Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Up+ HD7884

8,2 Lees 146 reviews
Philips Up+ HD7884 Best Reviewed okt 2014

Vergelijkbare producten

Philips HD7865

  • Soort apparaat koffiebonen, servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Type koffiepadsysteem
Philips HD7865 Best Reviewed feb 2017
8,9 (97)

Philips Senseo Viva Café HD7829

  • Soort apparaat servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Type koffiepadsysteem
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (412)

Philips HD7865

  • Soort apparaat koffiebonen, servings/koffiepads
  • Aantal kopjes per keer 2
  • Type koffiepadsysteem
Philips HD7865 Best Reviewed feb 2017
8,9 (97)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 146 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan26-11 07-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
wat ik niet goed vindt, is dat er eerst blank water uit het apparaat komt, voordat de koffie komt,je moet sterke koffie gebruiken anders heb je een slappe bak koffie.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mommel 04-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
heel jammer dat er ondanks de meegeleverde twee kops padhouder
dit niet echt te gebruiken is ( geen mogelijkheid om twee kopjes tegelijk onder het apparaat te zetten)

de meegeleverde -uiterst summiere - handleiding vermeld nergens
om de pre set hoeveelheid opnieuw af te stemmen op een andere hoeveelheid water

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rob 14-12-2016 Product paar maanden in bezit

eenvoudig te bedienen, goede koffie

Algemene score

9,0
erg makkelijk dat je twee soorten koffie kunt zetten.
je moet wel wennen aan het geluid.
koffie blijft goed warm in de thermoskan.
goed apparaat!

Pluspunten

  • twee soorten koffie
  • smal apparaat
  • blijft goed warm

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 05-11-2016 Product paar maanden in bezit

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de koffie, zowel de pot als de cups.
Alleen het geluidsniveau is hinderlijk hoog, mijn mede huisgenoten worden er wakker van, ik hoop van harte dat daar nog eens iets aan gedaan kan worden, ik heb het apparaat al op tempex gezet maar geen resultaat

Pluspunten

  • Goede koffie
  • 2apparaten in een
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mario1964 01-11-2016 Product paar weken in bezit

koffie apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een fijn apperraat allen jammer dat het waterresevoir klein is. en hij begint meteen te lopen dus moet je eerst de pad of koffiekan eronder zetten.je kunt niet eerst even naar de wc.

Pluspunten

  • wisselen van kan of kopje

Minpunten

  • klein waterreservoir
  • direct water aanloop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 1956 17-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Over de duurzaamheid kan ik nog geen eerlijk oordeel geven , het apparaat is handig en makkelijk te bedienen .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGZ 05-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Lekker hete koffie. Heel makkelijk te gebruiken. Perfect voor een persoon. Echt een aanrader. Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leeuw31764 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Heel goede koffie, alleen maakt mijn Senseo uno wel veel herrie. Verder is het prima, ik ben er zeer tevreden mee, ondanks de negatieve reviews op het internet, dat de koffie te slap zou zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silona 26-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,5
De mogelijkheden zijn te beperkt, een grote beker eronder kan NIET zonder het lekbakje eronderuit te halen, dus extra schoonmaak werk omdat de machine altijd wel een paar druppels koffie na lekt. Water resevoir niet afneembaar waardoor er altijd water in de tank blijft zitten, kans op basicellen is dus groot!! Geen mogelijkheid om twee koppen koffie te gelijk in te schenken. Ieder kopje duurt ± 45 seconden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Goed
emildewilde 27-05-2015

Hallo Silona,..

Onze Up is gewoon voorzien van een afneembaar waterresevoir anders zou je het hele aparaat onder de kraan moeten houden.

Groeten van Emil,..

Reageer

getru2 17-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Goed en makkelijk apparaat neemt weinig ruimte in tevens is de bediening erg makkelijk en ziet hij er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebeau 28-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,4
Het schoon maken van deze koffieset apparaat is moelijk.Samen met senseo pads is de espresso echt lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

HEJM 20-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Het is een gebruiksvriendelijk apparaat.De koffie is lekker.
Het is niet zo luidruchtig en na gebruik gaat het apparaat ook meteen uit.
Kortom, ik ben echt heel tevreden hierover.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Vros 19-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Mooi klein apparaat die precies doet wat hij moet doen...
Werkt erg makkelijk en de koffie is goed qua temperatuur.
Erg mooi als je niet zoveel koffie drinkt of de enigste bent in huis.
Drink je veel koffie of met meerdere personen, zou ik een ander type kiezen.
De watertank is slechts voor 4 kopjes en je kunt maar 1 kopje per keer zetten.
Voor mij geen probleem, maar voor iemand die veel koffie drinkt is dit denk ik erg lastig.

Ik vind het een erg fijne machine die niet veel ruimte inneemt op het aanrecht en lekkere koffie zet!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk123hui 19-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,4
DE mogelijkheden zijn prima, door te spelen met de waterhoeveelheid kan de smaak nog verder worden aangepast met dezelfde koffiepads.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen_T 22-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over mijn Senseo Up! Makkelijk in gebruik, goed schoon te houden en lekkere koffie. Ook de compactheid is een groot pluspunt, hij neemt niet veel ruimte in beslag op het aanrecht. Het enige nadeel is het kleine waterreservoir. Je dient vaak water bij te vullen, ongeveer na drie grote koppen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audrey Angela 03-02-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Het is een handig eenvoudig apparaat. Voor een 1 persoonshuishouding uiterst geschikt. Ik vul het water bij door mijn waterkoker te gebruiken zodat ik niet steeds het tankje er af moet halen. Jammer dat deze niet in de kleur roze te krijgen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fox23 27-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Leuk klein apparaatje! Makkelijk voor als je niet zo veel koffie drinkt. Niet handig als je heel veel visite krijgt, maar dat weet je als je hem koopt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolandajole 15-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Compact apparaat. Niet zo handig dat je hem niet gewoon aankunt zetten, maar per kopje aan moet zetten. Ook vind ik het niet handig dat je er niet 2 tegelijkertijd kunt zetten. Daarom vind ik de keuze tot grote of klein kopje overbodig. Dat gebruik je gewoon niet. Jammer!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Audrey Angela 03-02-2015

Ik vind de keuze een groot of klein kopje niet overbodig, het is maar net hoeveel koffie je drinkt in 1 keer. Van te voren weet je dat je maar 1 kopje tegelijk er onder kan zetten. Ik vind het juist handig dat ik maar 1 keer op het knopje hoeft te drukken en aks deze warm is komt de koffie er van zelf uit. Bij andere apparaten moet je op een knopje drukken en als deze warm is weer op 1 knopje voor 1 of 2 knopjes.

Reageer

therlaar 14-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Het is een modern vormgegeven koffiezetapparaat dat weinig ruimte nodig heeft. Het heeft geen extra mogelijkheden. De smaak van de koffie bepaal je zelf door te experimenteren met diverse koffiesoorten. Die zijn er voor de Senseo te kust en te keur. Overigens zijn wij Nespresso drinkens, maar voor de snelle kop koffie drinken wij Senseo...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarolaSabic 11-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Van mij had het reservoir wel wat groter gemogen, aan de andere kant gebruik je nu natuurlijk wel steeds vers water :)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews