Philips Daily Collection HD7479/20 - Reviews

6,7 Lees 10 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
koffieautomaat
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

6,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjef 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Display moeilijk afleesbar verlichting valt uit

Algemene score

1,0
Display blijft niet verlicht, met water vullen is hoeveelheid moeilijk te zien en niet nauwkeurig genoeg, er blijft een kleine hoeveelheid koffie in de thermoskan achter.
Waardeloos apparaat.

Minpunten

  • Display gaat uit
  • Water vullen niet handig
  • Er blijft koffie achter

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
eaz 05-08-2016 Product maand in bezit

Prima apparaat, met een paar onhandigheden

Algemene score

7,8
De kwaliteit van de gezette koffie is prima, en de optie om 's ochtends het apparaat automatisch op tijd te starten is geweldig.
Nadelen zijn voor mij de hoeveelheid koffie. Hij zegt 10 kopjes, maar ik haal er maximaal 4 mokken uit, dat is te weinig in ons gezin.
Daarnaast vindt ik het apparaat onhandig met water bijvullen, het gaat er erg snel naast, en om een of andere reden heb ik nu veel last van omvallende filters, met drabkoffie tot gevolg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
DM 22-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,8
Heb het apparaat enkele maanden en is nu echt stuk.
Vocht in het display en zeer ongebruiksvriendelijk,het vorige model was beter.Ik zal het terug sturen ter reparatie maar zal het zelf niet meer gebruiken!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
Gids 21-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Na het apparaat een aantal maanden gebruikt te hebben, gaan we toch een ander apparaat kopen.
De koffie is niet warm genoeg. Je kunt bijna niet aflezen hoeveel water erin zit. En hij is te hoog voor onder het kastje, dus als het klepje openstaat om te drogen dan moet je het eerst dichtdoen voor het keukenkastje open kan.
Een voordeel is de thermoskan, deze gaat niet snel stuk. Maar het knoeitaf en toe wel met inschenken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Ellissa 01-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
Totaal onhandige manier van aflezen waterhoeveelheid, na even gebruik al helemaal niet meer te zien hoeveel water je erin moet doen voor 4 kopjes en inderdaad lichtinval moet goed zijn om iets te kunnen aflezen. Nu dus minimaal 6 kopjes koffie zetten, want die is nog zichtbaar. Je kunt de kan niet helemaal leegschenken door opstaande rand. Smaak is wel goed en koffie blijft warm in de thermoskan.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende
RnB400 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,6
Ik heb dit apparaat nu een tijdje in gebruik. Het is lastig zo niet onmogelijk om het apparaat van water en koffie te voorzien als het onder keukenkastjes wordt geplaatst. Het is lastig het juiste waterniveau af te lezen.
De thermoskan houdt de koffie wel redelijk warm, maar wordt ook aan de buitenkant warm tot heet. Daarnaast blijft er een restje koffie achter in de kan, of komt er aan de bovenkant van de dop weer uit.
Daarmee vind ik het apparaat niet echt geschikt voor dagelijks gebruik.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
nieuwenhuize01 07-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Dit apparaat kado gegeven aan oma, die regelmatig de kamer vol visite heeft.
Vooral voor de thermoskan gekozen voor de HD7479. In plaats van heen en weer lopen naar het warmhoudplaatje in de keuken, wordt de thermoskan nu gewoon op tafel geplaatst.
De koffie is perfect op temperatuur en blijft dat ook. De smaak is intens en beter dan haar oude Braun koffiezetter (was mij iets te slap).

De koffiezetter heeft door de timerfunctie wel meer knoppen, maar kan gelukkig eenvoudig aangezet worden met éen knop.

Het instellen van de tijd / timer vereist even de handleiding en zal door ouderen niet gebruikt worden.
En wie wil 's avonds naast het voorbereiden van de broodbakmachine nog het koffieapparaat vullen?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
rmcruiser88 27-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Goed apparaat, ik maak al een tijd koffie met een filterapparaat van philips
waar een lekker bakkie uitkomt, maar deze met timer functie en thermoskan
word het nog beter, de koffie blijft lang warm en de tijd is heel simpel in te stellen,
wat voor mij alleen s'ochtends handig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
josrem 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Ik heb dit koffiezetapparaat nu een week in gebruik, en ben er erg tevreden over. Ziet er mooi uit, is gemakkelijk te bedienen, zet lekkere koffie en de timer die erop zit, is ook erg handig. Nu hoef je geen schakelklok meer te gebruiken.In de thermoskan blijft de koffie ook nog redelijk lang warm.Hij heeft een minpuntje, want de waterniveau-indicator zit niet voorop,maar verstopt in het apparaat, onder het deksel.Hij is ook energie-zuinig, want hij schakelt automatisch uit.Al met al een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
chelsmee 16-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ik ben zeer tevreden over deze koffiezetapparaat. Zet snel een bakje heerlijke koffie en is ook heel makkelijk dat je in kan stellen op tijd. De kan is makkelijk om de koffie een poosje te bewaren. HIj ziet er netjes uit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend