het gebruik jou zo meegevallen is en dat jij de bediening zo snel onder de knie hebt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Winan Shuunka 03-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

TOPPER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Ik ben met ETNA begonnen in de jaren 1970 en nu 2022 heb ik deze gekocht. Vind het super in prijs en vooral het beste in gebruik . Beveel dit ook aan met de extra 2 jaar garantie . Heb vele bekeken en dit was de enige met garantie ook qua prijsverschil , de moeite waard om prijsvergelijkingen te bekijken . Viel me zelfs op dat het bij Etna zelf duurder uitkwam dan bij verschillende aanbieders . IK ZEG TOPPRODUCT VOOR DIT GELD Heb deze voor de prijs van 259 euro betaald .

Pluspunten

  • Goed product + goedkoop
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-01-2023

Beste Winan Shuunka,

Wat leuk om te lezen dat je al zoveel jaar klant van ons bent en je zo blij bent met de kookplaat. Een top product, kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Bedankt voor de enthousiaste feedback met maximale score!

Wij wensen jou veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

B**m@c**o.nl 28-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Prima aankoop, voldoet aan de verwachtingen. gebruikt de kookplaat nu enkele maanden en ben zeer tevreden.

09-09-2022
Een mooie en prima kookplaat, werkt uitstekend ziet er trak uit en is redelijk geprijsd.

Pluspunten

  • Mooie strakke kookplaat
  • Redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 29-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. We zijn blij te lezen dat de kookplaat aan alle verwachtingen voldoet.
We wensen je nog vele jaren kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

l**2@g**l.com 25-12-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Het is een fantastisch apparaat, zo hebben we 4 apparaten van Etna die afzonderlijk fantastisch zijn. Wij raden het iedereen aan om bij aanschaf naar Etna te kijken, je zult er geen spijt van krijgen.
Officiele reactie van Atag 27-12-2022

Beste heer/mevrouw,

Een maximale reviewscore van een 10! Dit betekent een hele tevreden klant en dat is wat ons weer blij maakt. Leuk om te lezen dat jullie maar liefst 4 apparaten van ons mooie merk hebben en deze allen zo goed bevallen. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Wij wensen jullie veel plezier met de apparatuur.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**e@h**e.nl 12-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Ik kookte al 30 jaar ceramische en het werkte steeds minder goed, maar nu met deze inductie gaat hartstikke snel. Ziet er mooi uit en was niet te duur. Het was wel even wennen, maar ben er nu heel blij mee.

Pluspunten

  • Werkt snel en gemakkelijk
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat jij de overstap van keramisch naar inductie hebt gemaakt, en dat jij daarbij hebt gekozen voor ETNA.
Fijn om te lezen dat het koken op inductie jou zo goed bevalt!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

ossowski 12-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Ziet er heel mooi uit heel erg blij mee het is een zeer goed product

Het kookt zeer goed en heel makkelijk te bedienen doet het geweldig

Pluspunten

  • Makkelijk bediening
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-12-2022

Beste heer / mevrouw Ossowski,

Een topscore! Bedankt voor deze 10!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, de vele mogelijkheden en het mooie design van de kookplaat.
Ook het eenvoudige onderhoud is natuurlijk ideaal.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Myr 11-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
De kookplaat werkt supergoed, is snel heet en werkt eenvoudig. De timer die erop zit is ideaal! En natuurlijk scheelt dit in de kosten voor gas :)

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Handige timer
  • Snel op temperatuur
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-12-2022

Beste Myr,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de inductiekookplaat. We wensen je nog vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**t@g**l.com 05-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Ik altijd op gas gekookt maar ben nu gestopt dus heb ik deze kookplaat gekocht en ben daar heel tevreden mee het gaat sneller en is ook makkelijk schoon re houden dus raad ik iedereen deze plaat aan. Ook de prijs is prima

Pluspunten

  • Makkelij, in gebruik
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA!
Het gebruiksgemak en het makkelijke onderhoud bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**0@u**l.nl 18-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Een plaat die doet wat hij moet doen.
Veel gebruiksgemak welke je wel even eigen moet maken.
De kookzones dien je eerst aan te raken waarna de intensiteit bepaald kan worden.
Er is maar één plus en min knop voor alle kookzones.
Voordeel in mijn ogen is dat de instellingen display kleiner is. Hierdoor blijft er meer “bewegingsruimte “ voor de twee voorste kookzones over. Prettige bijkomstigheid.
Verder is de boostfunctie, welke inzetbaar is in elke kookzone, een uitkomst. Even lekker snel je aardappels aankomen bijvoorbeeld. Scheelt echt weer even tijd.
Al met al een prettige kookplaat om mee te werken

Pluspunten

  • Boost
  • Klein bedienings display
  • Voldoende ruimte voor ook de grotere pannen

Minpunten

  • Uitzoeken volgorde van bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review!
Wat fijn om te lezen dat het koken op de inductiekookplaat zo goed bevalt.
De verschillende functies heb jij al goed onder de knie, zo kan jij hier optimaal gebruik van maken.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**k@g**l.com 18-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dit product bevalt uitstekend, krijg je geen spijt van.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
We hebben voor dit product gekozen omdat wij van gas af willen het koken is geweldig en het eten is snel klaar echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat leuk dat jullie bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebben voor ETNA.
Fijn dat het gebruik van de kookplaat zo goed bevalt en dat het eten lekker snel klaar is.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**p@c**o.nl 15-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Heel fijn en makkelijk bedienbaar.
Hier voor een hele dure aeg gehad, maar ben tevredener met mijn Etna.
Makkelijk 4pannen te plaatsen en handige tempratuur regelen afzonderlijke van elkaar.
Zeer tevreden klant 😀

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • 4pannen te plaatsen
  • Goed schoon te maken
  • Afzonderlijk temperatuur instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je de overstap hebt gemaakt naar ons mooie merk en dat de kookplaat nu ook zo goed bevalt. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen een blije en tevreden klant. Bedankt voor de mooie beoordeling en de 10! 🤗

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Riuud 12-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Super tevreden, werkt echt heel fijn, als ik een grotere keuken zou hebben dan zou ik wel een formaat groter kopen. Maar verder zeer tevreden.

Groetjes
Ruud

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste Ruud,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

e**3@l**e.nl 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Goede service goed apparatuur heb er drie van Etna aangeschaft om dat deze en onze Nugget paste

Pluspunten

  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling en het mooie cijfer. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met jouw kopen.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t**1@u**l.nl 02-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch in bediengemak en mooi schoon en opgeruimd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Gekozen vanwege de maten inbouw en de bedientoetsen vooraan in het midden. De boost toets vind ik geweldig. In no time ontdooit en olie op temperatuur.

Pluspunten

  • inbouwmaten, ondiepte

Minpunten

  • geen stekker eraan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven, bedankt!
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Natuurlijk ook dat de kookplaat jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marcellino 02-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Capaciteit Is verrassend stukken beter dan andere merken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
De kwaliteit en prijs verhouding is prima in balans. We waren zeer verrast hoe veel beter de capaciteit was van het vermogen omdat het eten bereiden zoveel plezieriger maakt.

Pluspunten

  • Kloksnelheid
  • Bediening gemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-11-2022

Beste Marcellino,

Hartelijk bedankt voor deze mooie topscore!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de kookplaat.
Leuk dat jij met deze kookplaat koken nog leuker bent gaan vinden!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**s@l**e.nl 30-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dit instapmodel.
Zeer snel en makkelijk te bedienen.
Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met deze kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**3@m**n.com 29-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk te installeren en handig in gebruik goede prijs kwaliteit
Verhouding
We zijn er zeer mee in onze schik

Pluspunten

  • Goede installatie schema bijgevoegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Roland 29-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
super inductie kookplaat werkt perfect,wil niets anders meer en de prijs was ook perfect.

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • makkelijk ingebruik

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste Roland,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je geen andere kookplaat meer wilt en je tevreden bent met het gebruiksgemak.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews