Siemens TC86505 grijs - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TC86505 grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SIEMENS TC86505 18-04-2022

2

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Slechte koffiezetapparaat wat ik ooit gekocht heb zit geen warmhoudplaat onder om de ijzeren kan warm te maken moet je eerst waterkoken. Pas daarna kan je koffiezetten. Miskoop.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kor Elzinga 17-04-2022

Goede koffiezetter

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede koffiezetter, doet wat jij moet doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

j**1@c**o.nl 27-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

7,0
1 maand in huis. Op zich een mooi apparaat en zet goede koffie. Maar het inschenken van een bakkie is een ramp. Ik dacht eerst aan een verkeerde tactiek maar het ligt aan de kan.
Jammer

Reageer

Sietske 14-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Morsende kan schenkt prima koffie

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

6,0
De koffie is prima! Geen wanklank daarover.
De (thermos)kan is een ander verhaal. Bij het inschenken lukt het niet om dit zonder lekken te doen. In het begin dacht ik nog dat mijn “schenktechniek” het verschil zou maken tussen wel/niet koffie morsen. Helaas blijkt ook na lang oefenen dat schenktechniek alleen het verschil maakt tussen veel en weinig morsen.
Voor de prijs van 100,00 had ik wel een beter ontwikkelde kan verwacht die niet morst tijdens het schenken.
Ik heb eerlijk gezegd om deze reden spijt van mijn aankoop. Zeker omdat een koffiezetapparaat gewoonlijk een levensduur van ruim 10 jaar heeft.

Pluspunten

  • Koffie prima
  • Afneembaar reservoir

Minpunten

  • Kan morst met schenken
  • Kliksysteem van kan-deksel hapert soms

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

EMDF 14-08-2019

Koffie is niet warm genoeg

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

4,0
Mooi koffiezetapparaat, alleen jammer dat de koffie niet echt warm is. Voor je bij de laatste koffie in je mok bent is het lauw.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ale01 23-02-2019

lekkere koffie dankzij siemens

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

8,0
Goed apparaat met makkelijk apart te vullen waterreservoir. Koffie lekker en goed war. Wel jammer dat apparaat om te starten een timer heeft maar instelling van automatisch uitgaan na 40 minuten niet gewijzigd kan worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Basenvrouw 22-12-2018

Precies wat ik zocht

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

10,0
Vandaag net gekocht, ziet er goed uit en kan er een lekker bakje meer zetten. In de recensies las ik dat het apparaat na 40 minuten uitgaat, dit was tevens één van de reden dat ik het heb gekocht, want is de koffie klaar gaat het in de thermoskan. Koste geen energie en de smaak blijft bewaard dan wanneer het maar wat warm gehouden wordt. hoop dat de machine lang mee gaat want dit is mijn eerste Siemens koffiemachine en ben er zeer tevreden mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 11 20-12-2017

Goed produckt

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

8,0
Ik had verwacht dat de koffie warmer was.
En de 40 min uitschakeling is te kort.
Verder zet je er een lakker bakie mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FamHeel 12-08-2017

Zet lekkere koffie!!

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

8,0
Mooi design. Lekkere koffie.

2 puntjes,
-laatste beetje koffie komt niet echt lekker uit de kan
-we hebben gekozen voor de zilveren uitvoering, alleen blijkt dit in het echt niet geheel zilverkleurig te zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

GJPK 03-08-2017

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

10,0
Dit is ons tweede koffiezetapparaat van Siemens. Omdat het apparaat goed beviel - handig in gebruik en goed warme koffie - hebben we nogmaals dit apparaat aangeschaft.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacq75 25-07-2017

Prachtig design apparaat

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, sieraad in de keuken.
Zeer makkelijk in gebruik, komt ook door het afneembare waterreservoir.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Thijs76 15-01-2017

Oude Siemens Porsche disign 10x beter!

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

4,0
Als ze mij de oude Siemens op kunnen sturen van Porsche Disign zou ik deze nieuwe zo omruilen! Deze lekt, geen fijne schenkkan, continue brand het lampje van kalkreiniging.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Seanvk3 02-03-2016

Lekkende kan verpest het plezier

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

2,0
Het is een schitterend apparaat, met handige functies. Maar de kan lekt bijna altijd tijdens het inschenken, vanuit het tuitje. Gewoon verkeerd ontworpen lijkt het.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Seanvk 01-03-2016

Kan lekt 95% van de keren dat we koffie schenken

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

2,0
Het apparaat is uitstekend qua functies. Het voorraadvat is wat onhandig vanwege een opening die een teveel aan water in de kan voorkomt. Maar bijna altijd lekt de kan tijdens het schenken. Alleen als de kan echt verticaal wordt gehouden is er een kans dat dit niet gebeurt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hooked 20-02-2016

Lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

8,0
Een fijn apparaat. Dit is "helaas" al onze 2e. 5 Jaar geleden 1e aangeschaft en beviel goed. Tot voor kort, toen begon het apparaat water te lekken. Garantie periode natuurlijk voorbij. Hopelijk hebben we met dit apparaat meer geluk. Mocht dat niet het geval zijn dan is het wel de laatste. Wij geven het dus een herkansing.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

lymano 20 13-12-2015

Zeer goed en uitstekend.

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

10,0
Bevalt heel goed had dit eerder willen hebben zet hele goede koffie en ik raad het een ieder aan,net als onze Siemens koelkast die bevalt ook heel goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tekkel 02-12-2015

Prima koffiezetter,alleen jammer van warmhoudtijd.

Geschreven voor: Siemens TC86505 grijs

Algemene score

6,0
Twee dagen in gebruik, zet goede koffie maar warmhoudplaat gaat al na 40 minuten uit,dus koude koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FrankG67 12-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,6
na zo'n 3 jaar in bezit te zijn van dit apparaat kan toch wel zeggen dat het een redelijk apparaat was.
maar heeft toch wel wat mankementen.

-moeilijk om de koffieaanslag aan de binnenzijde van de kan te krijgen.

-deksel gaat steeds moeilijk open,blijft klemmen.

-koffiedrap/prut in de koffie... sinds kort onbekend...geen reactie van siemens
zelfs na een nieuw filterhouder nog steeds last van de drap in de koffie.
Zelf bij 2 koffiefilters te plaatsen is de oorzaak niet verdwenen !?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer