Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Up HD7880

8,2 Lees 141 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 141 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ankied 29-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Waarom lees ik nergens over de koffiesmaak wat toch het belangrijkste is. Vind het zelf zeer slechte koffiesmaak. Heb verschillende merken Koffie pads geprobeerd, maar allemaal vieze bittere koffie smaak. Gaat niets boven de lekkere oude Filterkoffie, of misschien de grote oudere Senseo apparaten. Bij anderen vind ik de koffie namelijk uit die apparaten wel te drinken.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
wilmeedoen19 30-10-2015

Wat denkt u van persoonlijke smaak?

Reageer

dijjol 29-04-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

4,2
Ik ben zeer slecht tevreden over de senseo up. Als je het apparaat aanzet moet je gelijk het kopje eronder zetten. Als hij opwarmt gaat hij water druppelen dit wordt steeds erger. Dit is nog koud water. Voordat hij klaar is met opwarmen is je halve kopje vol gedruppeld met alleen water. Opgestuurd naar Philips nou zeggen ze dat dit hoort bij dit apparaat. Raar wat in het begin waren het een paar druppeltjes en nu is het een half kopje voordat het apparaat begint.

Heeft iemand hier ook last van?

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
wilmeedoen19 04-05-2015

Bizar! Ik heb de mijne ongeveer een jaar en geen druppelprobleem. Wellicht komt dat omdat ik de tank niet verwijder om te vullen. Ik vul hem met een maatbeker. Reden: Philips heeft nog geen nieuwe vervangende watertank in het assortiment. Ik ben er dus extra voorzicht mee.

ronald 22-01-2016

Dit was bij mij ook. Daarom apparaat teruggestuurd.

Ronald

Reageer

jackassen 12-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,4
Vind het een prima koffie apparaat compact en makkelijk speciaal voor de oudere ménsen de smaak van de koffie is goed en je zet hem zo in een hoekje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A Janvier 06-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Philips Up HD7880

Algemene score

1,0
Als ik een senseo-D.E.-Cappuccino pad in de dubbelle-padhouder doe past het deksel er niet meer op. Als ik een normale dunne pad in de enkelvoudige-padhouder doe kan ik het deksel ook niet meer sluiten, dus ik kan enkel een simpelle dunne pad in de dubbellepadhouder doen om het deksel wel dicht te krijgen.
De gebruikershandleiding beschrijft niet eens hoe dit ding te gebruiken of schoon te maken.

Minpunten

  • geen fatsoenlijke handleiding
  • standaard pads passen er niet in
  • lekt koud water voor dat hij je kop vult

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Cees Verbunt 15-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Senseo twist

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne manier om snel een lekker kopje koffie te zetten voor jezelf, en smel een potje voor als er visite komt. Dit alles met 1 apparaat

Pluspunten

  • snel
  • lekker
  • handig
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean 17-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
gel
makkelijk apparaat met verschillende functietoetsen om de sterkte van je koffie te kunnen regelen en zo ook de goede smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peenbuiker69 03-12-2015

goede bediening

Algemene score

8,0
goede bediening,maar alleen jammer dat er maar een kopje te gelijk kan gezet worden,maar dat wisten we van te voren dus niet zeuren
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

omaz 20-11-2015

Heerlijke koffie in een mum bereid

Algemene score

10,0
Het schoon maken van het apparaat is een verademing. Schoon in luttele seconden.
Verder staat het apparaat te pronken op ons aanrecht. Een
geweldig design vinden wij het!
Er zijn vele smaken te verkrijgen voor het apparaat.
Wij krijgen niet gauw genoeg van het apparaat en de heerlijke koffie die er mee kunt bereiden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Deianira 12-11-2015

Goed product, niet te groot, makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de Senseo Up, ik mis alleen een beschrijving hoe je moet ontkalken. wel staat er wat je moet gebruiken, maar niet precies welke handelingen je moet uitvoeren.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Aster51 20-10-2015

Slecht apparaat

Algemene score

2,0
Het duurt te lang, het apparaat lekt en de koffie heeft steeds een andere sterkte. Ik gebruik altijd Senseo extra dark, omdat ik van sterke koffie hou. Vaak gooi ik de inhoud van het 1e kopje weg omdat het bijna water is. Ik ontkalk het apparaat regelmatig. Ik ben weer overgegaan op filterkoffie
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Avosbrian 02-08-2015

Compact en gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
Mooi compact Senseo apparaat voor in de caravan. Neemt weinig ruimte en zet koffie met prima temperatuur!
Apparaat schakelt uit na het zetten van een kopje Senseo, handig!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

raymondmanders 10-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Heel fijn apparaat met kek design dat ik iedere dag met veel plezier gebruik. Watertankje is heel makkelijk afneembaar en snel bij te vullen. Afneembaar lekbakje is geniaal; Je favo mok past er dus ook onder. Ondanks zijn automatische spaarstand warmt ie verdomde snel op wat wel zo prettig is als je accuut een cafeïneshot nodig hebt. Er zijn slechts twee knopjes: Klein kopje sterk of een grote(re) kop 'normaal'. Meer standen heb je eigenlijk niet nodig. Enige minpunt vind ik de aanschafprijs: €85,- (bij de Blokker) is best een stevig bedrag voor een dergelijk eenvoudig apparaat. Goed; ik ben gevallen voor de 'Met 30 euro aan koffie cadeau' actie (waar ik nu al zes weken op zit te wachten by the way) maar liever had ik zes tientjes voor de machien betaald zonder 'gratis' koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henriettew 08-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
vind het ideaal dat die uit zich zelf gaat lopen als je ingedrukt heb en dat je dan nog even na wat anders kan lopen, en stopt en gaat dan ook direct uit, schuimlaag is fantasties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grondsma 28-06-2015

super mooi koffiemachine

Algemene score

10,0
is erg mooi en makkelijk ook erg makkelijk alles er in en je zet hem aan en druk op het gewenste kop en klaar is kees
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RS1311 09-06-2015

Gewoon een bakkie koffie!

Algemene score

10,0
Dit apparaat doet waarvoor het bedoeld is! Gewoon een lekker bakkie koffie zetten! Met een druk op de knop wordt het apparaat opgewarmd en wordt de koffie gezet en daarna is het apparaat weer uit! Dat werd bij de oude Senseo apparaat nog wel eens vergeten!

De kwaliteit van de koffie is constant en smaakvol! Temperatuur is goed, dus wat heb je nog meer te wensen? Tja... misschien een iets groter reservoir, maar that's all!

Kortom dik tevreden, mooi apparaat voor een mooie prijs!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

mario.marielouise 31-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Compact koffiezetapparaat, ideaal voor in onze camper en gebruiksvriendelijk.
ideaal voor op de camping om enkele kopjes koffie te zetten en nog mooi van ontwerp ook

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kikki 1 09-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Voor 1persoon een uitkomst,senseo schakeld na iedere kop koffie zelf uit wel zorgen dat je een zakje ontkalker in huis hebt.senseo up geeft zelf aan wanneer ontkalken nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jantexel 05-05-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,6
Heb ook geen probleem met druppelen en haal de watertank er wel af gebruik wel alleen senseo kofie....misschien een keer ontkalken?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kleurbekenner 25-04-2015

Kleur en de koffie

Algemene score

8,0
De blauwe kleur van deze uitvoering lijkt in de winkel in de verste verte niet op de kleur blauw zoals op de website is aangeven. In de winkel lijkt deze donkergrijs en je moet goed kijken of het wel de blauwe betreft. Ook het winkelpersoneel (in 3 verschillende winkels!) dacht dat het donkergrijs was. Erg jammer, ik had graag de blauwe willen hebben.
De koffie is lekker en heet. Beter dan de gewone Senseo.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

wilmeedoen19 17-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Ben zeer tevreden over het apparaat. Het ziet er leuk uit en doet waarvoor het gemaakt is. Absoluut minpunt is dat, mocht de watertank kapot gaan, Philips deze niet kan leveren! je wordt met een artikelnummer doorverwezen naar een onderdelenketen die het dus ook niet in het assortiment heeft. Je kan een nieuwe tank wel bestellen maar dat is dus niet online mogelijk. Daarvoor moet je naar een fysieke winkel van de onderdelenketen. Philips kijkt eerst naar de verkoopresultaten van deze toch vrij nieuwe Senseomachine en dan wordt er overwogen om de tank is het assortiment op te nemen. Ik ben hier niet blij mee! Ik vul vanaf heden mijn tank ook met een maatbeker. Neem geen enkel risico.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
wilmeedoen19 01-06-2015

Inmiddels is een nieuwe tank online te koop. Ook al een keer ontkalkt. Ging probleemloos.

Reageer

Toon meer reviews