GROHE 30374001 - Reviews

Best Reviewed jan 2019 GROHE 30374001
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Kleur
chroom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de GROHE 30374001 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brecht T 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in bediening en mooi design !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

8,0
Genoeg gesleurd met elektrische waterkokers en je geduld die op is wanneer je enkel één theekan vol water wilt hebben. Geen gedoe meer met een lelijke waterkoker in je mooie keuken die permanent op het aanrecht staat, in een kast waar je die telkens moet uithalen enz...

Zelf heb ik de kraan aangekocht omdat ik een kraan zocht met mooi design, tegelijk ook een fervent thee drinker ben en zodoende dus de perfecte combinatie vond.

De kraan zelf is mooi verschroomd en bijna onzichtbaar dat het over een kokend waterkraan gaat. Geen extra franjes die het lelijk maken voor de extra functionaliteit.
De boiler zelf past mooi in de kast onder de spoelbak en is met moeite groter dan een hoge kookpot. je kan hem makkelijk aansluiten met flexibele leidingen (meegeleverd) en zo mooi in een hoekje schuiven zodat hij uit de weg staat.
De handleiding zelf is duidelijk genoeg voor een handig persoon om deze in een uurtje te installeren in plaats van je huidige kraan.
Een 'vakantiestand' of een 'compleet uit' stand is ook voorzien op deze boiler voor energiebesparend te zijn.
Ik heb het nog niet nagekeken wat hij nu daadwerkelijk verbruikt maar een optie is een tijdsklok er tussen te monteren dat deze enkel overdag werkt.

Kortom een aanrader voor mensen die vaak kleine hoeveelheden kokend water nodig hebben of een grote pot met kokend water op het vuur willen zetten voor pasten, geen lelijk waterkoker meer op hun aanrecht willen.
Hierbij staat design voorop en compleet bedieningsgemak !

Pluspunten

  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Kinderveiligheid
  • Plaatsbesparend

Minpunten

  • Ietwat prijzig, maar wel de moeite !
  • Combinatie Red/Blue grohe zou perfect zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Carel 23-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijk heet water wanneer je het nodig hebt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

9,0
Om direct alles af te kunnen spoelen, en direct thee te zetten zonder te wachten Heerlijk wanneer je thuis komt en direct aan de gang kan zonder te wachten

Pluspunten

  • Direct warm water
  • compacte kraan

Minpunten

  • moet via een boiler

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 11-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat, de kraan is wel erg hoog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

8,0
De levering is compleet met allerlei hulpstukken, de boiler is snel op temperatuur en maakt geen geluid. Ik heb hem pas dus over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen. Wel een stuk goedkoper als bv Quooker

Pluspunten

  • Prijs
  • Snel heet
  • Complete set

Minpunten

  • Kraan is erg hoog (42,5 cm)
  • De schakelaar op de kraan is even wennen

Review criteria:

Goed

Reageer

Erwin F 11-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

10,0
De Grohe werkt geweldig. Even op de knop drukken en voila: kokend water. Iets langer inhouden en het kokend water blijft stromen.
Het reservoir is groot genoeg voor normaal dagelijks gebruik.
Ook het installeren ging probleemloos.

Pluspunten

  • Direct kokend water
  • Reservoir voldoende groot
  • Makkelijk te installeren
  • Gewoon koud en warm water werkt ook prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top kraan 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super kraan: de grohe red!

Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

10,0
Een produkt dat 10 jaar te laat uitgevonden is. Nu kan ik al niet meer zonder!!
Zoveel gebruiksgemsk. Dagelijkse verwennerij
Een aanrecht zonder al die apparaten oogt ook nog eens mooi!

Pluspunten

  • Vlot een kop thee, zonder waterverdpilling
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Elsmampaey 23-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

9,0
Snel een kop thee of pasta koken, zoveel tijdswinst en makkelijk in gebruik, door het gebruiksgemak al 3 kilo afgevallen omdat we nu veel meer thee drinken ipv frisdrank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grohe red kraan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

10,0
Super . Mooi design compacte boiler en meer dan voldoende heet water. Werkt makkelijk en zeer goed kinderslot.

Pluspunten

  • Compact
  • Disign
  • Bekend merk
  • Set en onderdelen
  • Installatie

Minpunten

  • Pakket zonder mengventiel
  • Dure opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

DennisV 23-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grohe Red M

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: GROHE 30374001

Algemene score

9,0
Na veel twijfelen een super aanbieding gezien en besloten om toch maar te kopen.
Geen moment spijt van gehad, snel een bakje thee maken of kokend water voor het koken.
Zodra er een nieuwe keuken komt gaat de heet water kraan weer mee.

Pluspunten

  • Bediening is makkelijk
  • Snel heet water
  • Opwarmtijd is kort

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer