Samsung RB37J501MWW - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
255 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J501MWW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

9,0
Mooie grote zuinige koelvriescombinatie voor een zeer redelijke prijs.
Fijn voor lange mensen omdat, de koelkast 2 meter hoog is.

Pluspunten

  • Hoogte
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NS 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime praktische en mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

9,0
We hebben de koelkast aangeschaft omdat we een groter model wilden. Deze is zeker groter! Alle ruimte is optimaal te benutten, vooral de grote lades vind ik erg prettig, zo kan ik mijn koelkast een stuk overzichtelijker houden. Ook het vriesgedeelte is ruim. Erg blij met de keuze! Wel lastig: met mijn lengte van 1m69 is de hoogste plank best hoog :-)

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi design
  • Temperatuur goed te regelen
  • Heldere verlichting
  • Fijne deurindeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-06-2019

Prima, mooie koel/ vries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

10,0
Heel blij met de koel/Diepvries combinatie. Zal volop gebruikt worden. Veel ruimte ook voor het koel gedeelte.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

D. 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend groot en handig ingedeelde koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

9,0
Deze koel vries combinatie is groot geruisloos, handig in gebruik. Fijn dat de lamp van de koelkast bovenin de koelkast zit. Veel ruimte voor grote producten wijnflessen en frisdrank flessen. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold1963 20-05-2019

Super mooie koek/vries combi

Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koelkast aan onze dochter en schoonzoon gegeven voor hun 1e woning. Ze zijn er erg blij mee, tja wat wil je je eerste huis en dan zo'n koelkast
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dick 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruime energie vriendelijke combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

10,0
Een top koel-vries combinatie met overzichtelijke laden en indeling, die ook nog eens de beste Energieklasse heeft en vriendelijk is voor je portemonnee. Wij hebben van Samsung ook al een paar jaar een prima wasmachine. Die dure Duitse apparaten komen er bij ons niet meer in.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Energievriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlien 15-03-2019

Super fijne koelkast waar veel in past

Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast nu een maand en zijn zeer tevreden!
De koelkast is heel ruim, de weekboodschappen passen er met gemak in (gezin van 3 personen)
Af en toe hoor je de koelkast, als het helemaal stil is in huis. Maar zeker niet storend, en bijna niet hoorbaar.
Wat is dat trouwens ook fijn! Geen ijsvorming, maar wel bevroren producten.

Wij zijn tevreden en kunnen deze koelkast zeker aanraden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sofi 11-01-2019

Prachtige koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J501MWW

Algemene score

10,0
Qua vormgeving minimalistisch wat de voorkeur genoot maar uitermate praktisch in gebruik, super stil met een zeer overzichtelijke indeling. Super blij met de keuze dat ook nog 'no frost' is, goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer aanbevolen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer