Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Senseo HD7825/90

8,7 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, koffie
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, koffie
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Philips Latte Duo HD7855/80

Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, latte macchiato
Philips Latte Duo HD7855/80
8,8 (9)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mipper 21-08-2016 Product paar weken in bezit

Lekkere en hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Even los van het design (een kleur voor elk interieur), is ook de prestatie van dit apparaat erg goed. Warmt veel sneller op dan mijn voorgaande Senseo, je kunt je keuze al maken terwijl dat gebeurd waardoor je niet hoeft te wachten. Zet heerlijk smaakvolle koffie door het voordruppelen van de pad, en de koffie is ook heter dan ik gewend ben. Heerlijke schuimlaag. Kortom, een perfect apparaat. Enig klein minpunt is dat het wat lawaaiig is, maar dat neem ik voor lief.

Pluspunten

  • Hete smaakvolle koffie
  • Snel opgewarmd
  • Meteen keuze maken
  • Voordruppelen

Minpunten

  • beetje lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peetsunshine 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Voller van smaak

Algemene score

9,2
Ik ben net in het bezit van de Viva Cafe,en ben er zeer van onder de indruk,wat een verschil met de oude senseo,door de 45 gaatjes word het uiterste uit de koffie pads gehaald,het is voller van smaak,nu zijn de cappuccino s ook heerlijk.Er word iets minder water doorgegeven voor 1 kopje dan bij de oude senseo.Hij maak wel wat meer geluid maar dat hoort erbij,hij bouw wat druk op!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
janusvet1 17-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, makkelijk in gebruik, mooie vormgeving.
Uitvinding van de eeuw.

Minpunt is dat het water reservoir te klein is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Woonboerderij 31 11-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
de Senseo geeft lekkere warme koffie met ruime koffiepadhouders .Na een paar weken ging het ontkalkingslampje al branden heb het apparaat ontkalkt maar het waarschuwingslampje bleef branden waarna ik het na een paar weken weer heb ontklalkt met Melitta ontkalker speciaal voor koffie apparaten echter het lampje blijft branden,is dit blijvend? vr.gr.Mevr.T.A.Vink

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
MaxenBerdien 10-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Kleurrijk apparaat met verstelbare hoogtes voor alle bekers die er zijn en die vooral ook goede koffie maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
wimfriederich 10-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,6
het voor deel is dat je ven te voren je koffie kan instellen
dat de beker vol is + punt ver voldoet aan alle eisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
kleut095 10-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
De koffie is lekker warm. Dat was eerder wel anders. De smaak is hierdoor ook veel krachtiger. De mooie kleur en de vormgeving is zeker ook een pluspunt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
jokekoosje 09-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Mooie vormgeving.Hiervoor ook een senseo in gebruik gehad.
Vind wel dat je ook de echte senseo koffiepads erbij moet gebruiken, dan krijg je de lekkerste koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
se40084 09-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Onze vorige Senseo hadden we weggegeven maar toch misten we het apparaat (gauw een kopje koffie zetten is toch wel lekker en handig). Zoals aangegeven heeft het apparaat niet veel mogelijkheden maar veel wensen hadden wij ook niet. De smaak viel ons niet tegen in vergelijking met onze vorige Senseo.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
kuijten 09-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
Ik ik ben tevreden ik onderhou mijn machine goed toch is d de levens duur niet lang plusminus 3jaar bij een gebruik van ongeveer 6 kopjes per dag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende