Philips Original HD7817 - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Philips Original HD7817
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iduntje 16-05-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net zo eenvoudig als zijn voorgangers, maar de koffie smaakt beter en de smaakt blijft langer in je mond hangen. Geeft koffie van een goede temperatuur. Het apparaat voelt solide aan. De watertank is helaas (Net als bij de meeste senseo apparaten) aan de kleine kant. Ik vind het een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Goede temperatuur
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Kleine watertank

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karolien 02-09-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie kleur

Algemene score

7,0
Het maakt goede koffie, alleen blijft hij heel lang doorlekken en dat is vervelend
Mooi kleurtje lekker vrolijk en fris

Pluspunten

  • Mooi kleurtje
  • Snel een bakkie

Minpunten

  • Blijft lekken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Koffieleut21 24-06-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijk aroma geurend en smakend kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk kopje koffie in enkele seconden!
De aroma proef je echt een echte aanrader!!
De uitstraling is wat minder dat had luxer gemogen.

Minpunten

  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gompiegompie 01-06-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben geen fan van speciale koffie’s. Doe mij maar een gewoon bakkie. Daarom ging mijn voorkeur uit naar de Senseo original. Lekkere koffie, zo klaar! Het apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De bediening is simpel en de koffiezetter maakt niet veel lawaai. Schoonmaken is ook een eitje. Ziet er kwalitatief goed uit. Ik hoop er nog jaren plezier van te hebben!

Pluspunten

  • Mooie kwaliteit
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lea48 12-05-2017 Product paar maanden in bezit

mooie uitstraling en een heerlijk kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koffiepads worden volledig gebruikt, door de meerdere gaatjes daardoor is de koffie vol van smaak. Mooie uitstraling en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • mooi apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoffeeLover1972 12-05-2017 Product paar weken in bezit

Heel snel een heerlijk kopje koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De bediening spreekt eigenlijk al voor zich, zeker als je al eerder een Senseo hebt gebruikt. En anders zit er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Het apparaat op zich voelt stevig aan en is makkelijk schoon te maken. En het ziet er fantastisch uit, de kleur is heel mooi vind ik. Binnen een paar minuten heb je een heerlijk kopje koffie met een goede smaak en een goede schuimlaag. Ook mijn gasten zijn tevreden. Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te houden
  • Mooie kleur
  • Heerlijke koffie met een goede schuimlaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolien3 12-05-2017 Product paar weken in bezit

Mooi uiterlijk en snel een lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koffie is snel klaar! Iets meer schuim. Het uiterlijk is mooi, en dat de lekbak zwart is is fijn, zodat je niet zo snel verkleuring ziet

Pluspunten

  • In rap tempo een lekker bakkie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsey30 11-05-2017 Product paar weken in bezit

Vollere smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koffie heeft een vollere, rijkere smaak, is zeer gebruiksvriendelijk en stil in gebruik en gemakkelijk in onderhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

irenenr1 11-05-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte Senseo, aanrader!

Algemene score

10,0
Erg fijn apparaat. Zet erg lekkere en hete koffie. Is makkelijk in gebruik Ook de vormgeving en kleur is prachtig. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Snel en makkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Syllie10 10-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima Senseo

Algemene score

8,0
De nieuwe Senseo Original is een heel fijn, gebruiksvriendelijk apparaat geworden. De bediening wijst zich vanzelf. Ook doordat er meer gaatjes zijn waardoor het water zich verspreid over de koffiepad komt de smaak van de koffie beter tot zijn recht. De schuimkraag die op de koffie komt te staan is goed van stevigheid en blijft lang aanhouden.

Het enige nadeel is dat er een rubberen ring om het waterdoorlaatsysteem zit waardoor na het zetten deze wel droog gemaakt moet worden voordat er kalkafzetting gaat ontstaan.

Maar een hele dikke prima voor deze Senseo

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede smaak van koffie

Minpunten

  • Rubberen ring waarin water kan blijven staan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piethart 10-05-2017 Product paar maanden in bezit

positief

Algemene score

8,0
lekkere koffie, mooie design,
padjes blijven beneden liggen, aroma smaakt beter.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • aroma smaakt beter
  • padjes blijven beneden liggen
  • mooie desigin

Minpunten

  • water opwarmen duurt lang
  • mis de sterkte voor de koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René1049 09-05-2017 Product paar weken in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik geef dit product een 9,omdat de koffie zeer smaakvol en aroma vol smaakt.
Het apparaat is energie zuinig door automatisch uit gaan na 30 minuten.
En ook zeer gebruiks vriendelijk is.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Smaakvol en aroma vol
  • Energie zuinig door automatisch uit gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingeborg13 09-05-2017 Product paar weken in bezit

Warme en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en makkelijk apparaat. Goed te onderhouden. Warme koffie met een mooie crème laag. En zeer snel in gebruik. Ook makkelijk in de bediening

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Makkelijke bediening
  • Goede creme laag
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Geen lampje voor ontkalking
  • Geen tuit die in hoogte verstelbaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 09-05-2017 Product paar weken in bezit

Werkt makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie is voller van smaak , doordat het water nu op de hele pad valt
De vormgeving staat ook goed in de keuken
Ik ben zeer tevreden over de koffie deze heeft nog meer smaak gekregen dan met de oude machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pandaleen 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door de nieuwe padhouder smaakt de koffie lekkerder, vollere beker. Ik drink zelf veel de cappuccino en deze smaakt romiger/voller.
Leuke nieuwe kleuren

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Vollere smaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tebby 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie met Senseo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Senseo een sieraad voor in elke keuken, voor elk interieur is er wel een bijpassende kleur te vinden.
Lekkere koffie in een minuut. De koffie is heerlijk van smaak en niet te vergeten de lekkere schuimkraag op je koffie.
Het apparaat is makkelijk schoon te maken en geeft zelf aan wanneer deze ontkalkt moet worden.

Pluspunten

  • Snel heerlijke en altijd verse warme koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mroost 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Degelijk apparaat

Algemene score

9,0
De nieuwe serie Senseo koffiemakers zijn eenvoudig in het gebruik. De smaak van de koffie is erg goed en prima op temperatuur. Ten opzichte van de oudere modellen zijn de nieuwe modellen veel degelijker en is de smaak van de koffie een grote stap vooruit.

Pluspunten

  • Prijs
  • Vormgeving
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje 08-05-2017 Product paar weken in bezit

lekkere koffie

Algemene score

9,0
ik merk echt verschil met de andere Senseo, doordat er meer gaatjes in dit apparaat zitten is de koffie gewoon lekkerder, voller maar ook heter

Pluspunten

  • sneller warm
  • lekkere koffie

Minpunten

  • klein reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjan80 08-05-2017 Product paar weken in bezit

lekkere bak koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voldoet aan alle verwachtingen geeft een lekkere volle bak romige koffie geen minpunten moest even eerst wennen dat het water doorspoeld

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda71 07-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zelf heb ik ik nog een van de allereerste Senseo in gebruik en deze doet het nog, de nieuwe Senseo, die ik getest heb, is sneller, geeft vollere smaak en heeft meer gebruiksgemak.

Pluspunten

  • vollere smaak van de koffie
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • heeft relatief veel tijd nodig bij het opwarmen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews