Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF577ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 17-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna Keramische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Hele mooie, strakke inductie kookplaat.
Montage was simpel en eenvoudig te doen.
Perilex stekker was snel aan te sluiten omdat goed was aangeven wat L en N is.

Pluspunten

  • strak, modern uiterlijk
  • eenvoudige bediening
  • duidelijke montage voorschriften

Minpunten

  • geluid ventilator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-11-2022

Beste Gerard,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn dat de kookplaat jou zo goed bevalt!
Jij bent tevreden over het mooie design, eenvoudige montage en de handige bediening, dat lezen wij natuurlijk graag!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Frits 06-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
We wilden van het gas af , en Etna heeft altijd al een goede naam gehad.
En weer bewezen zijn heel blij met de inductie plaat veel sneller dan op gas.
Lekkere grote plaat zodat je genoeg ruimte hebt voor je pannen.
Heel makkelijk te bedienen , en eenvoudig schoon te houden.

Pluspunten

  • Groot dus veel ruimte voor je pannen
  • Snel alles aan de kook
  • Weinig herrie

Minpunten

  • geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Frits,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**5@g**l.com 10-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit/prijs van deze etna,
Zeer makkelijke bediening met de slidesfunctie,en met fijne boost functie.deze plaat is zeer ruimtelijk en mooi afgewerkt,ook voor vis of grillpan ,een Aanwinst voor je keuken.

Pluspunten

  • Ruime kookplaat
  • Mooi design
  • Boostfunctie
  • Slidefunctie
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat de kookplaat jou zo goed bevalt.
De eenvoudige bediening en de vele mogelijkheden heb jij al goed onder de knie!
Ook ben jij tevreden over het mooie design.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i**n@h**l.com 06-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

7,0
Ik heb het product gekocht vanwege de ruime indeling, en de besteklade. Heb even moeten wennen aan het indelen omdat het blokje niet altijd goed oplost.
Maar ben tevreden over het product

Pluspunten

  • Kan veel in
  • Besteklade
  • Maakt niet veel geluid

Minpunten

  • Gaat open als hij klaar is, piept dan ook
  • Blokje lost niet altijd goed op

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

k**r@g**l.com 06-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste inductie kookplaat, ben zeer tevreden eindelijk verlost van het schoonmaken van de gaspitten
nu een doek erover klaar.
Ik kan het een ieder aan bevelen

Pluspunten

  • gebruik gemak
  • snel schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo blij bent met de inductiekookplaat.
Natuurlijk is het onderhoud lekker makkelijk, ideaal!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**4@l**e.nl 30-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Mooie kookplaat met functionele bediening: simpel en goed werkende tiptop en sleep bediening waarmee je in stapjes de gewenste warmte in de inductie pan kunt instellen. Indicatie juiste plaatsing is heel praktisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**s@o**k.com 10-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Inductiekookplaat zeer gemakkelijk te installeren.
Het is even wennen als je van Gas naar Inductie gaat maar het werkt wel veel sneller en prettiger.
Tevens is het schoonmaken van deze kookplaat ook veel beter en alles blijft hierdoor netjes.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snel
  • Voldoende pitten
  • Niet te groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en schoonmaak gemak van de inductiekookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**r@c**a.nl 09-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en gebruiksvriendelijke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
In maart 2022 is onze nieuwe keuken geïnstalleerd met vier apparaten van Etna. Alleen de inductiekookplaat KIF880ZT was nog niet leverbaar. Omdat deze kookplaat tot heden nog steeds niet leverbaar is, hebben we besloten in plaats daarvan de KIF577ZT aan te schaffen. Dit apparaat heeft evenals de KIF880ZT twee koppelbare kookzones, het verschil is dat deze, in plaats van vijf, maar vier kookzones heeft. We hebben de plaat nu ruim een week in gebruik en we zijn er heel tevreden mee. Achteraf gezien hebben we ook het idee dat we nauwelijks vijf kookzones nodig zullen hebben en deze plaat is een stuk voordeliger.
Ook de andere apparaten van Etna werken tot nu toe tot onze volle tevredenheid.

Pluspunten

  • gemakkelijk bedienbaar
  • mooie uitstraling
  • veel extra's
  • snel schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en gebruiksgemak van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Tevreden gebruiker 31-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een top apparaat die goed werkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Een stijlvolle strakke kookplaat met de typische ETNA functionele bediening: simpel en altijd werkende tiptop en sleep bediening waarmee je in stapjes de gewenste egale warmte verdeling in de inductie pan kunt instellen. Gewoon een top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak en de prijs- kwaliteitverhouding.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**n@h**e.nl 20-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

My first induction Hob ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Deze kookplaat gekocht, omdat deze perfect past bij mijn afzuigkap en de kookvelden mooi kan aanpassen bij mijn pannen.Tip, koop er induction mate’s bij om krassen van pannen te voorkomen zodat de kookplaat nieuw blijft.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Flexzones
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat deze inductiekookplaat past bij jou keuken en je tevreden bent over de werking en bedieningsgemak.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**1@h**e.nl 13-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ja bevalt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke kookplaat wat een gebruiks gemak. Eindelijk van het gas af. Past mooi in onze keuken.
Top product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om ter lezen dat je tevreden bent met jouw inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**k@h**l.com 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

8,0
Voordelige koop en de goede reviews op bol.com hebben mij doen besluiten deze inductie kookplaat te kopen. Wat een prachtig apparaat en hij werkt ontzettend goed. Geen spijt van de overgang van op gas koken naar inductie.

Pluspunten

  • Kookt snel
  • Energiezuinig
  • Ziet er strak uit

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je hier geen spijt van hebt. Dat jij tevreden bent met jouw aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

s**t@g**l.com 10-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie betaalbare kooplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Oude kookplaat AEG stopte ermee, bij Coolbleu deze besteld en was binnen 24 uur geleverd.
Door een elektro monteur gemonteerd en aangesloten, werkte meteen prima.
Mijn vrouw is er erg blij mee, kan ze haar hobby weer voortzetten. Ook fijn dat de garantie tot 5 jaar verlengd is. TOP.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Extra groot kookpunt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wat een prachtige beoordeling, een 10, wow!
Leuk om te lezen dat de levering en installatie zo soepel zijn verlopen.
Fijn dat jouw vrouw ook zo blij is, koken op goede apparatuur is dubbel zo leuk!

Wij wensen jullie beide heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Adeline 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great cooktop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Our electrician was able to install it quickly, and it works well. No issues after the first week of using it, and it looks great!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Dear Adeline,

Thank you very much for writing this nice review.
It's nice to read that you are so satisfied with the simple installation, the ease of use and of course the beautiful design of the cooktop.

We wish you lots of cooking pleasure!

Kind regards,
Ellen
ETNA Webcare

Reageer

Ilona 24-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Hele fijne kookplaat, mooie verdeling van de pitten. Boosterfunctie komt goed van pas. Ik mis wel een timer per pit, nu kan je maar één timer zetten.

Pluspunten

  • Vier mooie pitten
  • Boosterfunctie

Minpunten

  • Maar één timer per 4 pitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste Ilona,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marcel 12-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanradertje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Werkt super! Staat ook heel mooi in onze nieuwe keuken! Vooral de boost functie en het koppelen van de kookpunt en werkt perfect.

Pluspunten

  • Topproduct
  • Lange garantie

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste Marcel,

Dank voor deze mooie beoordeling. Jouw enthousiasme over deze kookplaat spat er van af 😊Dat doet ons goed.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

e**e@g**l.com 12-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en alle apparatuur van etna.zien er mooi uit en functioneren prima.we hebben nog niet alles onder de knie maar er kan heel veel .
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt voor de apparatuur in jouw nieuwe keuken en dat je hier tevreden mee bent. Dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met jouw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

u**7@g**l.com 02-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze combi oven gekozen omdat het ruim is van binnen in vergelijking met andere combi oven. Het is in praktijk makkelijk te bedienen. Maar wat vooral belangrijk is fat de combi gewoon doet wat er verwacht wordt

Pluspunten

  • Groot
  • Snel voorverwamt
  • Timer
  • Ziet er strak uit
  • Veel mogelijkheden/standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Wow, bedankt!
Wat fijn dat de ruimte van het toestel is wat je ervan verwacht hebt.
Natuurlijk ook belangrijk, dat jij tevreden bent over het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de oven.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Wilma 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

10,0
Mooie kookplaat handig dat er ook nog een grillplaat, geweldig om op te koken.

Pluspunten

  • grillplaat
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste Wilma,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de vormgeving en het mooie design van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kook- en grillplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peter 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooie snel werkende plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF577ZT

Algemene score

9,0
Ik heb een 9 gegeven waarom geen 10 ( had ik op school ook niet )
De plaat netjes verpakt aangekomen het blad aangepast gat groter gemaakt
Ik had een kleine inductie plaat voor grotere pannen lastig
Nu met deze plaat ruimte zat
De bediening werkt simpel en snel
De braadslede echt super handig en bovendien makkelijk in te stellen
In tegenstelling vorige plaat was deze makkelijk schoon te maken met de goedkopere glassex van de Aldi
Ben er zeer tevreden mee
Een aanwinst voor mij en de keuken

Pluspunten

  • Zier er mooi uit
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste Peter,

Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze goede beoordeling te schrijven.
Wij zijn blij dat de extra ruimte op jouw kookplaat zo goed bevalt.
Wat leuk dat je ook gebruik maakt van de braadslede!
En natuurlijk is het ook fijn dat de kookplaat zo makkelijk schoon te maken is.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews