Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Volautomatisch
ja (koffie)
Type
koffiepadsysteem

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 82 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willie Liesting 08-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Leuk model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een grappig model en ook super makkelijk in gebruik.
Water er in een cupje van je favoriete koffie in de houder en dan na een paar tellen een lekkere espresso of een lungo HEERLIJK.
Deze twee smaken zijn onze favoriet.
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny Geervliet 17-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi en sierlijk model. Makkelijk in gebruik en onderhoud.
En de koffie is erg lekker. Koffie is wel aan de dure kant. Maar het is dan ook wel een verwen koffie.
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harmke 12-05-2016
  • Product paar weken in bezit

plaatje in de keuken

Algemene score

8,0
De cups zijn duur in gebruik maar het smaakt wel erg lekker.De favorieten zijn corado en cappucino.Veel smaken en voor iedereen zit er wel wat bij.Zonder al te veel gedoe s,morgens snel een heerlijk bakkie koffie.
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Cindy 18-02-2017

De smaak en het gemak is zeker goed, maar de cups zijn erg duur, reken maar voor 2 personen dat je snel 45 euro per maand kwijt bent met 4 bakjes per dag in totaal. Dan zijn er ook nog smaken waarbij je 2 cups nodig hebt voor 1 bakje koffie . Ik stap ervan af.

Reageer

Bjørn 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik ben zeer tevreden met mijn drop koffiecapsuleapparaat.
Makkelijk in te stellen naar de gewenste hoeveelheid water. Het is ook fijn dat het apparaat uit zichzelf stop.(dat kon bij mijn oude Dolce Gusto niet) Het design is ook erg fraai.
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

TjSmid 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pech

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Het is een mooi product met een mooie vorm. De tijd dat we het apparaat gehad hebben (maand) smaakte de koffie echt heerlijk.

Helaas liepen we bij apparaat 1 er tegen aan dat hij vastliep in de rode knipperende standbyknopmodes ging zitten en er niks meer mee gedaan kon worden.

Terug naar de winkel waar we deze gekocht hadden en om kunnen ruilen voor eenzelfde, maar iets minder mooi exemplaar (huh? Oranje snoer ipv rood snoer? Geeenmplasticje voor in de cuphouder?). Anyway, thuisgekomen, uitgepakt en neergezet. Water in het reservoir gedaan, beker eronder en wachten tot de standby knop groen was. Daarna drukken op de knop blauw om eerst ff door te spoelen.....helaasssss.....geen aanzuiging van water. Aantal maal geprobeerd, maar ook dit apparaat gaf niet thuis.

Weer terug naar de winkel (zelfde dag) kon hem weer omruilen, maar momenteel toch maar niet voor gekozen. Geld netjes terug ontvangen.

Misschien een slechte levering bij de winkel? Wie zal het zeggen!

Winkel is overigens de Makro

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Capsules

Minpunten

  • Tot twee keer toe kapot apparaat
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Monique 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving,neemt weinig ruimte in beslag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere warme koffie,beter dan senseo.Veel keuze uit diverse smaken.
Snel klaar.Leuk design,makkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • Rood snoer
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en handig scher.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik ben zeer tevreden over de dolce gusto drop.
Het model is een eye catcher op mijn keukenblad en maakt voortreffelijke koffie, tot nu toe de lekkerste koffie die ik met me man gedronken heb.

Pluspunten

  • Goede uitstraling
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennie 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het is makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine staat goed bij de tijd van nu, ook vind ik het fijn dat de water reservoir onder zit.
de bediening is niet moeilijk zelfs voor iemand die niet technisch is.
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine is makkelijk schoon te houden en ik vind de koffie lekker. Daarbij is de machine ook mooi vormgegeven en neemt niet zoveel ruimte in. Ideaal voor als je een open keuken hebt, want het oog wil ook wat

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven
  • Makkelijk schoon te houden
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wederom een koffie machine van Dolce Gusto. Had eerst de Genio, maar deze ging kapot na een aantal jaren met plezier en genot gebruikt.
Nu gekozen voor de Drop, leuk uiterlijk, sieraad op het aanrecht en makkelijke touch bediening!
Genieten weer van een lekker bakkie!
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkelijk een giga fantastisch apparaat. Alles is automatisch en is zeer makkelijk te bedienen. Koffie smaakt heerlijk en is goed warm.

Pluspunten

  • Bedienen
  • Automatisch
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja Louwers 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat heerlijke koffie , chocomel en cappuccino Zeer makelijk in gebruik en super handig ik zou hem niet meer willen missen
Zet nu veel vluger een lekkere cappuccino voor mezelf omdat het zo gemakkelijk en snel gaat

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Vloet 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht omdat deze als beste koop uit de bus kwam bij kieskeurig.
Makkelijke bediening en lekkere hete koffie.
Ook mooie vormgeving, staat mooi op het aanrecht.

Pluspunten

  • lekkere hete koffie
  • makkelijke bediening
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • waterreservoir had groter mogen zijn
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en heel simpel in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik ben van de Senseo overgestapt naar de Dolce Gusto en qua prijs is de koffie duurder maar dan heb je ook een geweldige kwaliteit en koffie en een hoop diversiteit!
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ria koenders 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dolce gusto drop mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekkere koffie en capuchino mooie machine gemakkkelijk in gebruik moderne uitstraling kortom een uitstekende aankoop.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • smaakvolle koffie

Minpunten

  • roode stekkersnoer
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samantha 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben enorm blij met mijn dolce gusto apparaat. Ik heb het apparaat voornamelijk gekocht om lekkere koffie variaties als latte machiato en cappucino te maken. Het apparaat is door zijn design een echte eyecatcher op het aanrecht. Het onderhoud en de bediening zijn heel makkelijk en de koffie smaakt heerlijk!!

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Cupjes zijn wat aan de dure kant
  • Rode stekker
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian Koopman-Ketting 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het water mag nog wel wat warmer en de kuipjes iets goedkoper, maar verder is het een prima apparaat.
Dit is ons tweede apparaat, want de eerste is ter reparatie opgestuurd, omdat het water niet warm meer werd en ik kan niet zonder koffie.

Pluspunten

  • lekkere smaak van koffie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • water niet heet genoeg
  • pads zijn wel duur
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tevreden klant 06-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prijs-kwaliteitverhouding is goed, makkelijk in onderhoud, jammer dat mijn eerste
aankoop in 2016 de eerste garantie termijn niet heeft overleefd. Toch tevreden en maar
een nieuwe gekocht in december 2017.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Binnen twee jaar kapot
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Cor 05-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig koffie apparaat staat in de camper omdat we thuis een machine hebben
Bevalt prima koffie is wat duurder maar heerlijk van smaak
Omdat we alleen tijdens de vakanties gebruiken goed te doen.
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor van Dalen 14-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine al zijn de kosten aan de hoge kant niet zozeer van de aanschaf maar de koffie is erg duur.
De koffie is prima van smaak je moet er goed op letten dat de waterhoeveelheid niet verschuift bij het sluiten van de machine anders verspeel je een dure cup.

Minpunten

  • De waterhoeveelheid verschuift makkelijk
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews