Philips Quadrante HD7865 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Quadrante HD7865 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hummer66 08-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact, makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Een zeer fijn apparaat dat snel warm is en lekkere koffie zet. Het water is makkelijk bij te vullen en de onderdelen kunnen in de vaatwasser

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Snel op temperatuur
  • Zeer lekkere koffie

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo1969 23-07-2017

Doet prima wat ie moet doen!

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Na 5 dagen in gebruik te hebben mag ik zeggen dat het een mooi fijn apparaat is. Wel merk ik dat ook het merk koffiepads echt verschil maakt..... Duurder merk geeft mijns inziens een lekkerder bakkie koffie
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

durdawwer 19-02-2017
  • Product paar weken in bezit

de philips senseo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

8,0
geweldig apparaat de koffie is zeer verbeterd tegen over de andere versie ,mensen die van koffie houden raad ik dit apparaat aan ,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald1980 14-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Senseo Quadrante

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Ik had nog de oude Senseo apparaat, ik heb van beide een kopje gezet. Crema laagje van de nieuwe veel mooier, de smaak (zelfde senseopads) veel krachtiger!
Over het algemeen heel enthousiast over de nieuwste Senseo Quadrante.
Ook familie/vrienden vinden de koffie heerlijk!
Vormgeving: erg mooi de Quadrante

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Heerlijke koffie
  • Binnen anderhalf minuut heerlijk kopje koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van der Poel 05-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Maakt heerlijk kopje koffie vergeleken bij onze oude Senseo.
Had al een Nespresso staan maar mijn vrouw wilde nog een Senseo erbij vanwege de prijzige Nespresso cupjes.
Nu drink ik dus ook alweer tig weken Senseo koffie uit deze machine.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handig water reservoir aan de zijkant

Minpunten

  • Pff zou het niet weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PedroN 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving (en toch is de koffiesterkte instelbaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven apparaat met redelijk groot reservoir. Lekker cremalaagje op je bakkie.
Met dit model kan je de sterkte per kopje niet kiezen door middel van een knopje maar....
de standaard sterkte is wel in te stellen. Standaard stond mijn apparaat ingesteld op 130ml water per kopje, ik vind dit veel te veel. Het aanpaasen gaat als volgt:
Apparaat uitzetten, stekker eruit halen.
1 én 2 kops-knop indrukken en ingedrukt houden.
Stekker in stopcontact steken.
Knoppen loslaten.
Druk nu voor minder water op de 1 kops-knop en voor meer water de 2 kops-knop.
De 1 kops-knop verlaagt de waterhoeveelheid met 3ml per drukje, dus wil je 30ml minder water per kopje, druk dan 10 keer op de 1 kops-knop. Druk daarna op de aan/uit knop. Na het weer opnieuw aanzetten is de nieuwe water hoeveelheid actief en het apparaat blijft dit ook onthouden.

In mijn geval had ik eerst 8 keer gedrukt op de 1 kops-knop en kwam ik op 108ml. Daarna heb ik de procedure nog eens herhaald met weer 5 keer drukken en kwam zodoende op 93 ml water per kopje koffie.

Dus officieel niet in te stellen maar via de achterdeur toch een lekker sterk bakkie in te stellen.

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven
  • Lekkere cremalaag
  • Stiekem toch de sterkte instelbaar

Minpunten

  • Beetje gepriegel met het waterreservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

joop42 08-07-2018

Op moment functionert hij goed

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

8,0
Nu zijn wij er tevreden over maar we zijn benieuwd hoe lang deze senseo het volhoud want langer dan twee jaar gaan ze niet dan zijn ze stuk of gaan lekken!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marimol 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Toen de Senseo uitkwam hebben we er uit nieuwsgierigheid een gekocht omdat je zo handig voor een persoon koffie mee zet. Meteen enthousiast. Dit is inmiddels onze derde en deze keer een vierkante. De compactheid is super handig. Ook de verstelbare hoogte van het plateau waarop het kopje staat, zodat het veel minder spettert. Koffie is goed heet en heeft een prima crème laagje.

Pluspunten

  • Compact
  • Verstelbare hoogte plateau
  • Koffie goed heet
  • Waterreservoir voor 6 kopjes

Minpunten

  • Koffiesterkte niet aanpasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cezeten 20-12-2017

Fijn apparaat.lekker bakkie

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

6,0
Had een original oranje , na circa 12 jaar begon die wat te lekken en werd wat groezelig.
Nu wilde ik compacter model, goede keuze deze witte quadrante. Grotere watertank is ook praktisch!
Gebruikt exemplaar v marktpl, vorige eigenaar was naar een switch gegaan.
Vind deze witte quadrante persoonlijk mooier dan de huidige, omdat deze volledig wit is , dat zwarte deel bij de huidige quadrante vind ik niet heel mooi.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Vandenbj 25-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

9,0
Na wat tegenvallende avontuurtjes met andere merken koffiepadapparaten toch maar weer gekozen voor de Senseo Quadrant. Mijn 2e dus in 5 jaar. Andere apparaten zijn vaak lastig qua ontkalkingsprocedure en geven wisselende kwaliteit, temperatuur en hoeveelheid koffie. Ik heb maar weer gekozen voor de goedkoopste uitvoering, het basismodel zeg maar. Samen met de Senseo pad een prima mok koffie!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Constante kwaliteit koffie
  • Vraagt weinig onderhoud

Minpunten

  • Gevoelig voor lekkage waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flow86 14-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Maakt verwachting waar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

8,0
Een zeer fijn en handig koffiezet-apparaat om snel een kopje koffie te kunnen drinken! Het design en gebruiksgemak is een aanwinst voor in de keuken. Opvallend is de constante krachtige smaak van elke kop koffie in verhouding tot oudere Senseo modellen. Dat is een behoorlijk verbeterpunt! Hou zelf van krachtige koffie; met de Senseo espresso pads levert dit een prima combi!

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid

Minpunten

  • Alleen rechts waterreservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tomastomas 13-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

7,0
Dit apparaat geeft een snel en heet kopje koffie. Het waterreservoir is ook groter en makkelijker uit te nemen dan bij het voorgaande model. Enige nadeel is dat de hoeveelheid per kopje niet ingesteld kan worden.

Pluspunten

  • Snel
  • Hete koffie
  • Groot reservoir

Minpunten

  • Hoeveelheid koffie niet instelbaar

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

jofi1945 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

9,0
Wij hadden dit koffieapparaat bij een kennis gezien en ook van geproefd hoe het smaakte en dat was zeer goed en een gemakkelijk apparaat in gebruik en om schoon te maken in een woord perfect en is geen beter apparaat als dit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjoeptjie 17-08-2019

Tevreden klant

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

8,0
Het enige waarom ik maar 4 sterren geef bij Gebruiksgemak en algemene waardering is omdat ik bij mijn vorige Senseo het gemak had om te weten wanneer ik de Senseo moest ontkalken.
Dit is eerder een opmerking, omdat het gemakkelijk is, dan een werkpunt.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

DORUS 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PHILIPS SENSEO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

9,0
Net gekocht, maar hij werkt prima en gemakkelijk schoon te maken, tot op heden tevreden.
Dit model is nog erg nieuw, dus nog afwachten of dit product onze verwachting waar maakt
De tijd zal het wel leren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 16-07-2019
  • Product gekocht

Philips Quadrante HD 7865

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Prima koffiezetter weinig geluid bij koffie zetten . Snel klaar en lekkere koffie. Groot waterreservoir .

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Stille machine
  • Waterreservoir aan de zijkant

Minpunten

  • Geen

Reageer

Loedie 09-07-2019

topproduct

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
De Senseo Quadrante is een geweldige pad koffieautomaat, geeft heerlijke warme koffie met een overheerlijke topsmaak , zijn er zeer tevreden mee, en is een topproduct en een goede aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jofi1945 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect kopje koffie

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Ons oude koffiezet apparaat was kapot en gekeken voor iets nieuws en kwamen uit op de Senseo Quadrante Hd 7865/60 en dat is een perfecte machine om koffie te zetten 1 of 2 kopjes tegelijk beter kan niet en de smaken die bepaal jezelf ieder zijn eigen smaak.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • smaak
  • mogelijkheden

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jan 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Senseo Quadrante HD7865

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

9,0
Mooi gemaksvriendelijk en stil apparaat doet wat ie moet doen nl lekkere koffie maken.
Eindelijk een apparaat met meer watervoorraad, verschil met andere Senseo is duidelijk merkbaar.
Enkele dagen in ons bezit en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Groter waterreservoir
  • Stil apparaat

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Deddo 12-11-2018

Dit product makkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze machine ,zet goeie koffie leuk om te zien mooie vormgeving .Echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews