Bosch KGE36EW4P - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE36EW4P op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 23-06-2020

goed!

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
hde koel vries combi is fijn en goed, heldere verlichting, de 2 lades in de koeling zijn fijn kwa indeling wat ik niet had verwacht! de groente lades blijven droog ,ook fijn ;-) heel stil hoor er eigenlijk niks van. mooie buitenkant strak en simpel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Alexander 17-06-2020

Perfecte Koel/Vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Perfect werkende koelvriescombinatie. Voelt degelijk aan en doet wat hij moet doen: KOELEN! We hebben hem nu 2 weken en hij bevalt prima! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hydee 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn, stil apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Ik heb deze Bosch koelkast genomen, omdat hij een erg goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ook is hij erg stil, wat fijn is omdat hij op een wat kleinere kamer staat. Koelt ook erg goed. Al met al erg tevreden met deze koelkast!

Pluspunten

  • Stil
  • Koelt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 14-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel/vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
De koelkast is ruim en overzichtelijk. Fijne grote lade voor groente en fruit die hier langer vers in blijven. Ook een lade voor vlees/vis . Wat kouder bewaard kan blijven! De koelkast maakt nauwelijks geluid. Met drie vriesvakken, waarvan 1 grote, kun je genoeg invriezen. Ik ben erg blij met deze ruime koel/vries combinatie!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • aparte vakken voor groente/fruit en vlees/vis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjerry 13-06-2020

super mooie koelvriescombi

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
hele mooie ruime koelvriescombi staat er nu een week bevalt uitstekend [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

John 13-06-2020

Geweldig

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
We zijn erg blij met de moderne koel vriescombinatie [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

G.Leuverink 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige indeling van het koel en vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
heel doelmatig ingedeeld , maar nog maar net nieuw dus gebruik is nog niet bekend ziet er echter wel hoopvol uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jager 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Het product hebben we gekozen omdat het een energiezuinig apparaat is; groot van inhoud en aan de hand van meerdere reviews. Daarbij kunnen we ons aansluiten

Pluspunten

  • energiezuinig
  • groot en een praktische indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

manecas36 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil ?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Sinds 1 dag in bezit. Ik lees her en der dat deze koelkast lekker stil is. Mijn oude Bosch van 10 jaar oud was stiller; dat is de ervaring na 1 dag in elk geval. Ik hoop dat het geluid minder wordt. Een prachtige koel/vriescombinatie met fijn flessenrek , goede en mooie led verlichting , chique handgrepen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 30-11-2019

Prima koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Geeft de tempraturen goed aan en maakt weinig geluid. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koelkast 28-11-2019

Fantastisch

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Heel fijn , Goede ruimte ook voor de groente en fruit [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hannie 13-10-2019

Superrrrrr

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Wij zijn super blij met deze bosch koel-vriescombinatie [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch Koel/vries 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

9,0
Strak model, past precies op de plek waar ik die wil hebben. Low Frost, A+++, Groot koelgedeelte en groot vriesgedeelte.

Pluspunten

  • A+++
  • Low frost

Minpunten

  • helaas geen Nop frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edraket 01-07-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Prima apparaat, mooi design, slimme indeling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nellie 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Het is een fijne stille koel-vriescombinatie met een zeer praktische en royale indeling. Heeft een apart rek voor je flessen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-06-2019

Super tevreden.

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Perfecte koel/vriescombinatie. Heel fijn dat je de graden apart in kan stellen. Goede indeling van de koelkast. Heel erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arthur 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

8,0
Goed in te delen koel vries. voldoet volledig aan de wens. zuinig apparaat. makkelijk te gebruiken op plekken waar niet veel ruimte is. maakt weinig lawaai.

Pluspunten

  • zuinig
  • goed formaat
  • makkelijk in te delen
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wendy83 25-06-2019

goed design van hoogwaardige kwaliteit

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Ik vind het een hoogwaardig product van een goede kwaliteit ,lange levensduur en mooi design. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 22-06-2019

Ziet er goed uit

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Mooie koelkast en prima Fries gedeelte zeer fuctioneel [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eversluisverhoef 21-06-2019

Vol lof over dit produkt

Geschreven voor: Bosch KGE36EW4P

Algemene score

10,0
Tot nu toe nog geen min punten opgemerkt. Alleen maar plus punten, en het mooist is dat dat deze koel/vriescombinatie van buiten er veel kleiner uit ziet dan dat die van binnen is. Een zee van opberg ruimte! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews