Het apparaat doet zijn werk goed maar er zijn een paar aandachtspunten:
1. Hij wiebelt en staat niet 100% op zijn 4 pootjes. Op de voorste pootjes een rond viltje plakken en hij staat goed.
2. De knop voor de drie in te stellen sterktes werkt alleen als het apparaat uit staat. Eenmaal áán valt er niks meer te veranderen. Kleine moeite om dat in de handleiding te vermelden!
3. De vaste koffiefilter veroorzaakt troebele koffie. Doe mij maar de oude vertrouwde papieren filter. Laat zich ook makkelijker verwijderen dan drap verwijderen uit een vaste filter.
4. De klepsluiting zit (zat) TE strak. Zonder het gewicht van water moet het apparaat van onder tegendruk krijgen anders trek je bij openen van de klep de hele koffiezetter omhoog. Ik heb de klepsluiting wijder gemaakt en nu is het OK.
5. Met de pot water inschenken lukt tot een laatste restje maar niet helemaal. Als je het eenmaal weet, doe je dus iets meer water in de pot.
6. Voor de rest leuk design en lekker hete koffie. De drie instelbare sterktes is een pré alhoewel ik vrees dat het bij ons altijd op 3 zal blijven staan.
Pluspunten
- Instelbare sterkte
- Lekkere hete koffie
- Timer