Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Twist HD7870/20

8,5 Lees 20 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Viva Café HD7836/65

Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Philips Viva Café HD7836/65

Philips Switch HD7892/00

Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Philips Switch HD7892/00
8,6 (25)

Philips Senseo Viva Café HD7829

Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, koffie
Philips Senseo Viva Café HD7829 Best Reviewed jul 2016
8,7 (176)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cin1511 17-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Gewoon gemak en snel een heerlijk kopje koffie als je alleen bent. Je kunt je keuze al bepalen tijdens het opwarmen. Daarna gaat het vanzelf dus hoef je er niet op te wachten, ideaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
nikric 14-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
het is voor mij een top apparaat, keuze in de strekte van de koffie zeker samen met de melkopschuimer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
c.bosma 13-11-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
wij hebben 1 aanmerking : als wij de koffie van tevoren instellen voor 1 kopje koffie dan wil het kopje wel eens weg trillen en loopt de koffie er naast plateautje trilt nogal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
DaphneAch 11-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Prima apparaat, mooi design.
Bevalt erg goed en is makkelijk te bedienen.
Zelfs mijn zoontje van 3 weet hoe het apparaat werkt!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Wimbrinks 11-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het is een zeer makelijk apperaat om te ge bruiken en de smaak is super goed en ook lekker warm
En makkelijk schoon te houden dus zeer goed om te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sietske85 30-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Mooie vormgeving.
Goede koffie. Koffiesterkte is ook aan te passen.
In combinatie met de melkopschuimer heerlijke cappuccino en latte macchiato maken.
Makkelijk schoonmaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M. Te Riele 28-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Zeer fraai vormgegeven apparaat in leuke kleurstelling. (Wit/roze). Gemakkelijk te bedienen voor 1 of 2 kopjes koffie in 2 sterktes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maris71 28-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ideaal dat je nu wel hoge glazen onder het apparaat kunt zetten en de sterkte (normaal of sterk) kan kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
franil 27-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Goede smaak, goed warme koffie, beter dan de "oude" Senseo, makkelijke bediening, met keuze in koffie sterkte (espresso), waarschuwing als ontkalkt moet worden. Kortom een goed en modern apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Andre_F 08-09-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Het is een fijn apperaat alleen het is wennen die tiptoetsen, maar zodra je die onder de knie heb dan is het een geweldig apperaat

Senceo smaak is geweldig was al een fan van die heerlijke donker pad's maar die smaken nu n og beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
ansado1959 08-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het is een mooi vorm gegeven apparaat met een lekkere smaak aan de koffie.
Alleen jammer dat er een leuk boekje bij zit met verschillende koffievariaties die in het Duits is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
scooty71 05-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
geweldig,padje erin, instellen en het gaat vanzelf.
nu is het wachten op de melkopschuimer die je gratis erbij krijg.
dan is het echt genieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tjeerd van de Kamp 22-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
je krijgt niet echt een goed gevuld kopje koffie, een sterk minpunt, al gebeld met de winkel ,Blokker, die zei dat hij ontkalkt moest worden, dat na nauwelijks 1 maand, mocht dit niet helpen dan kon ik hem ter reparatie aanbieden, heel aardig maar zit dan zonder koffiezetapparaat.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
DebvdS 18-07-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Ik vind het handig dat je de startknop vantevoren al kan indrukken zodat je niet hoeft te wachten tijdens het opwarmen. Dit is zoo relaxed! Geeft ook goede sterke smaak af. Ben ook superblij met de kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anitamennens 16-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Zeer mooi toestel, makkelijk in gebruik. Onderhoudsvriendelijk, lekkere koffie! De prijs mag misschien een beetje goedkoper, maar ik had een cashkackactie en dat was wel leuk meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kieskarin 16-07-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
ik vul de watertank door het deksel ervan af te halen
een geweldig apparaat je hebt de keuze espresso of normaal kopje koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Broerke 16-07-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,4
Ik zou graag een groter waterreservoir willen en een waterhoeveelheids instelregelaar, ik drink altijd de hoeveelheid van 2 kops in 1 kop. Succes

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
g.steigstra 16-07-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,2
de tip toets voor sterkte had omgewisseld mogen worden met de 1 of 2 kops tip toets. dit heeft bij ons al verschillende malen tot halve kopjes geleid en is dan geen succes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
bennit 16-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Apparaat ziet er mooi uit.
Een duidelijke gebruiksaanwijzing.
kan duurzaamheid nog niet beoordelen.
Aan de smaak moet ik nog wennen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed