Bosch KGE36EW4P - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE36EW4P op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ineke 16-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote opberglades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
De groente la is mooi ruim. En van bovenaf kun je er makkelijk inkijken.
Grote la in de vriezer geeft meer mogelijkheden.

Pluspunten

  • ruime groente la
  • ruime la in de vriesruimte
  • goed verlicht door de ledverlichting

Minpunten

  • minder ruimte in de deur voor flessen
  • minder hoge diepvries lad
  • smal apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Doorntoosje 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Voor dit product gekozen omdat de vries/koelcombinatie niet meer ontdooit hoeft te worden en energie zuinig is.
Praktische indeling, overzichtelijk en goed licht. Voldoende inhoud, dus minder vaak boodschappen doen.
Deze overstap had ik jaren geleden moeten maken! Je denkt, ach het apparaat werkt nog, maar nee, meegaan met de tijd en aandacht besteden aan gebruik energie is erg belangrijk.

Pluspunten

  • praktisch
  • overzichtelijke indeling
  • energiezuinig
  • voldoende inhoud voor een week voedsel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Incl. handig rek voor heel veel wijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Met veel vriesruimte voor veel ijsjes! Met handige lades voor groentes en vlees! Veel ruimte, voor veel eten.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk

Minpunten

  • wel erg hoor past geen magnetron meer boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Schippers 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Een mooie grote koel/vries combinatie, hier kun je echt veel eten in kwijt. De koelkast ziet er erg goed uit en de verlichting is geweldig, het eten krijgt geen enge kleur zo als je wel eens ziet bij ledverlichting.

Pluspunten

  • mooi design
  • temperatuur goed regelbaar
  • ruime vries bakken
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • maakt weinig tot geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LB 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast is werkelijk prima,goede indeling en ruim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
waren hard aan een nieuwe koelkast toe en hebben nu al veel plezier van deze.
mooie vormen,veel ruimte en een prettige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.A.de Goede 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Onze vorige koelvries combinatie was ook een Bosch en die hebben wij 14 jaar gehad nooit problemen gekend. Dus kiezen wij voor kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met vriezer in witte uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Koelkast van Bosch ziet er keurig uit, goede verpakking en correct afgelevert door de winkelier.
De afwerking va de koelkast ziet er prima uit, overzichtelijke indeling met diverse mogelijkheden.

Pluspunten

  • Verpakking
  • Afwerking

Minpunten

  • Geen bakje voor ijsklontjes
  • Los bakje zonder duidelijke beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.G.Buwalda Molenstraat 26 in Scheemda 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel /vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
We hebben hem gekocht,omdat hij groot is en omdat hij zuinig in gebruik is
En vooral om de prachtige handgrepen in de beide deuren,in plaats van de inwendige deur grepen
Wij genieten er elke van,en vooral van de indeling van de kast
Wij kunnen iedereen hem aanbevelen,ook wat betreft de prijs

Pluspunten

  • lekker groot
  • Goede indeling
  • prachtige hand grepen
  • mooie verlichting
  • het totaal plaatje is prachtig

Minpunten

  • hebben we nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan57 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte 2e koelkast voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Onze 2e koelast in de schuur ging kapot. Wordt vooral gebruikt om drankjes koel te houden en frituurproducten in te vriezen. In een folder van Expert stond deze koelast van Bosch met een mooie aanbieding. Niet lang getwijfeld en direct aangeschaft. En hij bevalt uitstekend en is ook veel zuiniger dan de koelkast die we hadden.

Pluspunten

  • Groot koelgedeelte
  • Flessenrek
  • Stil
  • Zuinig
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer