Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Up+ HD7884/60

8,2 Lees 107 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, koffie
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, koffie
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Philips Up HD7880/81

Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
Philips Up HD7880/81

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 107 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 05-11-2016 Product paar maanden in bezit

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de koffie, zowel de pot als de cups.
Alleen het geluidsniveau is hinderlijk hoog, mijn mede huisgenoten worden er wakker van, ik hoop van harte dat daar nog eens iets aan gedaan kan worden, ik heb het apparaat al op tempex gezet maar geen resultaat

Pluspunten

  • Goede koffie
  • 2apparaten in een
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
mario1964 01-11-2016 Product paar weken in bezit

koffie apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een fijn apperraat allen jammer dat het waterresevoir klein is. en hij begint meteen te lopen dus moet je eerst de pad of koffiekan eronder zetten.je kunt niet eerst even naar de wc.

Pluspunten

  • wisselen van kan of kopje

Minpunten

  • klein waterreservoir
  • direct water aanloop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
John 1956 17-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Over de duurzaamheid kan ik nog geen eerlijk oordeel geven , het apparaat is handig en makkelijk te bedienen .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
JGZ 05-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Lekker hete koffie. Heel makkelijk te gebruiken. Perfect voor een persoon. Echt een aanrader. Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Leeuw31764 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Heel goede koffie, alleen maakt mijn Senseo uno wel veel herrie. Verder is het prima, ik ben er zeer tevreden mee, ondanks de negatieve reviews op het internet, dat de koffie te slap zou zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
silona 26-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,5
De mogelijkheden zijn te beperkt, een grote beker eronder kan NIET zonder het lekbakje eronderuit te halen, dus extra schoonmaak werk omdat de machine altijd wel een paar druppels koffie na lekt. Water resevoir niet afneembaar waardoor er altijd water in de tank blijft zitten, kans op basicellen is dus groot!! Geen mogelijkheid om twee koppen koffie te gelijk in te schenken. Ieder kopje duurt ± 45 seconden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Goed
getru2 17-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Goed en makkelijk apparaat neemt weinig ruimte in tevens is de bediening erg makkelijk en ziet hij er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ebeau 28-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,4
Het schoon maken van deze koffieset apparaat is moelijk.Samen met senseo pads is de espresso echt lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
HEJM 20-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Het is een gebruiksvriendelijk apparaat.De koffie is lekker.
Het is niet zo luidruchtig en na gebruik gaat het apparaat ook meteen uit.
Kortom, ik ben echt heel tevreden hierover.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.Vros 19-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Mooi klein apparaat die precies doet wat hij moet doen...
Werkt erg makkelijk en de koffie is goed qua temperatuur.
Erg mooi als je niet zoveel koffie drinkt of de enigste bent in huis.
Drink je veel koffie of met meerdere personen, zou ik een ander type kiezen.
De watertank is slechts voor 4 kopjes en je kunt maar 1 kopje per keer zetten.
Voor mij geen probleem, maar voor iemand die veel koffie drinkt is dit denk ik erg lastig.

Ik vind het een erg fijne machine die niet veel ruimte inneemt op het aanrecht en lekkere koffie zet!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
henk123hui 19-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,4
DE mogelijkheden zijn prima, door te spelen met de waterhoeveelheid kan de smaak nog verder worden aangepast met dezelfde koffiepads.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marleen_T 22-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over mijn Senseo Up! Makkelijk in gebruik, goed schoon te houden en lekkere koffie. Ook de compactheid is een groot pluspunt, hij neemt niet veel ruimte in beslag op het aanrecht. Het enige nadeel is het kleine waterreservoir. Je dient vaak water bij te vullen, ongeveer na drie grote koppen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Audrey Angela 03-02-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Het is een handig eenvoudig apparaat. Voor een 1 persoonshuishouding uiterst geschikt. Ik vul het water bij door mijn waterkoker te gebruiken zodat ik niet steeds het tankje er af moet halen. Jammer dat deze niet in de kleur roze te krijgen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fox23 27-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Leuk klein apparaatje! Makkelijk voor als je niet zo veel koffie drinkt. Niet handig als je heel veel visite krijgt, maar dat weet je als je hem koopt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
jolandajole 15-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Compact apparaat. Niet zo handig dat je hem niet gewoon aankunt zetten, maar per kopje aan moet zetten. Ook vind ik het niet handig dat je er niet 2 tegelijkertijd kunt zetten. Daarom vind ik de keuze tot grote of klein kopje overbodig. Dat gebruik je gewoon niet. Jammer!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
therlaar 14-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Het is een modern vormgegeven koffiezetapparaat dat weinig ruimte nodig heeft. Het heeft geen extra mogelijkheden. De smaak van de koffie bepaal je zelf door te experimenteren met diverse koffiesoorten. Die zijn er voor de Senseo te kust en te keur. Overigens zijn wij Nespresso drinkens, maar voor de snelle kop koffie drinken wij Senseo...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Daeltje 08-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Nadat mijn oude kofiepadapparaat zijn diensten had bewezen,besloot ik om de senseo up te nemen,mede vanwege de gratis melkopschuimeraktie die toen gaande was.Die combinatie bleek ideaal te zijn,in een handomdraai een heerlijk kopje latte maciato.
De up is handig klein,neemt dus weinig plaats in.Een klein nadeel is het kleine reservoir,maar de snelheid van het zetten van een kopje kofie compenseert het bijvullen van het reservoir,kortom,ben ik zeer tevreden met mijn up.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
js1958 07-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Je kunt er een lekker bakje koffie mee zetten uiteraard bepaal je zelf welke pads je gebruikt , het enige minpunt vindt ik dat de koffie niet erg warm is .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
sputnick24 01-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Heb geen opmerkingen ben gewoon heel tevreden en ben al meer dan 12 jaar gebruiker van een Senseo machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
WilVeldhoven 30-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Mooie vormgeving, klein, stabiel. Waterreservoir is gemakkelijk te hanteren, maar wel snel te klein.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews