Na diverse koelkasten gehad te hebben in de 36jaar dat wij samen zijn en volgend jaar 30 jaar getrouwd!
En aankomende februari 2024 wonen wij 2 jaar in onze nieuwe woning en toen kregen we gelijk ook een nieuwe keuken en namen de witte koelkast méé.
Het was een mooie antraciet keuken en ook de witte oude vaatwasser ging méé! Maar na de vaatwasser te vervangen te hebben ook van Etna, was de koelkast een doorn in 't oog. De Amerikaanse koelkast is fantastisch hij vriest en koelt goed, zoals het ook hoort en heel véél plaats vóór je producten . En nu is het 1 geheel fantastisch, we zouden NIET anders méér willen zo prachtig en vooral blij met de 3 jaar extra garantie van Etna! Ons hele gezin blij en raden de producten van Etna iedereen aan! TOP ETNA, ga zo door. Weet niet beter dat Etna een goed merk was toen ik klein was hadden mijn opa en oma die er helaas niet méér zijn ook al dit merk omdat mijn opa bij de 1e fabriek van Etna werkte. Dus nu vóór altijd een mooie herinnering in onze keuken aan mijn opa! Waarom nu pas Etna, omdat we nu samen met heel het gezin de koelkast en vaatwasser hebben gekocht! En dat schept vóór altijd een fijne band met je gezin als je 2 lieve dochters dat vóór hun ouders overhebben die van een WAO-uitkering moeten leven. We zijn hen heel dankbaar hiervoor, dat we NU een echt goed merk Etna met een herinnering eraan in huis mogen hebben.
Pluspunten
- Koelt goed
- Vriest goed
- Véél opbergruimte
- Mooie kleur en uitstraling
- Goede garantie