Philips HD6592 zwart, rood - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Domien 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Vooral de switchfunctie vind ik persoonlijk een enorme meerwaarde ivm de gewone senseomachines.

Pluspunten

  • switchfunctie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • veel plastic (hoewel het degelijk is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daniellevw2 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super product zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind dit echt de perfecte koffiezet apparaat.
Zeker fijn het met de hand zetten of met pads.
Fijn smal is en niet zo robuust neemt minder plek in nu op de aanrecht.

Pluspunten

  • niet veel ruimte in beslag in de keuken
  • pads en filter koffie

Minpunten

  • water reservoir had iets grote gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley 09-02-2021

Nooit meer wat anders

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Super apparaat!
Gewoon een lekker bakkie als dat je dat gewend van senseo met een romige cremalaag. Zelf mogelijkheid om een extra sterke espresso te zetten met slechts 2 drukken op de knop!
En gewoon een ouderwetse pot koffie, lekker nostalgisch en handig als je meer visite hebt of gewoon net als ik een koffie liefhebber bent.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Loesje 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

5,0
Mooi om te zien, makkelijk in gebruik.
Maakt alleen een gigantisch lawaai.
Als de machine aanstaat moet de tv/radio harder.
Daarom doen wij hem weer weg.

Pluspunten

  • Makkelijk om te schakelen van 1 kopje naar kan

Minpunten

  • Vreselijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ch. 18-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gemak voor jezelf of voor verjaardag.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Het fijne hiervan met 2 in 1 voor jezelf 1 of 2 kops kunt zetten of wanneer je thermoskan erbij voor 8 man kunt zetten. Fijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

snel wisselen tussen kopje of kan koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat. Heel snel wisselen tussen kan koffie of kopje koffie. Ook de sterktes kunnen gewisseld worden tussen twee standen.

Hij staat mooi op de aanrecht en neemt minder ruimte in dan de gewone senseo door een slim design.

Pluspunten

  • snel wisselen
  • mooi design

Minpunten

  • makt het geluid van een senseo
  • water reservoir mocht groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaver 12-04-2021

Gemakkelijk koffie zetten of pads gebruiken

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Het toestel is enorm verbeterd tegenover mijn 1e toestel.
Wanneer men twee pads zet zijn beide kopjes goed en gelijkmatig gevuld.
De koffie is vlug klaar wanneer men de koffiefilter gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J van de Werfhorst 24-03-2021

Fijn apparaat en erg handig.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Je kan er gewoon koffie mee zetten maar hem ook gebruiken voor coffeepads. De gezette koffie blijft een paar uur goed op temperatuur in de thermoskan. Erg handig apparaat en hij neemt niet veel meer ruimte in beslag dan een gewone Senseo.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

koffieaman 19-02-2021

goed combi toestel

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
2 in één . Zowel senseo of filterkoffie. De filterkoffie is oké. De senseo minder. Niet heel warme koffie en de tasjes zijn niet altijd gelijk gevuld. Jammer.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

reneedegeyter 29-01-2021

Deux appareils en un !! super

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Deuxième achat, normalement ma note serait de 4,5 sur 5.Le 0,5 manquant concerne le bruit qui c'est amélioré depuis mon 1er achat, j'apprécie surtout "un seul appareil au lieu de deux, très fonctionnel et son apparence"
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mark2070 27-01-2021

Combi pads/filterkoffie gewoon handig

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Het feit dat je met 1 toestel zowel pads kan gebruiken als filterkoffie kan zetten is praktisch en plaatsbesparend, geen 2 toestellen nodig. Ook de thermoskan ipv een glazen pot waarbij het toestel in power on moet blijven wil je even later nog een kop is een voordeel
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wietske F 02-01-2021

Veelzijdig

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
De eerste begaf het na bijna 4 jaar intensief gebruik. Leuk aan deze nieuwe versie is de extra mogelijkheid voor het maken van een espresso.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LuGus 22-12-2020

Praktisch en elegant combi koffietoestel

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Mooi toestel, wel even wennen aan de lengte van het toestel en de kleinere koffiekan.
Combinatie van koffiefilter en senseo in één apparaat is handig en bespaart plaats.
Koffie is goed heet en blijft zo een tijd in de koffiekan. Handig afneembare waterkan.
Grootste nadeel is het lawaai bij het koffiezetten. Ontkalken is voor de eerste keer een ingewikkelde procedure, zal wel wennen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RobVe 10-12-2020

Mooi apparaat, gemakkelijk te bedien

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Ik heb de switch pad nu ongeveer 2 maanden in mijn bezit. Het apparaat werkt uitstekend, is makkelijk te bedienen en ziet er goed uit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Douma 10-11-2020
  • Product gekocht

Lijkt handig dan dat het is

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Ik dacht dat het een handig koffieapparaat zou zijn...
Kom er tijdens gebruik achter dat er veel handelingen moeten gebeuren voor switchen en je hebt dan losse onderdelen naast je apparaat.
Toch denk ik dat er verbeterpunten zijn aan dit apparaat zodat je niks hoeft los te halen en losse onderdelen hebt bij de switch.
Dan zou ik het een ieder aanraden!

Pluspunten

  • Mooi disign en smal

Minpunten

  • Veel losse attributen
  • Veel handelingen om te switchen
  • Veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

DAN 70 08-11-2020

Très efficace...mais..

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Pratique efficace tout ce qu'on attend d'une bonne cafetière de plus Senseo en supplément .Cependant comme je l'ai déjà signaler sur site, un bruit vraiment trop important pour la cafetière. Deuxièmement après quelques semaines SEULEMENT d'utilisation, voilà que le détartrage s'annonce DÉJÀ. Et comme il se doit un troisièmement, c'est que lors de la préparation du café, cafetière, après l'arrêt et lorsque l'on retire la cafetière avec son filtre et couvercle au dessus de plus qu'on doit soulever pour retirer le filtre usagé ….beaucoup trop d'eau s'y trouve ...impossible de ne pas en mettre à coté, sur la table en l'occurrence et ce avant de déposer ce filtre sur le support prévu. A moins d'être très, très prudent et précautionneux avant de le déposer !!! Le matin après réveil c'est embêtant !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Louis Timmers 06-10-2020

Degelijk, goed werkend product zonder meer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Het toestel doet wat het moet doen zonder meer. Het reinigen van het gedeelte waar het padje geplaatst wordt is minder handig dan bij de eerste generatie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Axor 24-08-2020

Prima koffiezetter

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Omdat je zowel met pads als “ gewoon ” koffie kan zetten is het al een uniek apparaat, bovendien kan je in de pad-functie je koffie extra krijgen door het knopje 2x achterelkaar in te drukken ! Voldoet mij , als alleen staande, super goed !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Christel1973 16-08-2020

Excellent

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Que ce soit les enfants pour un cacao le matin, nous pour un café rapide ou encore un percolateur, tout le monde est heureux à la maison.

Design parfait. Simple d'utilisation et d'entretien.

Je recommande vivement !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

janelke 15-07-2020

handig en mooi

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat, alleen twee kopjes tegelijk moet je bij blijven want de een loopt erg langzaam vol en dan moet je wisselen. Verder een perfect apparaat handig in gebruik en mooi op te zien.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews