Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vtec 04-10-2020

flessenrek??

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

8,0
Mooie koelvriescombinatie , zeer ruim zeker het diepvries gedeelte. mooie verlichting binnenin. ik mis alleen een flessenrek en kan dat ook niet online vinden beetje jammer weer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Olie 02-10-2020

Supermooie grote koelvriescombinatie

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
We hebben hem nig maar net maar ik ben er nu al heel blij mee. Zo rustig en statig in onze keuken. Als ik de deur opendoe ziet het er zo mooi uit met de buitenverlichting.
Op de deur van de koelkast zit een schermpje waarop je heel makkelijk de temp. kunt zien en een paar functies kan doen.+
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ellen1h 27-09-2020

Wat een prachtige Koel-vriescombinatie!

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Nadat onze oude koelkast het had begeven op zoek naar een goede vervanger....nou die hebben we gevonden! Een zee van ruimte zowel in het vries- als koelgedeelte! Prachtig aan de buitenkant en zeker ook aan de binnenkant! Heel erg tevreden met onze aankoop!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 13-09-2020

lekker veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
na 20 jaar waren we wel toe aan een nieuwe koelkast, met op internet kijken kwam ik elke keer op deze koelkast uit, hij voldoet aan al onze eisen, veel ruimte voor het koel maar ook het vriesgedeelte, niet meer ontdooien, licht in de handgreep zodat ik ook zie wat er in de vrieslades zit, lampje zit in de koelkast vooraan, dus je kan er nooit iets voor zetten. heel makkelijk te programmeren. Past precies in onze hele kleine keuken, ziet er supermooi uit, is stil, ik hoor hem bijna niet als ik in de keuken sta, kortom een geweldige koelkast, ben er heel erg blij mee. Nu maar hopen dat deze ook 20 jaar mee gaat.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marjol 10-09-2020

Mooie strakke koelkast met ruim vriesgedeelte

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

8,0
Mooie strakke koelkast met een duidelijk display waarmee je oa temperatuur kunt instellen (apart voor koel en vries gedeelte). Er zijn nog meer functies zoals snel koelen en een vakantiestand, maar die heb ik nog niet gebruikt. Je kunt ook een alarm instellen als de deur te lang open staat, dat voorkomt dat de vriezer per ongeluk op een kiertje blijft staan! Het koelgedeelte heeft een handige lade voor groente en fruit. De koelkast is vrij hoog, dus als je niet zo lang bent kun je de hoogste plank ws beter op de laagste stand zetten. Ik vind vooral het ruime vriesgedeelte heel fijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kamil62 20-08-2020

Voordelen en nadelen

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

8,0
Hij werkt fijn, is erg groot en ruim. Wat wel jammer is dat de koelkast aan de binnenkant lijkt te smelten, ook wanneer de koelkast wordt dichtgedaan komt er voor ongeveer 15 seconden een raar, luid werkgeluid uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nguyen 08-08-2020

Modern Good looking fridge

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Have a chance to compare this 1-on-1 against another cheaper Samsung model RB36 and this one is totally better. The flat front, color and material are very nice and modern. The internal lighting is also much better and the handlebar light is a big + for the freezer. It is definitely quieter and faster to get to the temperature vs the other one. The only I am missing is the bottle rack which is shown on the online Samsung product page.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

fam Krijgsman 15-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Na 7 maanden nog steeds tevreden,zelfde als bij aankoop.Vlees en groenten blijven dagen
nog perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jet 24-05-2020
  • Product gekocht

Prima maar wel luidruchtig

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

7,0
Hij is prima. Doet wat tie moet doen. Het geluid in onze open keuken is wel hoog: of er een vrachtwagen stationair staat te draaien voor je deur.

Review 04-02-2020
Veel ruimte in deze koelvriescombi. Wel jammer dat we pas bij levering merkten dat het flessenrek optioneel was.
In de gebruiksaanwijzing moeilijk (of niet) te vinden hoelang te wachten met aanzetten na levering/vervoer.

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Fred 11-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een ruime koelkast met grote vrieslades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Ben echt blij met deze koelkast. Lekker ruim en de lades zijn lekker groot. Alles is goed verlicht binnenin, zelfs voor het vriesgedeelte.

Pluspunten

  • ruimte
  • gebruiksgemak
  • Verlichting, ook vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Krijgsman 27-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, duidelijke temperatuur aangeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
We hebben hem gekocht van weege design.En het feit dat je niet hoeft te ontdooien.Van binnen
blijft hij droog dus een schonere binnenzijde.

Mooi en veel economische ruimte.Groente blijft lang fris.Prachtige verlichting.
De prijs is voor deze kast zeer redelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Byanka van der Veen 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieslades!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze koelvriescombinatie gekozen, door eerdere ervaring met Samsung en de grote vrieslades! Daarnaast heeft deze koelkast, met rvs deuren, een mooie uitstraling! Wij zijn er blij mee en heel tevreden over!

Pluspunten

  • Grote vrieslades
  • Ruim koelgedeelte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannie89 05-03-2020

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
In vergelijking tot onze oude koel/vriescombi ongelofelijk veel koel/vriesruimte op een kleine vloer oppervlak, zeer geruisloos en in een zeer korte tijd op de gewenste temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

H.v.d.Berg 27-02-2020
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Een fijne ruime koel en vries ruimte heb hem door omstandigheden nog niet in gebruik,kan nog wel een aantal weken duren.

Minpunten

  • Geen flessenrek.

Reageer

diny 27-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
grote ruime koelkast met fijne indeling en een vriezer met 3 ruime lades.
de koelkast maakt ook weinig geluid

Pluspunten

  • ruim
  • makkelijk in te delen
  • stil
  • display met temp op de deur
  • zeer zuinig A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Mooie grote koel- vriescombinatie. Voldoende ruimte voor een gezin met 2 tieners. Alles past er goed in na de grote boodschappen. Jammer dat er bij dit model het flessenrekje niet standaard geleverd wordt. Het rekje voor de eieren was handig geweest als dit in een van de bakjes paste in de deur, nu staat het los in koelkast en neemt veel ruimte in beslag.

Pluspunten

  • veel plaats in koelkast
  • flesjes kunnen rechtop
  • mooie verlichting binnenzijde
  • veel plaats in de bakjes van de deur
  • ruime vrieser

Minpunten

  • geen flessenrek
  • eierenrekje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sjaak 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met groot koel- en vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Ruime koel- vriescombinatie met mooie (zilverkleurige) afwerking, goede LED verlichting en duurzame digitale inverter met 10 jaar garantie!

Pluspunten

  • Ruime inhoud koel- vriesgedeelte
  • Duurzame digitale inverter

Minpunten

  • Temp lastiger instellen, geen +/- toets,
  • Geen details in gebruiksaanwijzing temp instelling

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hietie 09-02-2020

Ruimte!

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

8,0
Geweldig ruime koelkast met vriesgedeelte. De inhoud van 2 koelkasten (wij hadden een extra koelkast inde garage) past er makkelijk in. Veel minder stroomverbruik daarmee ook al omdat deze koelkast erg zuinig is. Mooi verlicht. Voorkant is prachtig strak vormgegeven met aan en uit te zetten verlichting in de handgrepen.
Minder is de vormgeving van de zijkanten. Die is niet strak dankzij ventilatieroosters en een er nog niet af te poetsen witte sticker. De zijkanten zijn grijzer dan de RVS voorzijde. Jammer is ook het geluid dat vooral uit die roosters komt. Hadden gehoopt op minder lawaai. Maar deze koelkast is niet stiller dan de vorige.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fedde Kingma 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Wij zijn na 5 dagen gebruik elke dag gelukkiger met deze keus. Het is een hele fijne koel-vriescombinatie, Uiterlijk is prachtig en koel n vries gedeelte - subliem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline46 04-02-2020

Gweldig fijne koelkast

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Na 27 jaar eindelijk een nieuwe koelkast. Wat een verschil! Koelkast is heel overzichtelijk en alle producten zijn gemakkelijk bereikbaar. Grote diepvriesladen. Kortom: ik ben er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews