Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 126 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF672DS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**2@g**l.com 12-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
In een woord 'wauw' als ik dit had geweten had ik deze inductie al veel eerder aan geschaft. Ik gebruik hem nu een week of 6 en ik heb geen last gehad van overschakelen van gas naar inductie het werkt zo lekker als je hem lager zet reageert de pan ook gelijk net als op gas en wat denk je van schoonmaken van al die pitten of een plaat! Het scheelt zoveel tijd! En de inductie werkt ook heel makkelijk je zet hem aan en koken maar. Het is een echte aanrader en zeker voor deze prijs.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienen
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Er zat geen kabel bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Voor ons geldt ook 'wauw', want hier worden wij enthousiast van! Wat fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt en de overstap van gas naar inductie zo gemakkelijk is verlopen.

We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en de prachtige score en wensen je nog vele jaren kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Tonny 08-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel voor dit geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

8,0
Voldoet prima aan de verwachtingen.
Snel warm en goed om op te koken.
aanrader

Pluspunten

  • snel warm

Minpunten

  • door de ribbels moeilijker schoonmaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-01-2023

Beste Tonny,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat de inductiekookplaat voldoet aan jouw verwachten en je het aanrader vindt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Jolie 30-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Hele mooie inductiekookplaat, heel snel alles aan de kook, makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • Heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-01-2023

Beste Jolie,

Bedankt voor deze 10! Wat een mooie score voor deze kookplaat.
Fijn om te lezen dat het snelle koken en eenvoudige onderhoud zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Yv-review 25-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat, redelijk betaalbaar voor deze kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Prima kookplaat. Simpele bediening. Alleen t schoonmaken gaat met deze matte versie echt lastiger dan met mijn vorige, zwart glanzende plaat. Er blijven matte plekken op het glas op de plaatsen waar de pan gestaan heeft en ik moet flink poetsen om t weer netjes te krijgen.
Voor de aansluiting hebben we n elektricien moeten laten komen.
Fijn contact met klantenservice bij vragen, wel lastig te bereiken (lang wachten).

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Hoog vermogen op alle platen
  • Mooi stil

Minpunten

  • Lastiger schoonmaken dan glanzend zwarte plaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-12-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de bediening en het vermogen. Jouw feedback betreft het reinigen van de kookplaat nemen wij mee in de verdere product ontwikkeling.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**9@g**l.com 16-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

8,0
Inductiekookplaat werkt perfect. Eerst met de gewone stekker en later nadat de electricien geweest was op 2 fasen. Tiptoetsen even wennen maar werkt ook prima. Gemakkelijk schoon te maken. Kortom: Bevalt prima.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review!
Wat leuk dat jij de kookplaat eerst hebt gebruikt op 1 fase, en na het bezoek van de elektricien gebruik kan maken van het volledige vermogen op de kookplaat. Ideaal natuurlijk dat dit mogelijk is bij deze kookplaat.
Ook de eenvoudige bediening en reiniging bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ryan 26-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Echt een top product. Wennt snel na jaren lang op gas koken. We zijn erg blij mee. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-10-2022

Beste Ryan,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Mia 13-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Super inductie kookplaat. Mooi van design door de matte uitvoering. Makkelijk in de bediening en echt een pluspunt dat je de kookzones kan koppelen en met de mogelijkheid tot ontdooi / warmhoudfunctie en ingebouwde kookwekker is deze kookplaat geweldig. Enige vreemde vond ik dat de.kookplaat zonder stekker wordt geleverd. Zeker de moeite waard om aan te schaffen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Simpele bediening
  • Extra kookwekker en ontdooi functie

Minpunten

  • Geleverd zonder snoer en stekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-10-2022

Beste Mia,

Wow, een 10, bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de handige bediening en de vele mogelijkheden.
Kookplaten worden inderdaad altijd geleverd zonder stekker. Ons advies is om de kookplaat door een installateur te laten installeren, deze kunnen ook een stekker juist en veilig monteren.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i**o@k**4.nl 09-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mat zwarte 70cm inductie kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

8,0
70cm inductie kookplaat die past in standaard sparing.
Matte look. 4 gelijke zones en zowel links als rechts te koppelen.
Eenvoudige overgang van 5 pits gas naar deze inductie.
Timer instellen is even wennen, maar het werkt super!
Eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Mat zwart
  • Standaard inbouw maat
  • 70cm breed
  • Timer

Minpunten

  • Glas is gevoeliger dan rvs
  • Geen beschermrand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn dat de kookplaat zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over het mooie design, de vele mogelijkheden en ook de bediening heb jij inmiddels onder de knie.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

2**2@g**l.com 30-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

ook op 1 fase perfecte inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Werkt geweldig op 1 fase ,supersnel mooie afwerking ,goed kinderslot mooie afwerking .Helemaal blij mee

Pluspunten

  • schoonmaken
  • snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Gerard 28-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Enta KIF672DS top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Onze gaspit was aan vervanging toe en mooie gelegenheid om over te stappen naar inductie koken. Onze keuze was snel gemaakt met de mooie strakke en matte uitvoering van de Etna KIF672DS. Wat een genot om hiermee te koken super eenvoudige bediening en heel snel op temperatuur. Schoonmaken is nu ook een zo gebeurt wat een gemak.
Tot nu maar een minpuntje kunnen ontdekken dat is de aan uit knop moeilijk te zien bij weinig ligt.
Al bij al een hele fijne aankoop en ook nog eens extra garantie na het registreren. Top.

Minpunten

  • aan uit knop slecht te zien bij weinig licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-09-2022

Beste Gerard,

Een mooie en positieve review, daar worden wij blij van! Bedankt!
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat, het mooie design, gebruiksgemak en het eenvoudige onderhoud bevallen jou goed.
Ook de extra garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Philip H. 26-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zijn blij met de inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Wij hebben de inductiekookplaat, gekocht nadat we een aantal reviews gelezen hadden en deze er zeer goed uit kwam. Wat meespeelde is dat het apparaat een mooie mat zwarte kleur heeft, de prijs aantrekkelijk is en er 5 jaar garantie gegeven wordt. De aansluiting was eenvoudig, het aansluitschema staat op de onderkant van het apparaat. We gebruiken de kookplaat nu 2 weken en zijn er blij mee. De bediening is eenvoudig en de plaat is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • mooie matte kleur
  • Makkelijk schoon te houden
  • Eenvoudige aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste Philip,

Hartelijk dank voor de mooie review met maximale reviewscore. Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee! Leuk om te lezen dat jullie na het lezen van reviews uitgekomen zijn bij de KIF672DS en dat deze ook zo goed bevalt.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Lovely Mouse 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige multifunctionele kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Na lang zoeken, veel filmpjes te hebben gekeken en veel informatie te hebben ingewonnen is mijn keuze gevallen op de Etna KIF672DS. Waarom? Omdat we 70 breed in een gewone Nis konden passen. De pannen staan precies onder de afzuigkap van onze bestaande keuken (60 cm), we hadden al speciaal een stopcontact aan laten leggen (vorig jaar al), maar deze is ook te gebruiken op een regulier stop contact (alleen dan niet op vol vermogen). De 4 kookzones zijn allemaal gelijk te gebruiken... dan kan je zelf bepalen welke locatie op de plaat handig is om te sudderen of te bakken (dit kan verschillen per dag). De octo-zones geven net wat meer vrijheid over wat voor pan je gebruikt (maat/grote). We kunnen de boel op pauze zetten en weer verder gaan waar we gebleven zijn. Chocolade smelten zonder au-bain marie te hoeven gebruiken. Snel naar de hoogste of middelste stand en van daar uit hoger of lager (dus geen slide fuctie nodig). Matte kleur was ook mooi omdat je geen strepen ziet.

Pluspunten

  • 4x de zelfde power
  • 2 flex zones
  • 8vormige kookzones
  • matte kleur
  • past in normale nis en 60 cm afzuigkap

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

brutus 22-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Geweldige inductie kookplaat makkelijk in gebruik prijs technisch prima. ik raad de etna kif672ds aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-09-2022

Beste Brutus,

Bedankt voor deze topscore, een 10!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het eenvoudige gebruik, het mooie design en natuurlijk de prijs.
Wij zijn blij dat jij de kookplaat aan zou raden.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**3@g**l.com 21-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader super plaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Een prachtige kookplaat. En je bent heel snel gewend aan het komen zonder gas. Echt top. Had het veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Snel
  • Gauw schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-09-2022

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review, en dit fantastische cijfer! Wat goed om te lezen dat je zo blij bent met de inductie. Fijn ook dat het design bevat!
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

l**g@o**e.nl 20-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Geweldige kookplaat en makkelijk schoon te houden handig met de koppelbaren zones

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste heer / mevrouw,

wow, een topscore, bedankt!
Wat fijn dat de kookplaat zo goed bevalt.
Het gebruiksgemak, het mooie design en de mogelijkheden bevallen jou goed.

WIj wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**e@z**t.nl 17-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

10,0
Mooie plaat, goed geadviseerd door Gradus Heijboer van Slager-Heijboer.
Snelle levering en goed uitgelegd.

Pluspunten

  • Mooi plaat
  • werkt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, een 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de de aankoop van deze inductiekookplaat, dat jij tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

toon 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

standaard nis en toch lekker breed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

8,0
geweldige kookplaat doordat er genoeg ruimte is voor grote pannen langs elkaar te plaatsen door de afmeting van de kookplaat , alleen jammer dat er geen aankook automaat op zit maar de breedte van het apparaat is doorslaggevend geweest

Pluspunten

  • water kookt snel
  • lekker breed en toch standaard nis
  • met de video makkelijk zelf aan te sluiten

Minpunten

  • geen aankookautomaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste Toon,

Dank je voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de kookplaat.
We wensen je veel plezier met jou aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**s@h**e.nl 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Van Gas naar inductie nu 3 dagen gebruikt bevalt prima. Mooi strak design , gemakkelijk te bedienen . Simpel schoon te maken werkt prima op 2 fasen. We zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • maatvoering
  • makkelijk schoon te maken
  • uiterlijk
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

PhilipH 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mat zwarte inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, mat zwart, goed afgewerkt. Was vrij eenvoudig om te installeren, aansluitingen stonden op de achterkant van het apparaat. Wij hebben altijd op gas gekookt, het verbaasde ons dat alles zo snel warm was.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de kookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

d**4@g**l.com 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In de brand, uit de brand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF672DS

Algemene score

8,0
Vorige kookplaat was stuk. Naar Expert gegaan en deze prachtige inductie kookplaat gevonden. Ik heb hem nog maar net, maar hij bevalt goed. Een mooi apparaat, met veel mogelijkheden, maar toch een simpele en duidelijke bediening.
Ook nog eens 5 jaar garantie. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de kookplaat.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews