AEG KAM 300 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
filterzetter
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

4,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HO 10-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Perfect apparaat

Algemene score

9,2
Ik snap alle negatieve reacties niet goed, ik vind het een super koffiemachine!
1 keer per maand gebruik ik speciale korrels om het maalgedeelte schoon te houden.
Er wordt een kwastje bijgeleverd om het kanaal schoon te maken, als je dat gewoon regelmatig doet is dat een klein werkje en dan koekt er niks aan!
Het klepje moet je natuurlijk aan de onderkant ook af en toe schoonmaken met een vochtige doek maar ook dat is geen grote klus!
Mijn advies voor deze koffiemachine is wel om een sterke smaak bonen te gebruiken, ik haal zelf gewoon koffiebonen bij de Lidl, na verschillende soorten geprobeerd te hebben is de koffie hiervan gewoon het lekkerst!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Born 13-03-2016 Product kwartaal in bezit

Niet kopen

Algemene score

2,8
Heb het apparaat nu 3 maanden,gebruik alleen nog met gemalen koffie de maalfunctie is een drama. Het kanaal is zeer snel verstopt en moeilijk te reinigen. Had beter een standaard koffiezetter kunnen kopen. Dacht met dit apparaat verse koffie te kunnen zetten maar helaas een misser van AEG.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

wes 02-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

2,6
voor een gerenormeerd merk als AEG is dit koffie zet apparaat een regelrechte mispieper na 1 of 2 keer koffie zetten zit het maal kanaal verstopt en doet hij het niet meer .
schoonmaken is een kledderboel en er gaat een flinke hoeveelheid koffie verloren .
gezien de vrij hoge prijs mag je toch wel wat verwachten maar helaas .
géén aanrader.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Lammert Jan Huizing 20-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Miskoop van het jaar

Algemene score

1,0
De eerste paar maanden geen problemen, maar daarna moet na elke 5 a 6 programma's de stofzuiger erbij om het maalkanaal schoon te maken. De hete lucht uit de koffiekan dringt door tot in de gemalen restkoffie en verstopt zo de uitloop van de maalinrichting.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mooi desing

Minpunten

  • Raakt te vaak verstopt
  • Maakt ontzettend veel lawaai bij het malen
  • Deksel van koffiekan beschadigd snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

cas Boots 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Verse koffie

Algemene score

8,0
Gezien de prijs is dit een prima investering. De geur van vers gemalen koffie en bovenal de smaak daarvan is iets wat ik al een tijd niet meer ervaren heb. Heb gelijk mijn senseo de deur uit gedaan.

Pluspunten

  • draaivoet voor makkelijk bijvullen
  • groot bonenreservoir

Minpunten

  • licht lawaaiig tijdens het malen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B Born 24-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Na 2 weken alleen nog slappe koffie, oorzaak is het kanaal waar de gemalen koffie door naar het filter moet. Door het vocht gaat de koffie aankoeken in het kanaal is zeer moeilijk schoon te maken. Zou handig zijn als dit gedemonteerd kan worden om goed schoon te maken. Ga nu maar gemalen koffie gebruiken maar dat is niet de bedoeling van dit apparaat. Kijk het nog even aan en overweeg terug te gaan. € 169,00 voor een slecht apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

A.Lere 16-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

1,6
als hij koffiemaal dan word het nat in de bonenmaler en gaat het klepje niet open kan de koffie niet in de filter dan bijf de koffie inde maler zitten en heb je water inde kan het kom door stoom heb hem 6 weken en zet 2x daags koffie breng hem terug moet hem niet meer hebben ik wil een goede koffie machine en mij niet ergeren om dat hij het niet doet kost daar veel te veel voor

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

d.oudeman 06-05-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
We hebben 2 exemplaren gehad die het allebei na 3 maanden begaven. Gaf alleen maar nog stoom en dat sloeg door in het display. Erg jammer want zet verder goede koffie. Nu op zoek naar een ander merk en dat is niet zo eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

jooppie 04-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,2
We hebben dit apparaat nu sinds 3 maanden. Helemaal prima maar vandaag gaf hij de geest. Kunnen we weer met dat ding slepen om te laten repareren. Dit verwacht je niet van dit kwaliteitsmerk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
jooppie 21-02-2015

inmiddels heeft binnen 12 maanden nummer 2 ook de geest gegeven. Koffie wordt gemalen maar belandt niet in de filter zak. Zelden zo een stuk schrot gekocht als deze rommel. Voor dat geld mag je veel meer verwachten. Doodzonde van je geld, ondanks dat dit apparaat heerlijke koffie zet.

Reageer