Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS670ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 11-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kookplaat als je geen Perilex aansluiting hebt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Ik nam onlangs de stap koken op gas naar koken op inductie. Mijn eerste inductieplaat (van een ander merk) was direct een flinke teleurstelling, omdat deze bij het minste geringste met flink wat geklik ging pendelen (waarbij het vermogen tussen de kookvlakken wordt verdeeld). Die heb ik binnen de zichttermijn teruggestuurd.
Toen ik las dat deze ETNA kookplaat veel minder snel zou pendelen, heb ik deze gekocht.

En wat een fijne kookplaat is dit! Ik kan gemakkelijk koken op 4 pitten, ik heb geen merkbaar last van pendelen en ook geen irritant geklik. De bediening is gemakkelijk, het schoonmaken ook. En die vijf jaar garantie is ook zeker een voordeel wat mij betreft. Ik had mijn 89-jarige vader al aan het inductie-koken met een losse ETNA kookplaat gekregen, ik heb zelf ook de overstap gemaakt naar ETNA en ik kan alleen maar zeggen: DOEN!

Pluspunten

  • Goede vermogensverdeling over de vier pitten
  • Stil en geen pendelen merkbaar
  • Mooi design
  • Geen Perilex aansluiting nodig
  • Gemakkelijk in te bouwen

Minpunten

  • Ik heb geen minpunten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste Eric,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat we jouw overstap naar inductie koken op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**r@g**l.com 11-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat

Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Heb de inductie plaat nog maar net…..maar is heel mooi om te zien . De bediening is overzichtelijk en gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en bedieningsgemak van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b**0@l**e.nl 11-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne kookplaat werkt perfect makkelijk in gebruik super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat en deze naar behoren werkt.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

rnarloch 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Top apparaat plug & play, makkelijke installatie en maar een gewoon stopcontact nodig. Doet niet voor onder mijn oude gaskookplaat.

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • gebruiks vriendelijk
  • mooi afgewerkt
  • 1-fase stopcontact nodig

Minpunten

  • Glasplaat ziet men wel gauw vlekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de nieuwe inductiekookplaat. Dat jij tevreden bent met jouw aankoop is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**n@g**l.com 27-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

supergoed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Gekocht bij Coolblue omdat het goed werd gewaardeerd. Heel makkelijk te installeren omdat het gewoon op 220 volt werkt. Simpel in gebruik en de kooksnelheid ligt hoog waardoor je niet bij de pannen moet weglopen.

Pluspunten

  • kooksnleheid
  • installatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**l@g**l.com 25-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Het is een fijne kookplaat makkelijk in gebruik. En prijs kwaliteit is zeker voldoende. Doet wat ie moet doen zonder al teveel poespas.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

s**e@g**l.com 24-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig van gas naar inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Prima inductiekookplaat. Makkelijk te monteren en aan te sluiten op normaal randaarde stopcontact. Bediening is eenvoudig. Restwarmte aanduiding. Boost-mogelijkheid. Makkelijk schoon te maken.
Heb geen problemen ondervonden als meerdere pannen werden gebruikt.
Kortom: een aanrader.

Pluspunten

  • 1 fase mogelijkheid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Meerdere pannen geen probleem
  • Boost mogelijkheid
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Aan/uit tiptoets lastig te vinden bij weinig licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn dat je zoveel pluspunten hebt beschreven en deze Plug & Cook inductiekookplaat een aanrader vindt.
Wij wensen je heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Chantal
Webcare ETNA

Reageer

S**g@g**l.com 22-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Uitstekende inductie kookplaat. Heel makkelijk in gebruik en wordt snel warm. Het ziet er goed uit en voelt kwalitatief goed aan. Ook supergemakkelijk te installeren. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste Rob,

Een uitstekende kookplaat; dat lezen wij natuurlijk graag. Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt. Bedankt voor de enthousiaste review met maximale reviewscore.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Rob Bruins 21-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Eenvoudig te installeren , 1 fase normale stekker, mooi design. Functioneel.

Pluspunten

  • Eenvoudig te installeren .
  • Werkt op 1 fase normale stekker.
  • past het vermogen aan.
  • Koken gaat zeer snel
  • Mooi design

Minpunten

  • De bedieningstoetsen zijn slecht zichtbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste Rob,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de eenvoudige installatie, de gebruiksvriendelijkheid en het design.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m**t@h**e.nl 15-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Normaal

Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Handig goed en veilig hadden we eerder moeten doen en de service is super en ik ga jullie verder aan prijzen bij onze vriendenkring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de kookplaat en deze ook aanbeveelt in jouw vriendenkring. Bedankt voor de reclame en deze mooie review met maximale score!

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Nguyen 04-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goed werkende kookplaat. Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
We hebben deze kookplaat aangeschaft na het lezen van vele positieve reviews erover. Dankzij de breedte van 70 cm is er voldoende ruimte tussen de pannen. Deze plaat past precies in de oude nis van de oude gaskookplaat.
Er zit al een stekker aangesloten voor een 1-fase stopcontact.
De bediening van de 4 zones is heel makkelijk. De pauzeknoop is een goede aanvulling. Deze kookplaat oogt mooi en is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten met normaal stopcontact
  • Ruimte voor 4 pannen
  • Snel op temperatuur
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en het mooie design.
Een pareltje in jouw keuken!

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Armand 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede 220 volt inductie kookplaat met schappelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Na jaren op gas gekookt te hebben nu eindelijk overgestapt op inductie. De installatie is heel eenvoudig. Gelukkig was er al een vrij stopcontact aanwezig in de buurt van het kooktoestel. Deze zat ook nog eens op een aparte groep van 16 amp. zodat in principe 3.520 watt ter beschikking is om te koken. Het koken gaat prima. De bediening is snel onder de knie te krijgen. We hebben wel nieuwe pannen moeten aanschaffen. De oude pannenset was niet geschikt voor inductie (niet magnetisch) en na jaren van gasgebruik ook nog eens krom. Wij zijn heel tevreden met de Etna kookplaat. De aanvullende garantie is ook nog eens mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke installatie
  • Degelijke materialen
  • Geen aanpassingen in meterkast
  • Duidelijk bediening
  • Koken gaat snel

Minpunten

  • Geen glas schraper meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste Armand,

Wow, een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

neil 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topplaat met de huidige gasprijzen aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
coolblue had helaas aangegeven dat de temperatuur automatisch terug gaat dit is niet zo dan moetbje de kookplaat met 2 fasen kopen.
Voor de rest is deze kookplaat mooi en lekker breed voor grote pannen. Een voordeel is ook dat deze op 220v kan super.
makkelijk schoon te houden en water kookt supersnel. nunmet de gasprijzen een prima kookplaat welke zichzelf snel terugverdient.
Let wel even op of je pannen geschikt zijn.

Pluspunten

  • design
  • 220v aansluiting
  • simpel zelf te installeren
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste Neil,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking en gebruiksgemak van de inductiekookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Tonny 25-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpele inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

10,0
Een prima elektrische kookplaat.
De bediening is simpel.
Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Snel op kooktemperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review en het mooie cijfer😊Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Shaimaa 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA 1 fase kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Allereerste mooi strak kookplaat om te zien. We hebben het aangeschaft na het lezen van vele positieve reviews erover. Het is een 1 fase kookplaat die je zo op een geaard stopcontact kan pluggen zonder aanpassing in meterkast.
Het werkt echt prima en koken op inductie is echt veel beter dan gas. Echt een aanrader en niet te vergeten de servies van ETNA is echt goed.

Pluspunten

  • Mooi strakl kookplaat
  • Makkelijk in schoonmaak
  • Geluidloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste Shaimaa,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat het uiterlijk en de werking zo goed bevallen! Natuurlijk kan de installatie niet makkelijker dan met Plug & Cook!
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**e@h**l.nl 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna KIS670ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Sinds een week koken we op een inductie kookplaat van Etna. Wat een positief verschil in kookduur, gemak en bedieningsgemak!
Voorverwarmen van de pannen is niet meer nodig, eten warm houden is een gemak en in een handomdraai is alles na het koken weer schoon! We zijn zeer tevreden! Machtig mooi!

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Bedieningsgemak
  • Plug in en kook
  • Heldere beschrijving
  • Op inductie koken went vlug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn dat de kookplaat zo goed bevalt en dat jij zo tevreden bent!
Plug en cook is natuurlijk ideaal en ook de bediening is voor jou een fluitje van een cent.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**g@k**e.nl 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
Prima kookplaat, zeer eenvoudig aan te sluiten.
Met aansluitsnoer en stekker afgeleverd, stekker in wandcontactdoos en koken maar!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Plug & Cook, makkelijker kan het niet!
We hopen dat je nog vele jaren kookplezier hebt.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

d**s@h**l.nl 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat van Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Mijn product betreft een inductieplaat.
Deze is werkelijk fantastisch en ook nog eens simpel in bedienen.
Ik ben ontzettend tevreden!

Pluspunten

  • Simpel in bediening
  • Makkelijk in onderhoudt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met deze kookplaat en dat je deze zo makkelijk te bedienen vind.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

c**n@k**l.nl 08-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

8,0
De kookplaat nu 2 weken in gebruik. Bevalt uitstekend. Hij ziet er mooi en strak uit. Een aanwinst voor bijna elke keuken. Vele mogelijkheden tot aan ontdooien toe. Wat ons echt overhaalde om hem te kopen was het feit dat je hem zonder krachtstroom kunt gebruiken. Gewoon in het stopcontact.

......

Pluspunten

  • Gewoon mooi
  • Gewoon stopcontact
  • Makkelijk schoonmaken
  • De mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Plug en cook, ideaal hé!
Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt en dat jij ook tevreden bent over het mooie design.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**1@g**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS670ZT

Algemene score

9,0
Mooie inductieplaat heel ruim, 70 cm breed en past in een gewone nis.
simpel in bediening en werkt heel snel.
Grote voordeel is dat het een 1 fase apparaat is, dus geen gedoe met aanpassen meterkast.

Pluspunten

  • Grote plaat 70 cm
  • Past in een normale nismaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat het ruime design en de makkelijke bediening van de kookplaat zo goed bevallen, en fijn dat de installatie ook makkelijk verliep.
Wij wensen je nog veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews