Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Up+ HD7884/80

8,8 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Up HD7880/81

Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
Philips Up HD7880/81

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, koffie
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Krups Nespresso - Expert & Milk Black XN6018

Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
Krups Nespresso - Expert & Milk Black XN6018

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koffieleut15 31-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
snel een heerlijk kopje koffie !
Leuke vormgeving en een handzaam klein apparaat ,super!!!
Ik heb er al veel plezier van, op naar 2015!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Assie6005 22-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
hij is gewoon geweldig, zuinig want hij schakeld zichzelf gelijk uit en staat dus niet constant standby en zijn geld zeker waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ehes 21-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Mogelijkheden zijn wat minder, maar dat weet je van te voren. Deze gekozen omdat hij mooi klein is en dat is hij! In combinatie met de melkopschuimer die ik er gratis (vanwege de aktie) bijkreeg een heerlijk bakje dagelijkse koffie!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
huib12345 16-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Koffie pads zijn vrij nat na het koffie zetten bij de Quattro had je daar minder last van verder heb ik eigenlijk geen op meerlingen prima apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jacob 13-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Fraai design, lekker compact, gemakkelijk te bedienen, één kopje per keer is prima (deed ik al met mijn oude), lekkere, voldoende hete koffie ook nog in sterkte te variëren. Tja, ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
iaweber 07-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Heerlijke warme koffie (vooral cappuccino en latte) Fijn in het gebruik en om schoon te maken. Mooie strakke vormgeving!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WoutersHG 06-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Past goed op de aanrecht neemt niet veel ruimte. Staat mooi. Dat het apparaat alleen inschakelt wanneer koffie gezet word is een pluspunt. Makkelijk te gebruiken en koffie is zo klaar. Ideaal voor iemand die maar 5 of meer kopjes zet op een dag.Erg tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
terberg 16-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik hoef hier niks aan toe voegen ,hij voldoet aan al mijn eisen
de smaak is goed,bediening prima,model mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
AstridUdo 10-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig apparaat! Heerlijke, warme koffie met een intense smaak. Mooi van vormgeving, klein dus past gemakkelijk in mijn keuken. Top investering! Chapeau Philips!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend