Bosch KGE366W4P - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE366W4P op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jgeilkens 08-07-2019

goede combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
goed in te stellen temperaturen en goed werkend apparaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Piet 28-10-2019

Koel vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
Mooie energiezuinige combinetie. De inhoud op ooghoogte is goed te pakken. Speciale ls
Mooie energiezuinige combinatie, de inoudvan de koelkast op Mooie koel-vries combinatie,. De inhoud ven de koelkast op ooghoogte is gemakkelijk te pakken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maria 05-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
Een erg fijn toestel, makkelijk en praktisch om te gebruiken en schoon te houden, zuinig en goed prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • inhoud
  • omvang
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie van Vliet 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombnatie.

Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
Fijne en handige koel / vries combinatie. Helaas mankeert er iets aan, kan gebeuren, maar na 1 telefoontje vriendelijk geholpen en met een afspraak Top.

Pluspunten

  • Zeer handige indeljng.
  • Overzichtelijk geheel in de combinatie.

Minpunten

  • Doet even niet wat ik wil.
  • De oplossing is nabij, Komt helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lay Mu 21-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede accur en grote genoeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
Ik vind deze product de beste vorming en de beste qwaliteit. De product werk goed. Geluid is stil. Het product is grote genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
Een hele mooie koelkast met hele ruime vis- en groentelades. Veel ruimte voor mijn spullen en een handig rek voor mijn waterflesjes.
Diepvries gedeelte is ook erg ruim. Hoge laden.

Pluspunten

  • ruimte genoeg
  • flessenrek

Minpunten

  • ik moet de koelkast goed dichtduwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ te Pas 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitvoering

Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
ik heb hem gekocht omdat ik veel last heb van gebrom van mijn oude koelkast deze is na genoeg geruisloos...hij is ook overzichtelijk ,ik ben er blij mee.

Minpunten

  • dacht dat de vriezer groter was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 18-06-2019

Geweldige kenmerken

Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
overzichtelijke indeling en mooi van vormgeving [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jos Bien 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koel vries combinatiee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
Na 24 jaar een koel vries combinatie van Bosch waren we de klos en toch weer gekozen voor Bosch van wegen kwaliteit en energie zuiniger

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Diepte 65 cm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.goudswaard 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koel_vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
Een mooie Bosch koel vriescombinatie met prima indeling, nette kleur en heel goed werkend en vriesgedeelte is uitstekend

Pluspunten

  • Prima werkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch KGE366W4P 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE ZUINIGE KOELKAST,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tevreden over het product Bosch, Wij geven dit product dus ook een 10, onze vorige koelkast was ook een Bosch en die is al 30 jaar oud, maar functioneerd nog prima, maar omdat de koelkasten tegenwoordig zuiniger zijn hebben wij daarom een nieuwe Bosch koelkast gekocht.

Met vriendelijke groeten

Pluspunten

  • zuinig
  • ruime koelkast

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans 31-05-2019

Mooi, stil, prachtig design

Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
Koelt fantastisch, ziet er mooi uit ,ook van binnen zeer luxe. Ruime combinatie voor een prima prijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Het 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel/vriescombinatie Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

10,0
Het is een mooie koel/vriescombinatie van Bosch.
Bosch KGE366W4P koelvriescombinatie.

Werkt perfect en heeft het label 'Beste Koop 2019" gekregen van de Consumentenbond!

Aang.controlelampjes (groen)k., Alarmsignaal deur open.
Schakelaar voor superkoelen, Schakelaar voor supervriezen.
Temperatuurind. v. diepvriesruimte, Temperatuurind. v. koelruimte.
Waarschuwing functie vriesgedeelte.
Waarschuwingssignaal voor storing.

Afmetingen (hxbxd): 201 x 60 x 65 cm
Klimaatklasse: SN-T
Geluidsniveau: 34 dB(A) re 1 pW
Draairichting deur rechts, verwisselbaar
Aansluitwaarde: 90 W

In een woord een geweldige koel/vriescombinatie van Bosch die ik wel zou aanbevelen!

Pluspunten

  • Het mooie licht in de koelkast.
  • Het geluid
  • Beste Koop 2019

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie koelkast. Goede indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime lades die gemakkelijk schuiven.
En fijn hoor die cash back!

Pluspunten

  • ruim
  • zelf in te delen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ralph 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime,stille koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
rede van aankoop is dat onze Bosch Solitaire koelkast (rvs) te klein werd voor de gezinsamenstelling. Deze Solitaire heeft in 17 jaar!!! geen enkel mankement vertoond, vandaar dat wij weer voor een Bosch hebben gekozen. Deze nieuwe koel/vries combinatie hebben wij gekocht omdat deze meer inhoud heeft (zowel koel als zeker het vries gedeelte) en energie zuiniger is. De looks (wit met mooie handvatten) zijn prima in orde maar gaat het nooit halen met de Bosch Solitaire in rvs die wij eerder hadden (maar daar is het prijsverschil ook naar). Functionaliteit/prijs/energieverbruik gaan nu voor de looks. Hopelijk is de nieuwe koel/vriescombinatie net zo betrouwbaar als onze vorige Bosch. Duurzaamheid zet ik hieronder op "Goed", aangezien wij dit product pas een paar dagen hebben kunnen we hier niet echt een antwoord op geven natuurlijk.

Pluspunten

  • ruimte
  • prijs
  • energieverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer overzichtelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
Ik wilde ongeveer zelfde koelvriescombi als ik had. Maar deze is veel overzichtelijker en stiller en zuiniger. Zeer blij mee

Pluspunten

  • Zeer overzichtelijke indeling koelgedeelte
  • Ruime schuifbakken vriesgedeelte
  • Apart te ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pup 27-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
Onlangs hebben wij bovenstaande koelkast gekocht, deze bevalt heel goed! Ten eerste de fijne indeling, met vele mogelijkheden voor flessen, ook nog vers vlees waar het vlees 0 graden blijft, daarbij is er een bijzonder mooie LED verlichting in de koelkast, het vriesgedeelte is heel handig met laden en ook nog glazen plateaus ertussen!
We hebben even een thermometer erin gelegd of dat de koelkast wel koelt zoals aangegeven, maar inderdaad, hij doet wat hij beloofd!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Geschreven voor: Bosch KGE366W4P

Algemene score

9,0
Lekker geluidsarm en energiezuinig. Goede koelkastindeling en goed zichtbaar wat erin ligt.( Vooral belangrijk als je wat ouder wordt .

Pluspunten

  • geluidsarm
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer