Philips HD6592 zwart, rood - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Domien 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Vooral de switchfunctie vind ik persoonlijk een enorme meerwaarde ivm de gewone senseomachines.

Pluspunten

  • switchfunctie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • veel plastic (hoewel het degelijk is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daniellevw2 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super product zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind dit echt de perfecte koffiezet apparaat.
Zeker fijn het met de hand zetten of met pads.
Fijn smal is en niet zo robuust neemt minder plek in nu op de aanrecht.

Pluspunten

  • niet veel ruimte in beslag in de keuken
  • pads en filter koffie

Minpunten

  • water reservoir had iets grote gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

5,0
Mooi om te zien, makkelijk in gebruik.
Maakt alleen een gigantisch lawaai.
Als de machine aanstaat moet de tv/radio harder.
Daarom doen wij hem weer weg.

Pluspunten

  • Makkelijk om te schakelen van 1 kopje naar kan

Minpunten

  • Vreselijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ch. 18-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gemak voor jezelf of voor verjaardag.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Het fijne hiervan met 2 in 1 voor jezelf 1 of 2 kops kunt zetten of wanneer je thermoskan erbij voor 8 man kunt zetten. Fijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

snel wisselen tussen kopje of kan koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat. Heel snel wisselen tussen kan koffie of kopje koffie. Ook de sterktes kunnen gewisseld worden tussen twee standen.

Hij staat mooi op de aanrecht en neemt minder ruimte in dan de gewone senseo door een slim design.

Pluspunten

  • snel wisselen
  • mooi design

Minpunten

  • makt het geluid van een senseo
  • water reservoir mocht groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janelke 15-07-2020

handig en mooi

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat, alleen twee kopjes tegelijk moet je bij blijven want de een loopt erg langzaam vol en dan moet je wisselen. Verder een perfect apparaat handig in gebruik en mooi op te zien.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Philyrose 02-07-2020

Le produit donne entière satisfaction !

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Nous-mêmes avons choisi ce modèle « switch » car selon nos occupations du matin ou de la journée, nous passons d’un système à l’autre très facilement.
Nous recommandons ce modèle pour son double usage.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

de Werdt 01-07-2020

Een handig apparaat met enkele min punten.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Het apparaat laat zich tijdens gebruik goed horen.
De thermokan is voor het warm houden een beetje onder de maat en knoeit zéér snel bij het inschenken.
Het apparaat op zich werkt uitstekend en zet lekkere koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Andre 03-05-2020
  • Product gekocht

Goeie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine bij blokker besteld,en in huis meteen koffie gezet,wat een fijn apparaat is dat,goeie warme koffie,en met een kan koffie gaat ook goed,lekker warm en vers,en met de thermoskan inschenken gaat goed zonder te knoeien etc.
Ik zou zeggen kopen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Schakelt meteen uit naar koffie zetten
  • Zeer mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damiaan P. 24-04-2020

Rdelijk goed

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

4,0
Als je vier tassen koffie maakt dan is de eerste warm. Daarna wordt de koffie koud en moet je bijwarmen in de microgolfoven. De thermos houdt niet voldoende warm.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

j wijering 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiezetapparaat HD 65

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

4,0
Het apparaat is een miskoop ten eerste vanwege het minuten lange irritante lawaai tijdens het koffiezetten in kan . Ten tweede is de koffie niet warm . We gaan op zoek naar een betere versie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Dave 100 26-01-2020

Ook gewone koffie mee te maken

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Deze switch is echt geweldig.Nu kan ik kiezen uit pads of gewone filter koffie.En ook is de bijgeleverde kan een uitkomst.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tapismanoir 23-01-2020

Le thermos refroidi trop vite

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

6,0
Même après l'avoir rempli avec de l'eau chaude avant d'y mettre le café, il faut mettre beaucoup de café pour qu'il soit bon
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

PiCoo 02-01-2020

Is een ideaal toestel voor kleinere gezinnen

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Wie geen al te grote koffiedrinkers zijn vindt in dit toestel de ideale oplossing.Praktisch in het gebruik en schenkt U ideale koffie..
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kms 02-11-2019
  • Product gekocht

Twijfelgeval

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

6,0
Dat je kunt switchen van Senseo naar een pot koffie is ideaal.
Het is ook fijn dat hij aangeeft wanneer je hem moet ontkalken.
Ik heb het apparaat nu ongeveer 2 jaar en de koffie direct uit de pot is niet heet meer.
Ik gebruik hem niet eens elke dag.
Het Senseo gedeelte kan ik nog wel gebruiken, die koffie is wel goed heet.
Ik zou het apparaat daarom niet meer kopen.

Pluspunten

  • Switchen
  • Mooi design
  • Neemt niet veel plaats in.

Minpunten

  • Koffie uit de pot is lauw
  • Maakt veel lawaai

Reageer

Jan JJJ 01-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig, wel laaierig bij kan koffie zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Een koffiekan voor verjaardagen, en normale Senseo bakkies voor dagelijks gebruik. De koffiekan optie maakt wel veel lawaai omdat hij 8 minuten lang in feite minikopjes Senseo zet. Apparaat heeft ook intensity select voor als je een sterkere kop koffie wilt. Nadeel is dat het lampje dan niet minder sterk gaat branden, dus je weet niet zeker of intensity select wel werkt. Bij normale Senseo apparaten gaat het lampje wel zwakker branden.
Voordeel, geen aparte aan/uit knop. Gewoon op het knopje drukken voor een of twee bakkies koffie, en klaar. Het apparaat warmt eerst op en zet meteen koffie.

Pluspunten

  • Senseo en koffiekan zetten ineen
  • Intensity select.
  • Geen aparte aan/uit knop

Minpunten

  • Bij intensity select geen zwakker lampje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Gr Zijlstra Dokkum 22-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

HD7892

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

6,0
Wat een groot nadeel is aan dit apparaat en zitten nog voor 3 kopjes water in het reservoir maar het lichtje knippert en moet je eerst weer bijvullen.
Dit begint steeds irritanter te worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jenny50 20-06-2019

Moderne uitstraling

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

6,0
Het apparaat ziet er leuk uit de koffieis lekker,
maar de kofiepot is een onding, hij lekt bij het
inschenken altijd, een vreselijk knoeiboel, of je nu wel of geen deksel gebruikt, altijd een smeerboel,
Er blijft ook water op het deksel van de filterhouder staan. Philips onwaardig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Annette13 17-06-2019

Het product werkt prima voor ons.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Het apparaat is fantastisch voor ons. Mijn man wil het liefst "gewone" koffie en ikzelf ga graag voor een senseo. Voor ons is dit apparaat de uitkomst die wij ons wensen. Een heerlijk kopje koffie of een pot vol. In de pot blijft de koffie zelfs lang warm. Fijn als mijn man zeer vroeg op moet en ik hem aanzet vlak voor ikzelf naar bed ga. Ja dit is een heerlijke Switch voor ons.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JohnB 19-04-2019

Goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

8,0
Het toestel is mooi afgewerkt en makkelijk te gebruiken. Een klein negatief puntje is dat het toestel nogal luidruchtig is tijdens het koffiezetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews