Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**2@h**l.com 30-06-2022
  • Product gekocht

Gastvrij koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Zijn van gas op inductiekoken overgegaan en na de installatie van de inductie kookplaat gelijk begonnen met koken.
Dit hadden wij veel eerder moeten doen.....wat een geweldige kookplaat, snel met de booster makkelijk om te bedienen een mooi strak uiterlijk en makkelijk schoon te maken.
Ik kan het iedereen aanraden om een inductie kookplaat aan te schaffen en van het gas af te gaan.
Super en dan ook Super blij mee.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Hadden wij eerder moeten doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt!
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jij zo blij bent met de overstap van gas naar inductie.
Vaak wordt dit toch gezien als een beetje spannend, en het is natuurlijk fijn als alles soepel verloopt!
Leuk dat jij het nu ook anderen aan kan raden om de overstap te maken.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**a@h**l.com 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit kookplaat, gemakkelijk te installeren en in gebruik. Een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**5@g**l.com 27-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Het is een perfecte kookplaat.
Makkelijk in gebruik en om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de kookplaat en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**d@h**l.com 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super makkelijke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Perfecte kookplaat.
Makkelijke montage.
Bediening eenvoudig.
Veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Snel warm
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de nieuwe inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**o@g**s.nl 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Vandaag 22062022 werd de inductiekookplaat geïnstalleerd. Meteen voor de eerste keer erop gekookt. Wat een verschil met de gaskookplaat. Zo snel is alles gaar. En de bediening is heel gemakkelijk! Om over het schoonmaken maar niet te praten. Een makkie!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak en dat het schoonmaken ook al zo makkelijk gaat! Dat jij tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**7@l**e.nl 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Door de steeds hogere gas prijzen zijn we het huis gaan verduurzamen. Dus toen we een nieuwe keuken hebben laten plaatsen hebben we ook gelijk voor een inductie kookplaat gekozen. Deze was voor de montuur simpel aan te sluiten (ik had het zelf ook kunnen doen) het is een fijne kookplaat lekker snel water aan de kook brengen, en de temperatuur reageert ook snel als je die veranderd. En het is ook nog een mooiere aanzicht op het aanrechtblad.

Pluspunten

  • Mooi kookplaat
  • Fijn om mee te werken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij begrijpen gezien de gasprijzen van nu de keuze voor inductie heel goed. Fijn dat het koken op inductie en de kookplaat ook zo goed bevallen. Bedankt voor de mooie review met maximale reviewscore. Met die 10 zijn wij natuurlijk erg blij mee.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

1**n@g**l.com 10-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed snel en voordelig !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
I.v.m. de huidige situatie van de gasvoorziening ben ik overgestapt op Inductie koken om minder van gas afhankelijk te zijn en de eerste keer gebruikte ik hem om eieren te koken en liep naar de kamer om even iets te pakken en toen hoorde ik het al koken, dat was schrikken zo snel ! Met gas kon je rustig nog even zitten maar met inductie erbij blijven en kan je het eten snel op tafel zetten. Het werkt simpel en veilig en snel, had veel eerder moeten overstappen op de Etna inductieplaat en is aan iedereen aan te bevelen met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Je hebt geen hele dure nodig.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat en je voor ETNA gekozen hebt voor jouw overstap van gas naar inductie koken.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

G**k@h**e.nl 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima inductieplaat voor klein budget.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Een prima inductieplaat zonder poespas die doet wat je mag verwachten. En niet onbelangrijk voor een prima prijs een nieuwe plaat met alle garantie. Dus voor iedereen haalbaar.

Pluspunten

  • Doet alles wat je mag verwachten
  • Prijs

Minpunten

  • Koeling is goed hoorbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat en deze naar behoren werkt. Dat jij tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Broekie 08-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor n mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Mooie inductiekookplaat heeft n goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te bedienen. Makkelijk schoon te maken, zit n booster functie op en zelfs ingebouwde timer met uitschakel functie of wekkeralarm.
Zeer tevreden en service etna is top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gebruiksgemak en deze vele functies!
Wij wensen u nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

e**4@h**l.com 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de omschrijving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Prima product, voldoet volledig. Werkt naar behoren, aansluiten even zoeken, mqar met wat erkende hulp was het zo geregeld. Een aanrader, zeker met de 5 jaar garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over de kookplaat maar ook over onze garantievoorwaarden. Bedankt voor de mooi feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h**e@p**t.nl 21-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Apparatuur werkt prima, en is eenvoudig te bedienen.
Deze apparaten zijn ook aanbevolen door Adele Keukens uit Rijssen

Pluspunten

  • Bediening eenvoudig
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Erg fijn dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak van de kookplaat.
Een model dat aan al jouw wensen voldoet, een goed advies van onze dealer, dat is wat wij graag zien!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**k@a**s.nl 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Een geweldige kookplaat met simpele bediening voldoet echt aan onze verwachting een super ervaring in vergelijk met ons oude gastoestel. Mooi afgewerkt en wat nog belangrijker is een vriendelijke helpdesk waar je goed terecht kan met je vragen of problemen. Wij liepen tegen een paar dingen aan en er werd meteen een monteur gepland die het probleem zo opgelost had, zodat we gelijk aan de slag konden. Wat wil een klant nog meer dan mooie en goed werkende apparatuur en een goede service ! Ook een prima prijs voor deze Kwaliteit. Dus echt een aanrader !

Pluspunten

  • Boostfunctie voor supersnel verhitten
  • Makkelijk te bedienen en overzichtelijke display
  • ingebouwde kookwekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de bediening en gemak van de inductiekookplaat en wat fijn dat de monteur het probleem kon oplossen voor u! Wij wensen u nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

m**k@o**e.nl 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Ik heb gevonden wat ik zocht, een scherp geprijsde, simpele en strak vorm gegeven inductieplaat.

Pluspunten

  • prijs
  • vormgeving

Minpunten

  • zonder stekker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over het design, prijs-kwaliteitverhouding en je de kookplaat een aanrader vindt. Bedankt voor deze mooie review.

Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

l**s@m**n.com 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supper blij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Net een nieuwbouw huis gekocht, hier in is een bruynzeel keuken geplaats met apparatuur van etna supper blij mee werkt goed.!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw ETNA apparatuur.
Wij wensen u veel plezier met de keuken.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**n@g**l.com 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Prachtige kookplaat, heel handig. Alles kookt heel snel. Makkelijk te bedienen tip toetsen, makkelijk schoon te maken, super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de bediening en gemak van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

g**n@u**l.nl 27-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wil nooit meer anders dan inductie koken !!!!!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Altijd gekookt en gebakken op gas . Na aanraden van mijn dochters inductie kookplaat aangeschaft . Via internet uitgekomen bij de ETNA KI1160ZT , wat een heel goede keuze blijkt te zijn geweest ! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten ! En wat het gemak betreft had ik dit tien jaar geleden al moeten doen , het apparaat doet het geweldig , echt niet normaal en dat voor die ongelofelijke prijs ! Binnen twintig minuten staat er een complete maaltijd op tafel en wanneer de kookplaat is afgekoeld is het echt een fluitje van een cent om hem schoon te maken ! Heel anders wanneer je op gas kookt , echt een verademing ! Al met al vind ik het dus een echte aanrader !!!!!!!!!!!!! En dan ook nog eens vijf jaar garantie , PRACHTIG TOCH !? Groetjes Gerard ......................

Pluspunten

  • Snel klaar met koken
  • En super makkelijk schoon te maken !

Minpunten

  • Helemaal GEEN !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Gerard,

hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat een goed advies van jouw dochters, en wat fijn dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Wij zijn blij om te lezen dat het toestel jou zo goed bevalt.
Een tevreden klant, dat is waar wij het voor doen!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@h**l.com 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader we zijn super tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Wij zijn super te vrede over deze mooie etna inductie kookplaat!
Heel makkelijk te bedienen en een stuk sneller als onze oude kookplaat van een ander merk!
Is het geld meer dan waard geweest :)

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Kinderslot
  • Super snel koken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat jullie zo super tevreden zijn over de kookplaat, deze makkelijk is te bedienen en ook nog eens super snel is. Meer tijd over voor andere leuke dingen ;-)
Wij wensen jullie veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ruud 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Kwaliteit en duurzaamheid, top product.
Raad het zeker aan.
Altijd op gas gekookt, nu inductie zeker geen spijt van deze investering. Etna kwaliteit en vertrouwd

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste Ruud,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat goed dat je de overstap hebt gemaakt naar het koken op inductie en dit zo goed bevalt. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

b**p@h**l.com 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Zeer goed toestel, koken gaat snel, makkelijk schoon maken, wil niets anders meer.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Bijna geen geluid
  • Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de inductiekookplaat.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

r**3@g**l.com 19-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wereld voor ons open gegaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Mooi design en makkelijk in gebruik. Prima aankoop en na gebruik makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruik
  • Maakt de keuken strak door design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews