Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jet 24-05-2020
  • Product gekocht

Prima maar wel luidruchtig

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

7,0
Hij is prima. Doet wat tie moet doen. Het geluid in onze open keuken is wel hoog: of er een vrachtwagen stationair staat te draaien voor je deur.

Review 04-02-2020
Veel ruimte in deze koelvriescombi. Wel jammer dat we pas bij levering merkten dat het flessenrek optioneel was.
In de gebruiksaanwijzing moeilijk (of niet) te vinden hoelang te wachten met aanzetten na levering/vervoer.

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Fred 11-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een ruime koelkast met grote vrieslades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Ben echt blij met deze koelkast. Lekker ruim en de lades zijn lekker groot. Alles is goed verlicht binnenin, zelfs voor het vriesgedeelte.

Pluspunten

  • ruimte
  • gebruiksgemak
  • Verlichting, ook vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Krijgsman 27-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, duidelijke temperatuur aangeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
We hebben hem gekocht van weege design.En het feit dat je niet hoeft te ontdooien.Van binnen
blijft hij droog dus een schonere binnenzijde.

Mooi en veel economische ruimte.Groente blijft lang fris.Prachtige verlichting.
De prijs is voor deze kast zeer redelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Byanka van der Veen 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieslades!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze koelvriescombinatie gekozen, door eerdere ervaring met Samsung en de grote vrieslades! Daarnaast heeft deze koelkast, met rvs deuren, een mooie uitstraling! Wij zijn er blij mee en heel tevreden over!

Pluspunten

  • Grote vrieslades
  • Ruim koelgedeelte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannie89 05-03-2020

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
In vergelijking tot onze oude koel/vriescombi ongelofelijk veel koel/vriesruimte op een kleine vloer oppervlak, zeer geruisloos en in een zeer korte tijd op de gewenste temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

H.v.d.Berg 27-02-2020
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Een fijne ruime koel en vries ruimte heb hem door omstandigheden nog niet in gebruik,kan nog wel een aantal weken duren.

Minpunten

  • Geen flessenrek.

Reageer

diny 27-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
grote ruime koelkast met fijne indeling en een vriezer met 3 ruime lades.
de koelkast maakt ook weinig geluid

Pluspunten

  • ruim
  • makkelijk in te delen
  • stil
  • display met temp op de deur
  • zeer zuinig A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Mooie grote koel- vriescombinatie. Voldoende ruimte voor een gezin met 2 tieners. Alles past er goed in na de grote boodschappen. Jammer dat er bij dit model het flessenrekje niet standaard geleverd wordt. Het rekje voor de eieren was handig geweest als dit in een van de bakjes paste in de deur, nu staat het los in koelkast en neemt veel ruimte in beslag.

Pluspunten

  • veel plaats in koelkast
  • flesjes kunnen rechtop
  • mooie verlichting binnenzijde
  • veel plaats in de bakjes van de deur
  • ruime vrieser

Minpunten

  • geen flessenrek
  • eierenrekje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sjaak 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met groot koel- en vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Ruime koel- vriescombinatie met mooie (zilverkleurige) afwerking, goede LED verlichting en duurzame digitale inverter met 10 jaar garantie!

Pluspunten

  • Ruime inhoud koel- vriesgedeelte
  • Duurzame digitale inverter

Minpunten

  • Temp lastiger instellen, geen +/- toets,
  • Geen details in gebruiksaanwijzing temp instelling

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hietie 09-02-2020

Ruimte!

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

8,0
Geweldig ruime koelkast met vriesgedeelte. De inhoud van 2 koelkasten (wij hadden een extra koelkast inde garage) past er makkelijk in. Veel minder stroomverbruik daarmee ook al omdat deze koelkast erg zuinig is. Mooi verlicht. Voorkant is prachtig strak vormgegeven met aan en uit te zetten verlichting in de handgrepen.
Minder is de vormgeving van de zijkanten. Die is niet strak dankzij ventilatieroosters en een er nog niet af te poetsen witte sticker. De zijkanten zijn grijzer dan de RVS voorzijde. Jammer is ook het geluid dat vooral uit die roosters komt. Hadden gehoopt op minder lawaai. Maar deze koelkast is niet stiller dan de vorige.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fedde Kingma 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Wij zijn na 5 dagen gebruik elke dag gelukkiger met deze keus. Het is een hele fijne koel-vriescombinatie, Uiterlijk is prachtig en koel n vries gedeelte - subliem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline46 04-02-2020

Gweldig fijne koelkast

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Na 27 jaar eindelijk een nieuwe koelkast. Wat een verschil! Koelkast is heel overzichtelijk en alle producten zijn gemakkelijk bereikbaar. Grote diepvriesladen. Kortom: ik ben er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henriette0306 04-02-2020

Veel ruimte!

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

8,0
Snelle levering van een mooi apparaat, het licht binnen is perfect! Hij heeft veel ruimte. Het eierrekje is wel erg hoog, maar ja de koelkast is gewoon hoog. Het geluidsniveau valt iets tegen. Ook is ons niet verteld dat het flessenrek optioneel is - dat missen we nu al.
Hij was erg snel op temperatuur!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jazzz 31-01-2020

Luxe uitstraling, zeer ruim en praktisch

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Ideale gezinskoelkast, groot, ruim en praktische indeling. Door de extra dunne wand van de koelkast heb je extra ruimte. Eerder hadden wij een koelkast en een aparte vriezer. Nu hebben we genoeg aan één koelkast. De drie vrieslades zijn ruim genoeg om brood, vlees en groente in te slaan , ook handig dat er een aparte ijsblokbakje in de lade zit. Bakjes, lades e.d. van goede kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Evert Plak 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koel vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Mooie koelkast met veel vries en koel ruimte.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jaap 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Goed koel/vriescom. makkelijk te bedienen prima kast indeling is ook goed lekker ruim je kunt er alles in kwijt de lade waar de temperatuur op een graad blijft is ook een heel leuk hebbe dingetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer grote koelkast met een groot vriesgedeelte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

9,0
Vorige vriezer was net te klein, deze heeft een capaciteit van 130 liter. Daarnaast is het koelgedeelte ook veel groter.

Pluspunten

  • koelcapaciteit
  • grootte vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim v d 20-01-2020

Prachtige koelvriescombinatie

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Ik heb div: koelkast testen gelezen en Samsung kwam opvallend vaak als beste uit de test. Na jarenlang een Miele koelvriescombinatie te hebben gehad ,waren we huiverig om naar Samsung over te stappen. Maar wat een stille , grote ,mooie kast staat nu in onze keuken. Hij heeft zoveel voordelen dat ik er een hele pagina mee zou kunnen vullen, maar U moet zelf maar eens in een winkel gaan kijken, dan zie U het meteen. We zijn er heel tevreden mee. Een klein minpuntje ,er zit geen flessen rek bij , hoop dat ik die er los kan bijkopen bij Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jjmomnl 19-01-2020

Zeer goed qualiteit

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Aanbeveling! I set the under freeze to -1 and use it for beer container. It is amazing to set up teperature as your demand. -1 is also perfect for the fresh meat and kimchi.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nelleke1010 14-01-2020

Veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RB41R7819SR koel-vriescombinaties

Algemene score

10,0
Hele fijn ruime koelkast, ook vriezer erg ruim.
Twee groente laden.
Verlichting geïntegreerd bovenin de koelkast waardoor er geen ruimte verloren gaat.
Goede verlichting onder de koelkastdeur waardoor de inhoud vd vriezer laden ook goed zichtbaar is.
Voldoende mogelijkheden om zelf in te delen.
Mooie strakke vormgeving.
Minpuntje wellicht het geluid maar dit weegt niet op tegen de pluspunten.
Koelt snel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews