Philips Café Gourmet HD5408 zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Aantal kopjes per keer
7
Type
filterzetter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Café Gourmet HD5408 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees66 25-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waterreservoir niet duurzaam

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

2,0
Coating waterreservoir laat los en is helemaal helemaal verrot, apparaat defect.
Ondanks het feit dat de garantie is verlopen, ben ik van mening dat dit product niet al na 4 jaar dit mankement vertoont. Philips komt met dit flutargument:
Ik heb een terugkoppeling mogen ontvangen van mijn specialisten en moet u informeren dat de coating van uw apparaat los laat als er niet op tijd of niet ontkalkt wordt. Op uw foto is het ook erg wit (kalk) op bepaalde punten. Door die reden kan ik uw apparaat niet kosteloos opsturen voor een reparatie. Aanbod is een kortingsvoucher van 30%.
Ik heb het apparaat geregels met de goede ontkalker op basis van citroenzuur ontkalkt!

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Duurzaamheid
  • Service Philips

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Theo Camps 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Theo Camps

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

10,0
Na 26 maand gaf mijn bodum koffiezet de geest 2 maand na garantie. Was niet tevreden over koffiekwiliteit. Na lang zoeken op internet Philips gourmet gevonden. Resultaat:
Gemakkelijke bediening en smakelijk resultaat.Ochtend humeur direct ok.

Pluspunten

  • Benoemd weinigplaats
  • Geen plastic boiler

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Malvoisin2010 26-05-2020

Excellent café

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

10,0
Le goût du café est nettement meilleur.
La quantité est réduite pour un café comparable fait avec une machine normale
Je pense que ces 2 éléments sont dus au fait que l'eau bout à gros bouillons et que le café infuse plus longtemps
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

pjotr77 23-05-2020

lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

4,0
Ik had tóch liever een aanpassing aan mijn product i.p.v. een geplaatste review
die te snelle uitschakeling hindert ons IEDERE DAG bij het koffiezetten écht hinderlijk!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kofboon 10-05-2020

Dat product voldoet aan al mijn wensen.

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

10,0
Mijn koffie is aangemaakt op de juiste manier....met kokend water en het aroma is heerlijk. Precies of je maakt je koffie met een waterketel. Perfect toestel en werkt perfect. Een echte aanrader !!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

heerlijkekoffie 13-04-2019

lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

10,0
In dit apparaat hoef je minder koffie te doen als in een standaard apparaat. De koffie is heerlijk warm.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Martin36 19-02-2019

Goede warme koffie

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat geeft goede warme koffie. Althans vlak na zetten wel snel gebruiken daar wij de warmhouder wat aan de matige kant vinden. Ook het uitschakelen na 30 minuten mag wat ruimer zijn ivm met het inschenken van de tweede kop. Maar opnieuw zetten heeft ivm de temperatuur wel de voorkeur.
Het vullen met de aanwezige koffiekan is wat onhandig en gaat vaak wat met morsen gepaard. Het opwarmen tot kooktemperatuur neemt war tijd en het doorkoken duurt naar onze mening ook wel erg lang, wat de eerste keer nogal bevreemding opriep.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Juul 17-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

7,0
Lekkere heten koffie niet meer en niet minder.
Makkelijk in gebruik eenvoudig in gebruik.
Minpunt vind ik wel belangrijk de Philips er niet aan denkt dat er ook mensen zijn die links zijn en daardoor de indicator niet kunnen aflezen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie.

Minpunten

  • Indicator is met linkse hand n i et af te lezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leon1 20-01-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

8,0
Fijne koffiezetter met water op de juiste temperatuur voor de juiste smaak!
Jammer dat hij niet meer werkt met een wifistopcontact nu de aan/uit knop veranderd is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

T hoven 11-09-2018
  • Product gekocht

Groot formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

7,0
Let op de hoogte. Bij ons paste het niet onder de bovenste keukenkastjes op het aanrecht. Verder prima

Reageer

Batikjoy 12-07-2018

Wat een goed koffiezetapparaat is dit.

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

10,0
Dit apparaat zet een heerlijke kop koffie. Gemakkelijk te bedienen. Dit is het beste koffiezetapparaat dat ik ooit in huis heb gehad.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ReinS 07-06-2018

lekkere koffie en mooi design

Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat zet lekkere koffie en heeft een mooi design.
Op zich ook gemakkelijk in gebruik.
Omdat het water eerst aan de kook wordt gebracht duurt het koffiezetten iets langer.
Jammer dat het waterreservoir zo snel een dof randje krijgt vanwege (denk ik) kalkaanslag door het koken van het water.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Maria 09-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Beste apparaat ooit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Café Gourmet HD5408 zwart

Algemene score

10,0
De koffie is goed heet omdat het water eerst wordt gekookt wat je van andere koffieapparaten niet kan zeggen. Heerlijke koffie dus.
Wanneer deze stuk zou gaan koop ik zeker weer een zelfde machine.

Pluspunten

  • Kokend water
  • Mooi designe

Minpunten

  • tip gebruik ontkalkt water (britta)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer