Philips Viva Café HD6561 zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Café HD6561 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fredje C. 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prachtig toestel !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 blauw

Algemene score

9,0
Mooi toestel, doet waarvoor hij dient, namelijk lekkere koffie zetten. De anti-calc-functie is een meerwaarde, want vanaf nu weet je ook wanneer je je Senseo moet ontkalken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petertje-blom/burger1979 16-11-2020

goede kwaliteit

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
We hebben hem al een tijd en koffie is nog steets heerlijk capacino is nog heerlijk kopjes zijn nog steets even vol als toen we hem kochten
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 27-10-2020

Gewéldige Senseo !

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
Ik ben (weer) zo blij met deze Senseo Viva Café; zet heerlijke koffie met een mooie schuimlaag. Dit is mijn tweede Viva Café, ik zou geen andere meer willen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Copermans 30-09-2020

wij zijn zeer tevreden met onze senseo

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
dit is ons 5e toestel al en zijn er steeds tevreden over voor de lekkere koffie voor een betaalbare prijs en kan het iedereen aanbevelen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nanduka 07-08-2020

Top product

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
De crema laag maakt de koffie extra lekker. Nu een half jaartje in gebruik en ik ben zeer tevreden over het SENSEO® Viva Café Koffiezetapparaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 08-07-2020

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
Crème laagje is heerlijk , onderdelen zijn goed te reinigen evenals het lampje wat gaat branden om het apparaat te reinigen voor kalk is ideaal!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wilma 5 22-04-2020

Lekkage aan onderkant schenktuit.

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

4,0
Wat we nog nooit hebben gehad met een Senseo apparaat overkomt ons nu. Er lopen druppels onder langs de schenktuit, die niet terecht komen in het opvangbakje, maar onder het apparaat. Als de schenktuit goed naar beneden is geschoven is dat minder. Blijven opletten is dus nodig.
Er is geen maximum zichtbaar aan de watercontainer.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 08-10-2019

Goede koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

8,0
Door dat onze andere Senseo stuk ging hebben we nu een ander model gekocht.
Deze heeft iets meer mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Essie18 21-11-2018

Super koffieapparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
Het design van de Senseo Viva Café is verbeterd ten opzichte van de vorige modellen. De smaak van de koffie is heerlijk. Je hebt snel een goede warme kop koffie. Een fijne toevoeging is het indicatorlampje voor ontkalking. Het apparaat is heel goed schoon te maken doordat het allemaal losse onderdelen zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lucia64 21-11-2018

Super koffieapparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
Het design van de Senseo Viva Café is verbeterd ten opzichte van de vorige modellen. De smaak van de koffie is heerlijk. Je hebt snel een goede warme kop koffie. Een fijne toevoeging is het indicatorlampje voor ontkalking. Het apparaat is heel goed schoon te maken doordat het allemaal losse onderdelen zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Luukieluuk 11-11-2018

Zeer gebruiksvriendelijk product

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
De Philips Senseo Viva Café is een zeer gebruiksvriendelijk product. Je steekt de stekker in het stopcontact, drukt op de aanknop, water warmt op, plaatst er een koffiepad in en drukt op de startknop en de koffie wordt bereid.

Het gedeelte waar de koffie uitkomt is in hoogte verstelbaar waardoor je zowel kleine kopjes als grote mokken (voor bijv. cappuchino) onder kunt zetten.

De hoeveelheid water per keer is genoeg voor een goed gevulde kop koffie die op goede temperatuur is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RonaldS 09-11-2018

Geweldig koffieapparaat. Lekkere koffie in een mum van tijd

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
Ik heb mijn oude betrouwbare Senseo na jaren trouwe dienst weg gedaan en ben opzoek gegaan naar een nieuwe
Daarbij kwam deze naar voren en wat een topper
Dat had ik eerder moeten doen.
De koffie boost maakt de koffie nog lekkerder.
Mooi aparaat op het keukenblad en heerlijke koffie
Aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sharr29 09-11-2018

Super fijn en gemakkelijk apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

8,0
Bij openen van het pakket was ik blij verrast door de vormgeving en de kleur van de Senseo Viva Cafe!
Erg mooi apparaat.

Aansluiten is een eitje, het apparaat zit al helemaal in elkaar en is na even doorspoelen meteen klaar voor gebruik! De handleiding die er bij zit is ook in het Nederlands en in tekst en tekening. Wat ik erg makkelijk vind aangezien ik meestal zo'n handleiding oversla, maar de tekeningen spreken voor zich!

Eerst even doorspoelen, dit doe je door de 1 kops en 2 kops knop tegelijk in te drukken. Wel even een grotere beker of kommetje er onder zetten!

Mijn eerste bakje koffie was zo klaar en smaakte heerlijk!

Ik heb m nu een tijdje in gebruik en ook meerdere senseo smaken geprobeerd, ze smaken allemaal erg goed in de Senseo Viva cafe! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

friezin01 09-11-2018

Super fijn en gemakkelijk apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

8,0
Bij openen van het pakket was ik blij verrast door de vormgeving en de kleur van de Senseo Viva Cafe!
Erg mooi apparaat.

Aansluiten is een eitje, het apparaat zit al helemaal in elkaar en is na even doorspoelen meteen klaar voor gebruik! De handleiding die er bij zit is ook in het Nederlands en in tekst en tekening. Wat ik erg makkelijk vind aangezien ik meestal zo'n handleiding oversla, maar de tekeningen spreken voor zich!

Eerst even doorspoelen, dit doe je door de 1 kops en 2 kops knop tegelijk in te drukken. Wel even een grotere beker of kommetje er onder zetten!

Mijn eerste bakje koffie was zo klaar en smaakte heerlijk!

Ik heb m nu een tijdje in gebruik en ook meerdere senseo smaken geprobeerd, ze smaken allemaal erg goed in de Senseo Viva cafe! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hawkje 09-11-2018

Dit product is gewoon goed, maar met een klein minpuntje

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

8,0
De Senseo viva cafe is gewoon goede machine,en vooral koffieboosttechnologie is top!

Klein nadeel vergeleken met mijn oude Senseo is dat het kopje wat onder mijn oude Senseo wel pasten , niet onder mijn nieuwe viva cafe kon.. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

An45 08-11-2018

Een mooi vormgegeven compact apparaat voor snelle koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

8,0
een prima apparaat ,mooie strakke vormgeving
in een mum van tijd een lekkere kop koffie met een heerlijke zachte smaak dankzij de koffieboosttechnologie
gemakkelijk in gebruik en zowel met 1 als met 2 pads te gebruiken voor 2 koppen koffie door de bijgeleverde padhouders
steeds een kop verse koffie op elk gewenst moment van de dag [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dees12345 11-06-2018

Lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

8,0
Ik maak al jarenlang gebruik van Senseo, net als de rest van mijn familie. Het is gemakkelijke en lekkere koffie. Het werd een wat ouder apparaat, dus was helemaal blij om dit apparaat te testen en te proeven :)
De koffie van dit apparaat smaakt beter, en het uiterlijk is mooi modern. Ik ben tevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Poppie1969 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 blauw

Algemene score

7,0
De koffie is heerlijk mooi design alleen jammer dat het waterreservoir zo klein is en ik vind de koffie niet echt warm

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekkere koffie met schuimlaagje
  • Zet automatisch koffie als hij opgewarmd is

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Niet echt warm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miet 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design en lekkere, hete koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 blauw

Algemene score

10,0
Het water verwarmt heel goed en zo krijg je een lekkere hete koffie! Het heerlijke crèmelaagje dat verschijnt is zalig!! Gemakkelijk in gebruik, waterreservoir groot genoeg, ontkalkingslampje is zeer handig! Mooi design!

Pluspunten

  • design
  • ontkalkingslampje
  • water verwarmt zeer goed
  • verstelbare tuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs06 05-06-2018

Super mooi en fijn, en lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6561 zilver

Algemene score

10,0
Het is super en lekkere koffie. Ik heb er een Senseo melkopsuimer bij gekocht en nu heb ik heerlijke cappuccino. Makkelijk in gebruik, mijn dochter van 12 wil nu elke keer mijn koffie maken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews