Philips Original HD6553 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loes 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede verbetering.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Senseo overtreft mijn verwachtingen. De koffie is zoals ik gewend ben van Senseo heerlijk maar door de instellingen van deze machine kan je de koffie nog persoonlijker maken. Soms is het even friemelen de pads er goed in te krijgen maar dat neem ik graag voor lief. De watertank is ruim voldoende, de machine is makkelijk schoon te maken en de functie om de grote van de kop koffie te kiezen is fantastisch. Nadeel als je het een nadeel mag noemen vind ik het ouderwetse uiterlijk, de kleur daar en tegen oogt erg luxe (grijs)

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • "ouderwets" uiterlijk
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Kaas 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, makkelijk in gebruik. De eerste paar kopjes had ik niet de lekkere creme laag dienik geend was, maar dat was na een paar keer over. Fijn om zelf je sterkte te bepalen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel een kopje koffie

Minpunten

  • De pad ligt niet gemakkelijk in de houder
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cirina 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is heel makkelijk in gebruik en goed schoon te houden. Hij zet heerlijke koffie met een cremelaagje waardoor ik het gevoel van luxe kreeg. Het enige minpuntje vind ik het simpele design

Pluspunten

  • Koffie op de juiste temperatuur
  • Cremelaagje
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Design is simpel
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ash22 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel aan de koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Senseo is makkelijk in gebruik, binnen een mum van tijd is de koffie klaar. Erg gebruikersvriendelijk. Koffie komt er ook goed warm heet en heeft een goede, volle smaak.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Mag iets goedkoper gezien de weinige functies
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Lenka 15-11-2017

Lekker bakkie!

Algemene score

10,0
Ik ben gek op koffie, maar soms wil ik graag wat sterker dan de andere keer. Deze machine zorgt dat dit kan!

Het is wel een beetje vogelen om de pads er in te krijgen, de eerste keer had ik een bakkie zonder cremalaagje
Geschreven voor: Philips Original HD6553
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ImaneIbn 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lekker sterke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie met een dikkere schuimlaag. Voordeel aan deze type senseo is dat je kunt kiezen uit een normaal of sterke kop koffie. Dit hebben de andere senseo apparaten niet.

Pluspunten

  • Keuzen uit sterke of normale koffie
  • Dikke schuimlaag
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Clausjuh 15-11-2017

Goed product.

Algemene score

8,0
De Senseo is een goed degelijk product. Je zet gemakkelijk een bakje koffie voor 1 of 2 personen.
Er zijn veel verschillende smaken verkrijgbaar.
De auto pff is er fijn zo gaat je apparaat zelf uit.

Nadeel als je met veel mensen ben duurd het lang voor je voor iedereen een bakje koffie heb gezet.
Geschreven voor: Philips Original HD6553
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jansen329 15-11-2017

Super lekker

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk vertrouwd Senseo bakje koffie zit dit apparaat.
Heerlijke schuimlaag en door de twee verschillende sterktes voor ieder wat wils
Geschreven voor: Philips Original HD6553
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ash22 14-11-2017

Prima koffie

Algemene score

8,0
Heerlijke geur en milde smaak. De koffie is snel klaar en is dus lekker snel te drinken. De koffie komt er goed warm uit, niet te heet.

Het enig minpuntje is dat het plaatje waar de mok op moet makkelijk verschuift en los zit. Verbeterpuntje voor de volgende editie.
Geschreven voor: Philips Original HD6553
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

krumbsnatcha 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het mooie grijze senseo apparaat past prachtig in mijn keuken. Een kop koffie is snel gezet, met de heerlijke schuimlaag zoals we van senseo kennen. Het waterreservoir is wat aan de kleine kant. Padjes zijn er in diverse smaken, espresso is mijn favoriet.

Pluspunten

  • design
  • snelheid
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantal 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een goed en mooi apparaat snel een bakkie koffie met een goed crema laag
de tijd om warm te worden vind ik wel wat lang
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Luusz 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit Senseo apparaat lijkt erg op zijn voorgangers en is qua omgang redelijk hetzelfde. Voor de gewone milde koffie druk je 1x op de knop en voor heerlijke intense kleine kop koffie druk je 2x!

Pluspunten

  • Meer gaatjes voor betere intensiteit
  • Snel
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

xnatasx 13-11-2017

Snel een lekker bakje koffie

Algemene score

10,0
Je merkt met deze Senseo zeker wel verschil in vergelijking met de allereerste Senseo. Uiterlijk is zo goed als hetzelfde maar de optie om een sterk of minder sterk kopje koffie te zetten is ideaal! Ook krijg je een betere crema laag op de koffie.
Geschreven voor: Philips Original HD6553
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer