Bosch KGE36EW4P - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE36EW4P op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch Koel/vries 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Strak model, past precies op de plek waar ik die wil hebben. Low Frost, A+++, Groot koelgedeelte en groot vriesgedeelte.

Pluspunten

  • A+++
  • Low frost

Minpunten

  • helaas geen Nop frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edraket 01-07-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Prima apparaat, mooi design, slimme indeling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nellie 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Het is een fijne stille koel-vriescombinatie met een zeer praktische en royale indeling. Heeft een apart rek voor je flessen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-06-2019

Super tevreden.

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Perfecte koel/vriescombinatie. Heel fijn dat je de graden apart in kan stellen. Goede indeling van de koelkast. Heel erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arthur 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Goed in te delen koel vries. voldoet volledig aan de wens. zuinig apparaat. makkelijk te gebruiken op plekken waar niet veel ruimte is. maakt weinig lawaai.

Pluspunten

  • zuinig
  • goed formaat
  • makkelijk in te delen
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wendy83 25-06-2019

goed design van hoogwaardige kwaliteit

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Ik vind het een hoogwaardig product van een goede kwaliteit ,lange levensduur en mooi design. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 22-06-2019

Ziet er goed uit

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Mooie koelkast en prima Fries gedeelte zeer fuctioneel [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eversluisverhoef 21-06-2019

Vol lof over dit produkt

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Tot nu toe nog geen min punten opgemerkt. Alleen maar plus punten, en het mooist is dat dat deze koel/vriescombinatie van buiten er veel kleiner uit ziet dan dat die van binnen is. Een zee van opberg ruimte! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dineke 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat de vorige Bosch koelvriescombinatie zeer goed voldeed. De indeling is zeer ruim en praktisch. Heel belangrijk ook is dat het goed schoon te houden is. Geen tierelantijnen. 3 Ruime laden in het vriesgedeelte, waardoor je de producten goed kunt verdelen. Lade voor brood, lade voor vlees en lade voor groente. Goed licht in de koelkast zodat je alles goed kunt zien. Lampje bovenin en niet in de zijkant. Ook zeer praktisch. Kortom: kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Seg 19-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Hij heeft een fijne indeling en is ruim en een goed merk heel erg fijn is ook het flessenrek en hij is stil al met al een hele fijne koelkast

Pluspunten

  • Fijne koelkast
  • Heel stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Mooie, moderne koel/vriezer. Veel inhoud en zeer zuinig. Goede indeling van de vakken,met onder andere een flessenrek en aparte ruimte voor groenten en dergelijke. Je kunt er veel in kwijt en de koelkast is zeer overzichtelijk. Erg goede (LED)verlichting. Erg solide materialen en hij ziet er gewoon goed uit en hij maakt erg weinig geluid. Hij is niet bijzonder duur en ook nog eens euro 75, cashback. Een aanrader.

Pluspunten

  • veel ruimte en erg zuinig (AAA+++
  • flessenrek
  • stil en 24 maanden garantie
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • goede LED verlichting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 15-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinigheidsklasse A+++ en zeer geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Zeer ruime en stille koelkast met 3 grote diepvriesladen. Hiervoor hadden wij een Amerikaans model, qua ruimte hebben wij niet veel ingeleverd maar qua geluidsniveau en energiegebruik zeer veel terug gekregen.
Apparaat zoals voor ons gebruikelijk, gekocht bij een plaatselijke Witgoedspecialist.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Floris 15-06-2019

stil en zuinig

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Zeer stille en zuinige koelvries combinatie had iets groter mogen zijn maar dan had ik zelf meer moeten uitgeven . maar is een zeer nette koelvries combinatie
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

zie titel 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombi Bosch KGE 36EW4P

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
kwaliteits-prijsverhouding is prima. Vriesvakken iets kleiner dan de minder zuinige Bosch versie maar dit is logisch door de extra isolatie. Mooie indeling in koelkast. Heerlijk van boven af door glas inzichtelijke grote groentenbak.
Hij staat net maar zal zich ongetwijfeld gaan bewijzen!

Pluspunten

  • Ultra energiezuing
  • grote groentenlade doorzichtig glas erboven

Minpunten

  • iets minder ruimte door isolatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.N.Zeilstra 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische Koel/Vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Mooi, compleet product.Goede advisering gekregen. Koel gedeelte op een comfortabele manier gesplitst.Voor Vleeswaren, groenten zijn er verschillende lades met daarbij horen verschillende koeltemperaturen. Vries gedeelte is ook divers ingedeeld.

Pluspunten

  • Straalt kwaliteit uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch koelvries combinatie 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Geweldige mooie koevries combinatie, na dertig jaar mijn Bosch na volle tevredeheid gebruikt. Had moeiten om een andere te nemen. Maar ik heb geen moment spijt gehad, hij is prachtig...

Pluspunten

  • Kan niets benoemen
  • Alles prachtig
  • Goede kwaliteit
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pater 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met mijn koelvriescombinatie. producten blijven in de groenten en vlees/vis lades veel langer goed en vers. Prijs/kwaliteit verhouding is goed!

Pluspunten

  • producten blijven in de lades veel langer goed
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter van Dommele 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie indeling en alarm als je de deur te lang open laat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
wij hebben meer van Bosch en bevalt ons goed ook de wasmachine is van Bosh weinig geluid wast schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winnie 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-Vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Geweldige koelkast vooral het knopje holiday geweldig! Over een paar jaar praten de koelkasten tegen je en zorgen ze ervoor dat de salade gemaakt en al er uit komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anker 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast voor een goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Wij hebben de Bosch KGE36EW4P onlangs aangeschaft. De koelkast is ruim, waardoor we er veel in kwijt kunnen. Wat wij een voordeel vinden is dat er een speciale lade is voor vlees en vis die ongeveer op 0 graden blijft en een holidagstand, waarmee we energie kunnen besparen tijdens de vakantie. Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken is dat er geen defrost op de vriezer ziet, waardoor deze af en toe ontdooid moet worden.

Pluspunten

  • Veel ruimte in de koelkast
  • Flessenrek
  • Speciale lade voor vlees en vis
  • Holidaystand

Minpunten

  • Geen defrost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews