Philips Senseo HD7825 - Reviews

8,3 Lees 48 reviews
Best Reviewed sep 2015 Philips Senseo HD7825
Best Reviewed september 2015
Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gery 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

senseo smaak is goed maar

Algemene score

8,6
Hij maak wel veel herrie en stopt heel even en ga dan weer verder.geef heel vaak halve beker en moet dan nog x drukken en dan stoppen als vol is.verder mooi app.lekkere koffie.2 mnd in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 08-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prima apparaat. Koffie ie goed warm.
Minpunt is het rammelen van het plaatje waarop het kopje staat. Is goed op te vangen met een stukje keukenrol onder het plaatje. Vangt tegelijkertijd ook de druppels op.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sabrina 03-08-2016 Product paar weken in bezit

Super tevreden

Algemene score

10,0
ik heb sinds kort een Senseo viva cafe apparaat, en ik ben heel tevreden!!
Je kan alles klaar zetten en als het appparaat warm is gaat hij vanzelf een heerlijk baqkkie zetten.
Hij is goed warm en zorgt voor een goede schuimende laag.
Het apparaat heeft ook een idicatie lampje die gaat branden als hij ontkalkt moet worden.
Ik ben zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elske14 26-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Het apparaat ziet er goed uit. Handig in gebruik.
Alleen de koffiepads vind ik erg duur, daarom gebruik ik bij meerdere (meer dan 4) mensen mijn oude apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frodor 26-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Apparaat is handig in gebruik, alleen de koffiepads zijn zeer prijzig, daar ik hiervoor altijd snelfiltermaling regular gebruikten...Maar drink heel graag koffie...:)

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Magaretha 22-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prachtig design in mijn keuken. Altijd snel en lekker een vers kopje koffie. Mijn buren komen graag een kopje koffie drinken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HFM Meinderts Ronke 17-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
een fijne Senseo makkelijk in gebruik
mooie luxe vorm uitstraling met makkelijk hoge en lage verstel tuit ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maryann 14-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Heerlijke koffie alleen nu blijft me lampje branden andere ontkalking terwijl ik hem heb ontkalk en geeft nu nog minder koffie dan dat die al deed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Dori1 15-02-2016

waarmee heb je ontkalkt? Bij mij is ie prima gebleven nadat het ontkalkings lampje brandde ontkalkt met water en witte natuurazijn functioneert prima weer

Reageer

e3cunfd3 12-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Heerlijke koffie en makkelijk gezet dus zo klaar, super! Vooral bij veel bezoek gedurende een dag, eenvoudig ff koffie te serveren!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 07-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Deze Senseo maakt enorm veel lawaai tenopzichte van onze vorige senseo en mogelijkheden zijn beperkter (geen instelmogelijkheid voor grote en kleine kopjes), incidenteel zijn de kopjes maar half vol.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
jan lindeboom 08-02-2016

Er is wel een mogelijkheid,als je gaat googelen naar,afstellen waterpijl Senseo komt er een duidelijke beschrijving hoe het moet.
Ik heb er goede ervaringen mee.

Will 09-02-2016

Dankjewel voor de tip, ik ga het uitzoeken

Reageer

antoine4 07-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Voorheen had ik ook al een Senseo apparaat, zeer tevreden tot nu toe, maar van duurzaamheid kan ik niks zeggen omdat ik hem pas 1 maand in bezit heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan lindeboom 05-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Het zorgd voor goede bak koffie,je kunt het apparaat ook instellen voor iets meer koffie,alleen de temperatuur van de koffie zou iets warmer kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Charlie81 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Een simpele variant. Hij maakt best veel lawaai ik vergelijking met onze vorige machine. Heeft best even de tijd nodig om op te warmen. Daarnaast kun je de startknop gewoon indrukken ondanks dat het deksel gewoon open staat. Koffie is iets minder sterk, maar nog steeds wel een handige machine voor een snel bakkie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

T 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Ja de Senseo apparaat werkt goed alleen jammer dat Philips Senseo niet de actie na komt met €20 euro retour. Na alles toe gezonden te hebben krijg je gewoon niks. Dank je wel voor deze mooie actie op papier. Weer iemand blij met een dood vogeltje!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ekdevink 22-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Ik vind het een erg fijne koffiemachine, Dit doordat er een snelstart opzit. dit houd in als ik hem aan zet en de knop in druk van welk aantal kopjes ik wel dat die vanzelf daarna deze gaat maken. dit zouden alle andere machine ook moeten hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milausan 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hij is nog beter en gebruiksvriendelijker dan de oude modellen.
Ik ben zeer tevreden over de nieuwe functies zoals de knop voor koppen vullen indrukken terwijl hij nog warmt en dan automatisch start.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette 23-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Wij hebben nu een aantal weken een nieuwe Senseo. Deze bevalt ons prima, maar we vinden het wel vreemd dat nu al het lampje brandt om het apparaat te ontkalken. Is dit niet veel te snel???

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Alex 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ben zeer tevrede met mijn nieuwe aankoop,koffie is goed warm,handig met de verstelbare schenktuit.heb er ook een nieuwe melkopschuimer van senseo erbij gekocht,nu heerlijke cappucino.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

izaak 19-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
ik vind hem heel goed lekker rustig en goede koffie gebruik beter als de oude die was15 jaar oud hij is super net als het koffie zet apperaat we hebben altijd douwe egbert aperaten gebruikt we zijn 46 jaar getr en zo gouw dat ze op de markt kwamen hebben we ze in huis gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dollardop 26-10-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
geweldig apparaat. makkelijke bediening. wanneer de duurzaamheid net zo lang is als ons vorige apparaat, hebben we niets te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews