Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS260ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter uit Westland 26-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super deze ETNA KIS260ZT inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Nu enkele maanden in gebruik ben dik te vrede over deze ETNA KIS260ZT inductie kookplaat.
Geen verbouwing geen nieuwe groep zelf makkelijk in te bouwen.
Voor 1 of 2 personen meer dan genoeg twee pitten koken en een pit sudderen.
Veilig werkt erg makkelijk iedere groep apart en een ingebouwde kookwekker.
Ik beveel deze inductiekookplaat aan.

Pluspunten

  • geen aparte groep nodig
  • makkelijk zelf in te bouwen
  • voor een of twee personen meer dan genoeg
  • eenvoudige bediening
  • wekker en kinderslot

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste Peter,

Bedankt voor de enthousiaste review met maximale reviewscore. Erg fijn om te lezen dat de kookplaat aan al jouw wensen voldoet, Klant blij, wij blij!

Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

d**p@h**l.com 26-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Van het gas af. En zo makkelijk aansluiten plug en play binnen 30 min alles klasr.
Makkelijke bediening en fraaie uitvoering.
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Een reviewscore van een 10, daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Leuk om te lezen dat deze Plug & Cook kookplaat zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie review,

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p**a@u**l.nl 25-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna. Ik ben er zo blij mee. Meteen aan gewend. Ben 84 jaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Omdat ik hiervoor geen extra groep nodig heb en omdat ik alles al van Etna had. Dus ik vind ze altijd al goed, ook voor de kleinere portemonnee.

Pluspunten

  • Veel veiliger, ik had gas op glas ook van Etna
  • Evengoed 4 pitten maar gewoon stopcontact.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat u tevreden bent met uw keuze voor deze inductiekookplaat en de werking naar behoren bevalt.
We wensen u nog veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Hanneke 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk kookplaat. Blij met mijn keuze. Eenvoudig te plaatsen d.m.v. normale stekker.
Enig nadeel, door verlichting in wasemkap, is bedieningspaneel minder goed te zien.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Makkelijk te plaatsen.

Minpunten

  • Tiptoetsen minder goed afleesbaar.
  • Verder geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-09-2022

Beste Hanneke,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo blij bent met jouw keuze! Wij zijn er blij om dat jij gekozen hebt voor ETNA.
De installatie verliep zo te lezen ook soepel gelukkig.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

o**7@g**l.com 18-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Fijne inductie kookplaat. Plug & Play, nette garantie en scherpe prijs. Maakt wel iets meer geluid als duurdere inductie kookplaten.

Pluspunten

  • Plug & Play
  • 5 Jaar garantie
  • Goede prijs
  • Afwerking

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat, dat jij tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**c@g**l.com 13-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Super simpel in gebruik, mooi afgewerkt en zeer makkelijk aan te sluiten. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi afgewerkt
  • Makkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik, design en de makkelijke aansluiting!
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

aadje 12-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Inductie kookplaat is fantastisch
Heel gemakkelijk in gebruik beter dan met gas
Ik wil niet anders meer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste Aadje,

Wat leuk om te lezen dat je de KIS260ZT zo fantastisch vindt. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een blije klant. Bedankt voor de enthousiaste review met mooie reviewscore.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

han.m 11-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
overgegaan van gas naar electrisch, plaat voldoet aan alle wensen, mooi design, prettig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste Han,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Noortje Guldenaar 07-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kookplezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Kook veel op inductie van andere merken, heb dus ervaring in het gebruik ervan Maar mijn Etna springt er makkelijk boven uit. Zuinig, simpel en eenvoudig in gebruik. Warmt snel op en fruiten op 3 voldoet al aan al mijn eisen. Snel schoongemaakt, hoef alleen maar kinderslot te activeren. Ben er ongelooflijk blij mee!

Pluspunten

  • zuinig
  • makkelijk in gebruik
  • snel schoon gemaakt
  • warmt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Noortje,

Wat fijn dat je zo ongelooflijk blij bent met de kookplaat! Erg leuk om te lezen, ook dat ons mooie merk ETNA vergeleken met de andere merken er zo boven uit springt. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h**p@z**o.nl 05-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

nooit meer op Gas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
hallo ik heb van mijn zwager gehoord dat deze goed was.
maar buiten verwachting werk deze heel goed.
even wennen want wij hebben altijd op gas gekookt maar dit is toch veel fijner pannen worden niet heet.
en op 220 volt je hoeft niet een nieuwe kabel te trekken of wat extra te doen gewoon GOED.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je op aanraden van jouw neef hebt gekozen voor de KIS260ZT en dat de kookplaat nu zo boven verwachting goed bevalt. Bedankt voor de mooie feedback!

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Van uden 04-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit. Zeker aanteraden en snel te installeren. Zeker de moeite waard

Pluspunten

  • Snel intaleren
  • Word snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste heer / mevrouw van Uden,

Wat een leuke review, bedankt!
Fijn dat het installeren zo soepel is verlopen en dat jij tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van de kookplaat.
Wij zijn blij dat jij deze kookplaat aan zou raden!

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**n@h**t.nl 03-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles klaar?" Koken maar"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Heel blij met de Etna kookplaat. Prachtig om te zien. 1 fase gaat prima. In het gewone stopcontact. Zat er in 5 minuten in. Oude gasplaat eruit en de nieuwe inductieplaat erin. Stekker in het stopcontact en klaar. Alles klaar" koken maar". 5 jaar garantie en de prijs maakte dat ik de Etna gekocht hebt.
Als ik 1 - punt moet noemen dan is dat dat de aanduidingen op de kookplaat erg klein zijn.

Pluspunten

  • Mooi dessin
  • Goede prijs kwaliteit
  • Super snel

Minpunten

  • Te kleine aanduidingen op de plaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review, bedankt!
Fijn dat de aansluiting zo eenvoudig was en dat je lekker snel aan de slag kon.
De extra garantie is natuurlijk mooi meegenomen.
Hopelijk went ook de bediening snel!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jean 31-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

niet lang wachten nu kopen. prima kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Deze Etna kookplaat voldoet aan alle wensen voor een redelijke prijs.

Dit product raad ik iedereen aan. koken gaat snel en de bediening is zeer eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste Jean,

Een 10, wow! Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om de lezen dat je zo tevreden bent met de prijs- kwaliteitverhouding.
Wij wensen je nog vele jaren kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

leo derksen 31-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen miskoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Nadat ik verschillende recensies had gelezen , vond ik het de moeite waard om het zelf maar eens uit te gaan proberen.
En ben ik positief verrast over het functioneren en presteren van deze inductie kookplaat, simpel de 220V stekker in het stopcontact en gebruiken maar.

Pluspunten

  • super makelijk te gebruiken
  • je pannen zijn snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste Leo,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Plug & Cook, makkelijker kan niet! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het functioneren en presteren van de kookplaat.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

y**p@u**l.nl 29-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop, snel geïnstalleerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik van het gas af wilde en het eenvoudig te installeren is.
Heb groot deel van mijn pannen gewoon kunnen gebruiken. Kijk hiernaar voor je nieuwe koopt.
Grote pannen wat lastiger. Is niet erg groot, snel tegen elkaar aan. Koken gaat vlot. Het is even wennen maar na 1 keer heb je al door of je de stand hoger of lager hoger of lager moet.

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • Koken snel
  • Goedkoper dan gas

Minpunten

  • Plaat iets aan kleine kant voor grote pannen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de Plug & Cook kookplaat.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**6@g**l.com 28-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren en te bedienen ziet er netjes uit prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Makkelijk installeren
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen boost functie op dit type

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

DL 24-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel geïnstalleerd en werkt uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze gaskookplaat gezocht naar een eenvoudige wijze om over te stappen op inductie. Deze Etna voldeed aan al mijn wensen en was super snel en simpel geïnstalleerd. Bediening is eenvoudig en werking is tot nu toe uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste DL,

Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat deze inductiekookplaat aan al je wensen voldoet en de werking ervan als 'uitstekend' ervaart. Heel veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,

Chantal
Webcare ETNA

Reageer

p**r@m**e.com 23-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Go Dutch? ??

Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

1,0
Ter vervanging van onze trouwe Samsung inductiekookplaat nu gekozen voor een typisch Nederlands merk…Etna. Het apparaat oogt net als alle andere andere inductiekookplaten als een strak en handig schoon te maken glasplaat. De bediening van het apparaat gaat wat stug en de leesbaarheid van de bediening is niet optimaal. Helaas hebben we maar kort van het apparaat mogen genieten aangezien het na 1,5 maand de geest gaf. We wachten nu al 2,5 week op een nieuwe.

Pluspunten

  • Strakke handig schoon te maken glasplaat

Minpunten

  • Zichtbaarheid bediening niet optimaal

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 24-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Erg vervelend om te lezen je zo kort hebt mogen genieten van de kookplaat en je nu zolang aan het wachten bent op een nieuwe. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, ook met de bedoeling dat onze klanten lang plezier mogen hebben van onze apparatuur. Wij betreuren deze ontstane situatie dan ook zeer.
Mochten wij hierin iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat uiteraard graag. Zo ja, zou je adres- contactgegevens en een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m**n@g**l.com 20-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
wilde minder gas gebruiken,
heel makkelijk in gebruik en makkelijk te installeren.
heel tevreden

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijke installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling😊 Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en gebruiksgemak van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijk
Webcare ETNA

Reageer

r**h@y**o.com 20-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eerste keer op inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Dit product is een goede prijs/kwaliteit verhouding en voldoet prima
Dit ter vervanging van de gasplaat
Warmt supersnel op, nu weer fijn koken
Gat in aanrecht blad is door firma vergroot, en dan easy plug en kook
220Volt dus geen dure aanpassing van de meterkast

Pluspunten

  • 220Volt
  • warmt ontzettend snel op
  • reinigen een plus punt

Minpunten

  • de - en + knop moeilijk te zien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw inductiekookplaat en deze naar behoren werkt.
Koken op inductie is altijd even wennen😉
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews