Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**e@p**t.nl 21-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Apparatuur werkt prima, en is eenvoudig te bedienen.
Deze apparaten zijn ook aanbevolen door Adele Keukens uit Rijssen

Pluspunten

  • Bediening eenvoudig
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Erg fijn dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak van de kookplaat.
Een model dat aan al jouw wensen voldoet, een goed advies van onze dealer, dat is wat wij graag zien!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**k@a**s.nl 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Een geweldige kookplaat met simpele bediening voldoet echt aan onze verwachting een super ervaring in vergelijk met ons oude gastoestel. Mooi afgewerkt en wat nog belangrijker is een vriendelijke helpdesk waar je goed terecht kan met je vragen of problemen. Wij liepen tegen een paar dingen aan en er werd meteen een monteur gepland die het probleem zo opgelost had, zodat we gelijk aan de slag konden. Wat wil een klant nog meer dan mooie en goed werkende apparatuur en een goede service ! Ook een prima prijs voor deze Kwaliteit. Dus echt een aanrader !

Pluspunten

  • Boostfunctie voor supersnel verhitten
  • Makkelijk te bedienen en overzichtelijke display
  • ingebouwde kookwekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de bediening en gemak van de inductiekookplaat en wat fijn dat de monteur het probleem kon oplossen voor u! Wij wensen u nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

m**k@o**e.nl 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Ik heb gevonden wat ik zocht, een scherp geprijsde, simpele en strak vorm gegeven inductieplaat.

Pluspunten

  • prijs
  • vormgeving

Minpunten

  • zonder stekker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over het design, prijs-kwaliteitverhouding en je de kookplaat een aanrader vindt. Bedankt voor deze mooie review.

Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

l**s@m**n.com 05-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supper blij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Net een nieuwbouw huis gekocht, hier in is een bruynzeel keuken geplaats met apparatuur van etna supper blij mee werkt goed.!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw ETNA apparatuur.
Wij wensen u veel plezier met de keuken.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**n@g**l.com 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Prachtige kookplaat, heel handig. Alles kookt heel snel. Makkelijk te bedienen tip toetsen, makkelijk schoon te maken, super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de bediening en gemak van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

g**n@u**l.nl 27-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wil nooit meer anders dan inductie koken !!!!!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Altijd gekookt en gebakken op gas . Na aanraden van mijn dochters inductie kookplaat aangeschaft . Via internet uitgekomen bij de ETNA KI1160ZT , wat een heel goede keuze blijkt te zijn geweest ! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten ! En wat het gemak betreft had ik dit tien jaar geleden al moeten doen , het apparaat doet het geweldig , echt niet normaal en dat voor die ongelofelijke prijs ! Binnen twintig minuten staat er een complete maaltijd op tafel en wanneer de kookplaat is afgekoeld is het echt een fluitje van een cent om hem schoon te maken ! Heel anders wanneer je op gas kookt , echt een verademing ! Al met al vind ik het dus een echte aanrader !!!!!!!!!!!!! En dan ook nog eens vijf jaar garantie , PRACHTIG TOCH !? Groetjes Gerard ......................

Pluspunten

  • Snel klaar met koken
  • En super makkelijk schoon te maken !

Minpunten

  • Helemaal GEEN !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Gerard,

hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat een goed advies van jouw dochters, en wat fijn dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Wij zijn blij om te lezen dat het toestel jou zo goed bevalt.
Een tevreden klant, dat is waar wij het voor doen!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@h**l.com 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader we zijn super tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Wij zijn super te vrede over deze mooie etna inductie kookplaat!
Heel makkelijk te bedienen en een stuk sneller als onze oude kookplaat van een ander merk!
Is het geld meer dan waard geweest :)

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Kinderslot
  • Super snel koken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat jullie zo super tevreden zijn over de kookplaat, deze makkelijk is te bedienen en ook nog eens super snel is. Meer tijd over voor andere leuke dingen ;-)
Wij wensen jullie veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ruud 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Kwaliteit en duurzaamheid, top product.
Raad het zeker aan.
Altijd op gas gekookt, nu inductie zeker geen spijt van deze investering. Etna kwaliteit en vertrouwd

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste Ruud,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat goed dat je de overstap hebt gemaakt naar het koken op inductie en dit zo goed bevalt. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

b**p@h**l.com 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Zeer goed toestel, koken gaat snel, makkelijk schoon maken, wil niets anders meer.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Bijna geen geluid
  • Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de inductiekookplaat.
Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

r**3@g**l.com 19-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wereld voor ons open gegaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Mooi design en makkelijk in gebruik. Prima aankoop en na gebruik makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruik
  • Maakt de keuken strak door design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Zetje 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Deze mooie Etna inductiekookplaat heeft een erg goede prijs/kwaliteit verhouding en is heel eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Goedkoop

Minpunten

  • Etna

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste Zetje,
Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de inductiekookplaat en deze iedereen aanbeveelt! Wij wensen je veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

H**4@h**l.com 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prefect echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Ik ben van ignis naar etna kookplaat gegaan en ik ben er super tevreden mee
Kookplaat verwarmd snel zit een booster functie op echt zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze review. Fijn te lezen dat u voor een inductiekookplaat van ETNA heeft gekozen en u er zo super tevreden mee bent. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

m**2@g**l.com 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Voor weinig geld een hele goede inductie kookplaat. Eenvoudige bediening, boosterfunctie en zelfs ingebouwde timer met uitschakelfunctie of wekkeralarm. Gewoon doen!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening.
  • Boosterfunctie
  • Timerfunctie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden met de mogelijkheden van de kookplaat.
​Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

V**n@g**l.com 20-02-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs kwaliteit. Super service .
Zeer zeker een aanrader etna. Vorige keuken met etna apparatuur 15 jaar zeer zeker goed bevallen. Nooit enige storen of reparatie aan gehad. Dus daarom bij mijn nieuwe keuken absoluut weer gekozen voor etna apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA gekozen heeft, bedankt voor uw vertrouwen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze apparaten.
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe keuken.

​Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

c**1@h**e.nl 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling kookvlak. Redelijke prijs. En vooral de mogelijkheid om de garantie te verlengen na registratie.

Pluspunten

  • priis
  • kabel voor aansluiting
  • verlengde garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

​Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Kevin 17-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Hiervoor ‘keramisch’ gekookt en je weet niet wat je meemaakt als je overstapt op inductie: alles is binnen een oogwenk warm en de plaat is makkelijk schoon te maken. Enig nadeel (vind ik) is dat als je pannetje iets te klein is voor de pit, de plaat uitvalt. Voor de rest: superhandig ding!!
Officiele reactie van Atag 18-02-2022

Beste Kevin,

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over het koken op inductie en dat de kookplaat zo goed bevalt. Bedankt deze mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Cees Leiden 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Goed en mooi product.
Werkt zoals het moet.
Heel blij mee gekocht via Bol.com.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

​​Beste Cees,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Het is fijn om te lezen dat je blij bent met deze kookplaat.

Veel kookplezier.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Lin 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Top product.
Makkelijk in gebruik.
Waard voor het geld.
Kers op de taart er zit een timer erin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste Lin,
Dank u wel voor het schrijven van deze review en u iedereen deze inductiekookplaat aanbeveelt. Fijn te lezen dat de kookplaat makkelijk in gebruik is en u blij bent met de timer. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

n**e@g**l.com 07-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

ETNA inductie kookplaat KI1160ZT

Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

1,0
Deze ETNA kookplaat heb ik als vervanging gekregen aangezien onze vorige kookplaat was opgeblazen tijdens het installeren van een nieuwe meterkast. Direct valt op dat op lage stand, de kookplaat 'aan pulseert'. Dat wil zeggen dat je sausje afwisselend heftig borrelt en dan weer afkoelt. Dit kookt niet lekker en onze vorige inductie kooktoestel pulseerde veel sneller en hield de temperatuur dus veel constanter op een lage stand. Daarnaast ging deze plaat al na 3 maanden kapot. Enige pluspunt is dat ETNA binnen een paar dagen een nieuwe kwam brengen onder garantie.

Pluspunten

  • snelle garantie

Minpunten

  • slechte prestatie op lage stand
  • Snel kapot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Geachte heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat uw kookplaat zo snel defect gegaan is en het pulseren niet helemaal naar verwachting werkt. Gelukkig heeft onze servicedienst hier snel een oplossing voor geboden. Het pulseren van de kookplaat is normaal. Een inductiekookplaat regelt namelijk bij de lagere kookstanden (meestal de standen van 1 tot en met 7) het vermogen door kortstondig de zone in en uit te schakelen. Afhankelijk welke generator er wordt gebruikt is dit per merk en model weer verschillend. Ondanks dat dit de normale werking is van dit model betreurt het ons wanneer een klant niet tevreden is en zullen hierom uw feedback doorgeven aan de betreffende afdeling voor eventuele verbeterpunten.
Wij wensen u nog veel plezier met de kookplaat.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

L**N@G**L.COM 21-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
nadat vorige inductieplaat de geest had gegeven,hebben we gezocht na nieuwe ,al snel kwamen we bij etna uit ,wat prijs en kwaliteit toch wel uitsprong bij andere merken,we hebben een instapmodel gekozen ,want goed is goed,duidelijke installatie en gebruikers handleiding zaten in de doos,en gemakkelijke bediening kookplaat.

Pluspunten

  • redelijke prijs
  • mooi design

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-11-2021

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA heeft gekozen en u tevreden bent over de werking en uitstraling van de kookplaat.
We wensen u vele kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews