Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Latte Duo HD7855/60

8,2 Lees 177 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Latte Duo HD7855/80

Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, latte macchiato
Philips Latte Duo HD7855/80
8,8 (9)

De'Longhi Citiz EN 167.B

Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
De'Longhi Citiz EN 167.B

Bosch TAS4503

Volautomatisch
ja (koffie)
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato
Bosch TAS4503

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 177 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LydiaH 15-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de Senseo latte duo (HD7855/80) van Philips gekregen om te testen. Ik vind het een erg fijn apparaat. Veel verschillende variaties mogelijk (cappucino, latte machiato en gewone koffie in twee sterktes). Door het gebruik van Senseopads kan je ook de smaak varieren naar keuze. Het apparaat is erg makkelijk in de bediening. Ik heb het nu een week intensief gebruikt. Vind het erg handig dat het slangetje van de melk gewoon in het melkpak kan. Ik kan het apparaat zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
acer 06-11-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
Zet goede koffie, zijn we tevreden over. Niet tevreden zijn we over de inhoud van het waterreservoir, na 3 koppen koffie moet je alweer bijvullen, mede door de hoogte van de minimumaanduiding in het reservoir. Gezocht naar een grotere, maar die schijnt er niet te zijn, jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
wiesgroenendaal 16-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer lekkere koffie. Het enige nadeel vind ik is dat de latte en cappuccino niet heel warm is door het toevoegen van de koude melk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Irma Voerman 16-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Philips heeft mij dit apparaat gestuurd om te testen. Ik ben hier heel blij mee want ik kan nu zelf capuchon maken en natuurlijk een latte macchiato. De smaakjes uitstekend. Het is snel klaar. Misschien zou de temperatuur vangen geheel iets hoger mogen zijn. Maar desalniettemin is het een mooi en gebruiksgemak gemakkelijk apparaat. Een aanrader dus. Bedankt Philips voor deze kans.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
f.waltmans 09-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik vind het een prachtig mooi apparaat, de koffie is vol van smaak.
Erg makkelijk in gebruik.
Een echte aanrader, eens een Philips altijd een Philips .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
P.de Wit 19-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Mooi koffie apparaat, lekkere koffie en capachino, minpuntje het schoonmaken van de losse onderdelen van het opschuim gedeelte door de kleine onderdelen waar je slecht bij kan, maar alles bij elkaar een prima keuze en aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
jako2015 19-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
wat ik een naar deel vindt is dat het waterbak te klein is.
dat vindt ik toch een groot minpunt.
veder niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Sylvia van Esch 17-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Heerlijke koffie, apparaat is makkelijk te bedienen.
Apparaat is snel opgewarmd. Koffie is na het "zetten" ook lekker warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Familie Kirkenier 14-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat en zet lekkere koffie/cappucino/latte. Jammer dat bij dit type de hoeveelheid in de kom/beker niet kan worden aangepast en het goed schoonmaken van de melkonderdelen zou eenvoudiger mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende
koffiemiep 12-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
heerlijke koffie vooral late en cappucino goeie melk opschuiming vind wel dat voor een vol glas je 2 padjes moet gebruiken anders krijg ik mijn late glazen maar half vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Princes_85 12-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Prima apparaat, dient wel goed te worden schoon gemaakt.
Veel mogelijkheden voor koffie.
Smaak is prima. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, aangezien ik het apparaat pas een maand heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Heidi1959 05-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Het is een makkelijk apparaat ook omdat je twee kopjes cappuccino tegelijk kan maken en goed schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
bocajanna 03-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
geen punten tot nu toe voor verbetering of klachten mijn vrouw en ik zijn tevreden, de koffie smaakt lekker en vooral de cappuccino speculaas is een aanrader de rest moeten we nog uit gaan proberen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
GHV 03-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,6
In de basis tevreden en lekkere koffie.
Alleen jammer dat ook deze machine al lekt via het opschuimgedeelte.
En ook dat hij regelmatig weer grote luchtbellen blaast die spatten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht
Koffieleut56 30-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
De koffie smaakt lekker.
Het apparaat is makkelijk in gebruik.
Het enige minpunt is het uit elkaar halen om schoon te maken.
Het bakje onder de padhouder is moeilijk te verwijderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
ruudwarris 28-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Fijn apparaat met veel mogelijkheden. Water reservoir mag iets meer inhoud hebben. Makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
mhlukassen 27-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Doet waarvoor hij is gemaakt..
Smaak ligt natuurlijk aan het merk koffir wat word gebruikt,
Verder erg makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
robcis 25-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Het enige nadeel is het waterreservoir die is wat aan de kleine kant, ik had deze graag groter gezien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
moontje-mo 25-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Makkelijk in gebruik keuze uit verschillende koffie soorten tevens warme melk alleen . Alles makkelijk te bedienen en schoon te maken . Top apparaat ik kan er niet meer zonder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lukt 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Bij capucinno zetten verhouding niet goed (te veel melk)
Water reservoir is te klein.
Onderhoud na capucinno zetten is te ingewikkeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews