Inventum VKI5510ZWA - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI5510ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**1@h**l.com 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader! Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

10,0
We hebben deze inductie kookplaat gekocht omdat het beter is voor het milieu. Hij ziet er mooi uit, luxe uitstraling, makkelijk schoon te houden en komt snel op temperatuur. Bovendien is hij energie zuinig! Heerlijk koken op deze kookplaat, ik ga zo koken nog leuk vinden!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Mooi design
  • Makkelijk schoonmaken
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**n@g**l.com 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Als een tierelier!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

10,0
Stijgende gasprijs en ervaring bij vrienden die op inductie koken brachten me bij deze mooie kookplaat. Blijkt perfect over bestaande gaskookplaat te plaatsen, als je de branders en rekjes van de laatste verwijdert. Blijkt bovendien perfect te werken met bijna al mijn vertrouwde pannen. Alleen voor snelkookpan een adapterplaatje aangeschaft: als een tierelier!

Pluspunten

  • gemak, ook in onderhoud
  • prijs
  • zuinig in gebruik
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

9,0
makkelijk aan te sluiten makkelijk te bedienen slechts een stopcontact nodig erg gebruiksvriendelijk en mooi design

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • een stopcontact geen extra groep nodig
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Riksen 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

9,0
vanwege de hoge gas prijs,koken gaat nu veel sneller en van de zonnepanelen.sneller klaar en gas besparen

Pluspunten

  • snel
  • gas besparing

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**n@g**l.com 13-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader. bijzonder tevreden na 14 dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

8,0
Heb dit product aangeschaft omdat het op onze ijskast past en op 220V is. Het is een krachtige plaat, die veel overeenkomsten biedt met het gastoestel. Verder is hij goed en makkelijk verplaatsbaar

Pluspunten

  • 1 fase
  • compact

Minpunten

  • Bij ketelverplaatsing uit knop gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i**1@h**l.com 25-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig alternatief voor gas !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

8,0
Op aanraden van mijn dochter , heb er zeker geen spijt van , dit met het oog op de stijgende gasprijzen .
Goed en mooi product ,ben er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Mooi
  • Gemakkelijk in gebruik

Reageer

p**6@g**l.com 23-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen
Modern en strak design
Makkelijk te bedienen
In een woord super

Pluspunten

  • Overal te plaatsen
  • Blijft goed op de plek staan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chelsea 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie vrijstaande kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

9,0
Mooi strak design, en omdat het inductie is. Kookt snel en mijn eten brand niet meer aan! Top aankoop! Heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ermers 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

8,0
Snel en duidelijke informatie bij Cool bleu
verder snelle levering mooie prijs kwaliteit verhouding ik heb deze gekocht via internet
ik zocht 220 apparaat losstaand

Pluspunten

  • design
  • gebruiks vriendelijk
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Emi 12-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege handige afmetingen. Hij ziet er mooi uit en doet alles wat je zou willen. Overgeschakeld van gas koken en dit bevalt heel goed, koken gaat een stuk sneller.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Handige afmeting
  • Kan in normaal stopcontact
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Gevaar van krassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HW 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat vrijstaand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI5510ZWA

Algemene score

8,0
Van 4 pits gas naar inductie gegaan meer ruimte voor de pannen met hetzelfde formaat een degelijk product

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer