Philips Latte Duo HD7855 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Type
koffiepadsysteem
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LydiaH 15-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de Senseo latte duo (HD7855/80) van Philips gekregen om te testen. Ik vind het een erg fijn apparaat. Veel verschillende variaties mogelijk (cappucino, latte machiato en gewone koffie in twee sterktes). Door het gebruik van Senseopads kan je ook de smaak varieren naar keuze. Het apparaat is erg makkelijk in de bediening. Ik heb het nu een week intensief gebruikt. Vind het erg handig dat het slangetje van de melk gewoon in het melkpak kan. Ik kan het apparaat zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f.waltmans 09-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik vind het een prachtig mooi apparaat, de koffie is vol van smaak.
Erg makkelijk in gebruik.
Een echte aanrader, eens een Philips altijd een Philips .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

acer 06-11-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
Zet goede koffie, zijn we tevreden over. Niet tevreden zijn we over de inhoud van het waterreservoir, na 3 koppen koffie moet je alweer bijvullen, mede door de hoogte van de minimumaanduiding in het reservoir. Gezocht naar een grotere, maar die schijnt er niet te zijn, jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Poesaka 08-11-2015

Dat ben ik met jullie eens.hij geeft erg snel aan dat er geen water meer in zit.

Reageer

wiesgroenendaal 16-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer lekkere koffie. Het enige nadeel vind ik is dat de latte en cappuccino niet heel warm is door het toevoegen van de koude melk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irma Voerman 16-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Philips heeft mij dit apparaat gestuurd om te testen. Ik ben hier heel blij mee want ik kan nu zelf capuchon maken en natuurlijk een latte macchiato. De smaakjes uitstekend. Het is snel klaar. Misschien zou de temperatuur vangen geheel iets hoger mogen zijn. Maar desalniettemin is het een mooi en gebruiksgemak gemakkelijk apparaat. Een aanrader dus. Bedankt Philips voor deze kans.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Irma Voerman 03-02-2016

Even een nieuwe review zoals gevraagd. Wat mij nog meer is tegengevallen naast dat de latte macchiato en de cappucino lauw zijn is dat de hoeveelheid melk het apparaat pakt erg weinig is. Je moet creatief zijn wil je bij de latte macchiato genoeg melk hebben. Ook bij alleen warme melk geeft hij maar een half kopje. Heb dit nagezocht op internet en dit schijnt helaas niet veranderd te kunnen worden....dat je de hoeveelheid melk die het apparaat pakt aan kunt passen.

Reageer

P.de Wit 19-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Mooi koffie apparaat, lekkere koffie en capachino, minpuntje het schoonmaken van de losse onderdelen van het opschuim gedeelte door de kleine onderdelen waar je slecht bij kan, maar alles bij elkaar een prima keuze en aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jako2015 19-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
wat ik een naar deel vindt is dat het waterbak te klein is.
dat vindt ik toch een groot minpunt.
veder niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sylvia van Esch 17-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Heerlijke koffie, apparaat is makkelijk te bedienen.
Apparaat is snel opgewarmd. Koffie is na het "zetten" ook lekker warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Kirkenier 14-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat en zet lekkere koffie/cappucino/latte. Jammer dat bij dit type de hoeveelheid in de kom/beker niet kan worden aangepast en het goed schoonmaken van de melkonderdelen zou eenvoudiger mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

koffiemiep 12-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
heerlijke koffie vooral late en cappucino goeie melk opschuiming vind wel dat voor een vol glas je 2 padjes moet gebruiken anders krijg ik mijn late glazen maar half vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Princes_85 12-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Prima apparaat, dient wel goed te worden schoon gemaakt.
Veel mogelijkheden voor koffie.
Smaak is prima. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, aangezien ik het apparaat pas een maand heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Heidi1959 05-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Het is een makkelijk apparaat ook omdat je twee kopjes cappuccino tegelijk kan maken en goed schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bocajanna 03-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
geen punten tot nu toe voor verbetering of klachten mijn vrouw en ik zijn tevreden, de koffie smaakt lekker en vooral de cappuccino speculaas is een aanrader de rest moeten we nog uit gaan proberen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GHV 03-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,6
In de basis tevreden en lekkere koffie.
Alleen jammer dat ook deze machine al lekt via het opschuimgedeelte.
En ook dat hij regelmatig weer grote luchtbellen blaast die spatten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht
Poesaka 08-11-2015

Dacht dat ik de enige was die daar last van had. Ja dat is jammer helaas.

Reageer

Koffieleut56 30-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
De koffie smaakt lekker.
Het apparaat is makkelijk in gebruik.
Het enige minpunt is het uit elkaar halen om schoon te maken.
Het bakje onder de padhouder is moeilijk te verwijderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ruudwarris 28-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Fijn apparaat met veel mogelijkheden. Water reservoir mag iets meer inhoud hebben. Makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

mhlukassen 27-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Doet waarvoor hij is gemaakt..
Smaak ligt natuurlijk aan het merk koffir wat word gebruikt,
Verder erg makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robcis 25-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Het enige nadeel is het waterreservoir die is wat aan de kleine kant, ik had deze graag groter gezien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

moontje-mo 25-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Makkelijk in gebruik keuze uit verschillende koffie soorten tevens warme melk alleen . Alles makkelijk te bedienen en schoon te maken . Top apparaat ik kan er niet meer zonder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukt 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Bij capucinno zetten verhouding niet goed (te veel melk)
Water reservoir is te klein.
Onderhoud na capucinno zetten is te ingewikkeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews