Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Tefal Koffiezetapparaat Glas

4,0 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Slecht
  • Slecht
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

frank197 21-02-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,6
lekken vanaf dag 1 bij het inschenken
rare meetverdeling in kleine en grote koppen, dosering is moeizaam
warmhoudkan, nou daar heb je wat aan, kan je beter vervangen door een glazen kan, dan blijft je koffie
tenminste warm!!!
de reclame boodschap: tefal je denkt ook aan alles,
is wel zeer lang geleden verlaten,
niet kopen,
nu is de aan en uitknop kapot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Gied 20-12-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Thermoskan lekt vanaf dag 1. Je hebt steeds papier van een keukenrol nodig, gebruik geen tafelkleed anders draait de wasmachine dagelijks. Prima apparaat voor inlevering in het milieupark. Miskoop weg ermee!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

cor53 27-11-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,5
Made in China,dit klopt wel aardig.
Langgeleden dat ik zo,n kreng van een koffieset apparaat gehad heb.
Koffie in schenken kan inderdaad allen als je er een keukenrol bij hebt of het hele aanrecht ligt vol koffie,en je moet hem helemaal op de kop houden om de koffie er uit te krijgen.
Hij oogt mooi.vraag me af of ze in china de kan wel uit geprobeerd hebben.
Breng hem morgen terug naar de kijkschop.
Wil toch wel plezier van mijn koffiezetter hebben en zeker voor 49,95.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

mark1961000 12-11-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,5
in een woord een schande! Onhandig in gebruik, doet niets anders dan lekken met inschenken. Waardeloos apparaat en ik overweeg tefal aan te schrijven om mijn geld terug te vragen heb hem overigens gekocht bij de Lidl

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
ronaldrvd 14-11-2011

Hoi Mark,

Tefal had ik ook een leuke mail gestuurd over dit apparaat. Ze namen niet eens de moeite om te reageren...

Verkocht = verkocht is blijkbaar het motto!

Grt Ronald

Reageer

kloekie 5 24-10-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

2,0
koude, lauwe koffie, zwenkfilter waardeloos, houdt de pot op zijn kop, dan komt er wat uit, na 14 dagen kapot

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Marisa Jansen-Miglioli 27-08-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

4,2
Smaak van de koffie en vormgeving zijn goed. De duurzaamheid is na een paar weken nog niet te testen, maar de constructie van het zwenkfilter geeft geen hoop op een lange toekomst. De koffiepot is van een ondeugdelijk design. De binnenrand is te breed, zodat er altijd koffie achterblijft, tenzij men de pot over meer dan 90 graden kantelt. De schenktuit is slecht ontworpen. Bij het vullen van het waterreservoir en het uitschenken van de koffie morst men bij de geringste handbeweging of onachtzaamheid (in de praktijk gaat het in verreweg de meeste gevallen mis). Het apparaat verdient qua mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid de zwaarste onvoldoende. Kopen bij De Block is helemaal af te raden, want inruilen tegen een duurder alternatief wordt zelfs met de duurste bijgekochte garantie niet geaccepteerd.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

eeichen 26-07-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

2,0
Dit is het slechtste koffiezetapparaat dat ik ooit heb gekocht. Onhandig in gebruik. De kan moet helemaal ondersteboven gehouden worden om uit te schenken. Dan lekt de kan bovendien aan alle kanten, zodat er meer koffie naast- dan in de kop zit. Tefal had dit apparaat eerst moeten testen om het vervolgens linea recta terug te sturen naar China. Weggegooid geld.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

yotota 15-05-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

3,2
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Een zeer slecht product. Koffie is snel koud,waardeloos schenken en de juiste verhouding koffie en water heb ik ook nog niet gevonden. Spijt van de aankoop. Ik heb in ieder geval geleerd blijf bij je eigen vertrouwde merk.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

van den Bosch 17-04-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

2,8
Koffie heel snel koud. Zwenkfiter werkt moeilijk. Slecht water in te gieten. Gaan maar 6 kopjes koffie in. Eerste bakje is lekker, tweede altijd koud.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

g koenen 24-11-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,6
1210 gekocht bij lidl. koffiekan is slecht te vullen; bij schenken lekt deze hevig langs de kan naar beneden.
Maatvoering voor normale filters: trechter is te laag waardoor overlopen; bijknippen van normale filters of omvouwen van de onderkant is hiervoor een oplossing

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Goed

Reageer

ronaldrvd 06-06-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

3,4
Prachtig apparaat, cadeau gekregen met Kerst. Prachtig om te zien bedoel ik dan...

Gebruiksvriendelijk is het apparaat allerminst. Het begint al met de filterhouder te openen: dit moet met 2 handen gebeuren, anders krijg je hem niet open of je trekt het apparaat de halve aanrecht over.

Je hebt anderhalve keer zoveel koffie nodig om een lauw/warm bakje koffie te krijgen dat net zo smaakt als bij mijn vorige apparaat.

Dan het inschenken... 1 groot drama. Deksel/kan lekt dusdanig dat alles onderzit, mok en aanrecht.

De naam Tefal is het niet waardig en het is een volkomen waardeloos product.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Taco Rojo 30-01-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,3
Ik sluit me volledig aan bij de vorige reviewers. Waardeloos in gebruik. Praktisch onmogelijk om zonder morsen te schenken. Ik heb dit apparaat cadeau gekregen voor mn verjaardag, maar in dit geval kijk ik een gegeven paard wel in de bek, het is gewoon te slecht. (Kon de gever ook niet weten, normaal is Tefal top) Tefal onwaardig. De beoordeling voor smaak en duurzaamheid laat ik open, dat is niet relevant. Het apparaat is gewoon niet fatsoenlijk te gebruiken. Niet eerder schreef ik zo'n negatieve recensie maar ik hoop dat ik mijn mening (en frustraties...) zo goed verwoord heb.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

AlbertusB 15-01-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,3
Ziet er goed uit, koffie is best lekker en blijft goed warm maar nu komen we bij het belangrijkste: Totaal gebruiks onvriendelijk!.
Schenken is bijna onmogelijk zonder te morsen. De water niveau meter geeft pas iets aan als er al heel veel water in zit. Eerst dacht ik dat ik er even aan moest wennen maar dit went niet. Al met al een totaal ondoordacht ontwerp en de naam Tefal onwaardig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

psies 14-11-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,0
ding gaat retour naar winkel. Wat een ongelooflijk slecht ontworpen model,
Worden die dingen niet getest voordat ze de markt op gaan?
Elke randdebiel kan toch zien dat de koffie er naast druppelt.
Bovendien komt er zo weinig koffie uit dat je die kan 10 minuten boven een kopje moet houden wil je hem vol krijgen. Tegen die tijd is de lauwe koffie die er uit komt ook alweer koud..
Schandalig dat ze hier ook nog 45 euro voor durven te vragen.
Echt ongehoord! Ik verwacht dit van merk joepiejoepie die 7 euro kost maar niet van een merk zoals Tefal.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

geesje 19-03-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,3

de kan schenkt zeer slecht. de dop gaat erg moeilijk open en zonder knoeien een kop koffie inschenken lukt niet.
je moet de kan helemaal op z'n kop houden om de laatste kopjes koffie eruit te kunnen schenken.
daarbij kwam nog dat ik meer koffie moest gaan gebruiken om een even sterke bak te krijgen als met mijn oude koffiezetter.
ook bleef de koffie niet echt warm in de thermoskan.
al met al,
ik heb het apparaat teruggebracht naar de winkel en een andere gekocht.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer