• Best Reviewed dec 2022
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 165 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578IRVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d**s@g**l.com 06-10-2023

Dankbaarheid aan beide dochter

10,0
Na diverse koelkasten gehad te hebben in de 36jaar dat wij samen zijn en volgend jaar 30 jaar getrouwd! En aankomende februari 2024 wonen wij 2 jaar in onze nieuwe woning en toen kregen we gelijk ook een nieuwe keuken en namen de witte koelkast méé. Het was een mooie antraciet keuken en ook de witte oude vaatwasser ging méé! Maar na de vaatwasser te vervangen te hebben ook van Etna, was de koelkast een doorn in 't oog. De Amerikaanse koelkast is fantastisch hij vriest en koelt goed, zoals het ook hoort en heel véél plaats vóór je producten . En nu is het 1 geheel fantastisch, we zouden NIET anders méér willen zo prachtig en vooral blij met de 3 jaar extra garantie van Etna! Ons hele gezin blij en raden de producten van Etna iedereen aan! TOP ETNA, ga zo door. Weet niet beter dat Etna een goed merk was toen ik klein was hadden mijn opa en oma die er helaas niet méér zijn ook al dit merk omdat mijn opa bij de 1e fabriek van Etna werkte. Dus nu vóór altijd een mooie herinnering in onze keuken aan mijn opa! Waarom nu pas Etna, omdat we nu samen met heel het gezin de koelkast en vaatwasser hebben gekocht! En dat schept vóór altijd een fijne band met je gezin als je 2 lieve dochters dat vóór hun ouders overhebben die van een WAO-uitkering moeten leven. We zijn hen heel dankbaar hiervoor, dat we NU een echt goed merk Etna met een herinnering eraan in huis mogen hebben.

Pluspunten

• Koelt goed
  • Vriest goed
  • Véél opbergruimte
  • Mooie kleur en uitstraling
  • Goede garantie

Minpunten

• Géén

webcare-7 22-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie topscore met bijzondere review!
Wat leuk dat ETNA al zo lang een bijzonder plekje heeft in de familie!
Met deze nieuwe vaatwasser is daar weer een mooie herinnering aan toegevoegd!

Wij wensen jullie heel veel plezier van de vaatwasser!

i**n@n**t.nl 30-09-2023

De ideale koel/vries combinatie

Geschreven voor: ETNA AKV578IZWA

Zeer mooie en stijlvolle Amerikaanse koelkast. Zeer veel ruimte, zowel vries en koel gedeelte. Koelkast was makkelijk in te stellen, met bijgeleverde handleiding. Stelpoten makkelijk te stellen en een sleutel om de deuren stellen. Prima!

Pluspunten

• Stijlvol
  • Ruim
  • Vriesgedeelte links
  • Koelgedeelte rechts
  • Indeling

webcare-7 27-10-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke beoordeling!

Het doet ons goed te lezen dat je zo geniet van jouw nieuwe Amerikaanse koelkast van ETNA en dat de installatie zo soepel is verlopen.
Ook de ruime indeling en het design bevallen jou gelukkig goed.

We wensen jou heel veel koelplezier toe!

s**i@g**l.com 18-09-2023
  • Product gekocht

Onlangs gekocht en het is echt een eyecatcher in de keuken!! Ruime koel en vriesruimte. Past veel in. Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes ( is erg handig om erachter schoon te maken) Maakt amper geluid wat ideaal is. Vingerafdrukken zijn erg zichtbaar zijn, maar dat komt natuurlijk omdat het zwart is. Is overigens voor mij geen probleem, met een doekje erover en weg is het. Wat helemaal perfect is dat je naast je standaard 2 jaar garantie ook nog eens gratis 3 jaar via Etna erbij krijgt door dit aan te melden via Etna. Zit wel een eigen risico bij wat volgens mij rond 99 euro is. Dit gaat pas inna de 2 jaar garantie dus bij de 3de jaar.

I**k@g**l.com 16-09-2023

Mooie zwarte koelkast

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Ik vind het een mooie koelkast die doordat hij zwart is mooi bij mijn apparatuur in de keuken past. Zeer ruim koelgedeelte. Het vriesgedeelte ben ik nu na 3 weken nog aan het ontdekken hoe ik deze het beste kan indelen omdat ik een diepvrieskast met lades hiervoor had. Handig zijn de lades in beide gedeeltes en de vele legplanken in het koelgedeelte. 1 klein minpuntje; het geluidsdecibel is wat hoger maar ik zou zo weer deze koelkast kopen

Pluspunten

• Vele legplanken koelgedeelte
  • Lades in beide gedeeltes

Minpunten

• Geluidsniveau

Onvoldoende

m**6@g**l.com 11-09-2023
  • Product gekocht

Mooie kast met een hoogwaardige uitstraling uitstraling.

10,0
Wij zochten bij onze nieuwe keuken een passende koel- en vrieskast. Deze Amerikaanse koelkast van Etna paste perfect in ons keukenontwerp: losstaand, koelen en vriezen en de juiste afmetingen. Door zijn vrijstaande positie in de keuken komt hij mooi tot zijn recht naast alle andere RVS apparatuur. De kast maakt nauwelijks geluid en heeft veel ruimte. Heel blij met deze Amerikaans koel- en vrieskast van Etna.

Pluspunten

• koelen en vriezen
  • gebruiksgemak
  • geruisloos
  • stijlvolle looks en goed materiaal

Zey84 03-09-2023

Zeer tevreden

10,0
Zeer tevreden na 2 koelkasten die ook nog eens heel wat duurder waren. Echt een mooie koelkast. Veel ruimte in de koel en vriesvak. Heel weinig geluid. Echt een eye catcher in mijn keuken. Ik ben er super blij mee zeker een aanrader.

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jij zo blij bent met de aankoop van deze mooie side-by-side. Leuk om te lezen dat jij deze eye-catcher ook aan zou raden!

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel koelplezier!

c*****@l****** 02-09-2023

Fantastische koelkast

10,0
Prachtig design, heel stil en werkt perfect! Absoluut blij met de koelkast!

Pluspunten

• Mooi en strak design
  • Veel opberg ruimte
  • Heel stil
  • Eco functie
  • Goede verlichting binnenin

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie reviewscore! Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de AKV578ZWA, het is vast een plaatje in jouw keuken!

Harald 01-09-2023

Verrassend mooie koelvries combi

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Wat een verademing qua gebruikersgemak. Een echte eye- catcher. Groot, ruim en toch compact. We hadden 2 afzonderlijke combinaties voorheen. Nu alles mooi ineen. Had mijn bedenkingen over de zwarte kleur. Ben ik op terug gekomen. Ziet mooi uit. Heb voor zowel vries als het koelgedeelte koelkastorganizers gekocht. Is nu nog makkelijker in onderhoud en schoonmaak. No frost. Geweldig. Snelvriesfunctie! Multiflow in koeling. Super.

Pluspunten

• Compact
  • Superfunctioneel

Beste Harald,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, wij worden hier blij van! Het doet ons goed dat ook het design, waar jij jouw bedenkingen over had, zo goed bevalt!

LL 31-08-2023

Koele keukenvriend

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Een mooie ruime koel- vriescombinatie die praktisch is ingericht. Het geluid valt alleszins mee, ondanks dat het aantal db volgens de beschrijving niet laag is geclassificeerd. Een minpunt is de vlekken die je makkelijk ziet op het zwarte model, vingerafdrukken etc. Verder erg tevreden na een week.

Pluspunten

• Mooie uitstraling
  • Praktische indeling, veel ruimte

Minpunten

• Oogt sneller vies door zwarte kleur

Officiele reactie van Atag 01-09-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Fijn dat jij zo tevreden bent met de handige indeling en het geluidsniveau.

Stefan 29-08-2023

Goede ruime koelkast

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Goede en mooie koelkast, lekker ruim ook, door de goede verlichting zie je alles meteen in je koel en vries gedeelte. De nofrost functie werkt ook zeer goed, en hebben we geen ijs vorming meer in de vriezer. Enig minpuntje bij de zwarte versie is vingerafdruk vorming, dus 1x per week goed poetsen.

Pluspunten

• Veel ruimte
  • Oogt overzichtelijk
  • Stil
  • Nofrost
  • Staat mooi in onze keuken

Minpunten

• Vingerafdrukken snel zichtbaar

Officiele reactie van Atag 30-08-2023

Beste Stefan,

Wat fijn om te lezen dat jouw nieuwe Amerikaanse koelkast je zo goed bevalt!
Het is lekker ruim en werkt gelukkig ook stil.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van je aankoop!

m********@g******** 24-08-2023

Prachtig en functioneel

10,0
Vanwege lichamelijke problemen met bukken etc moest ik een vriezer en koelkast hebben die staand producten kunnen bewaren en dat kan hier prima ,genoeg ruimte en de uitstraling is geweldig mooi..(ik krijg veel complimenten) het is een grote koelkast maar hij heeft alles wat hij moet hebben inclusief een handige ijsblokjes maker (losstaand) in de vriezer. De lades zijn ruim en kunnen alles prima Koud houden al met al ben ik heel erg blij! 🤗

Pluspunten

• De ruimte in de vriezer en koelkast
  • De uitstraling
  • Grote lades
  • Geluidsnivo acceptabel

Officiele reactie van Atag 25-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat er wat lichamelijke klachten zijn waardoor het bukken moeilijk gaat.
Gelukkig geef je aan dat het met deze Amerikaanse koelkast wat gemakkelijker is om de producten er uit te halen. Ook is het toestel lekker ruim van binnen.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel gezonde jaren koelplezier toe!

j******@c******** 21-08-2023

Mooi product

Geschreven voor: ETNA AKV578IRVS

Het is een mooi product ik heb het gekocht omdat er een ijsblokjes machine op zit. Heb hem nu vier dagen en tot nu toe bevalt hij goed.

Pluspunten

• Stil apparaat
  • Goed vorm gegeven

Minpunten

• Hadden iets meer glasplaatjes bij gemogen

Officiele reactie van Atag 22-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met jouw nieuwe Amerikaanse koelkast!

De ijsmaker en het design bevallen gelukkig goed. Tip!: Mocht je een extra glasplaat willen, dan kun je deze via ETNA of jouw verkooppunt bijbestellen.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

g************@g******** 23-08-2023

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Ik vind het een goed product. En heb er voor gekozen omdat de prijs en merk me aanstond. En voldoet aan de eisen wat ik verwachtte

Officiele reactie van Atag 24-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat om te lezen dat het product voldoet aan alle verwachtingen.
We wensen je veel koelplezier!

Kim

n********@p******** 18-08-2023

Zeer fijne Amerikaan

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Erg mooie, praktische Amerikaanse koel- vriescombinatie zonder, gelukkig, een ijsblokjesmachine. Dat scheelt een wateraansluiting, onderhoud en erg veel ruimte in het vriesgedeelte. Zijn er erg blij

Pluspunten

• Ruim voldoende inhoud
  • Laag energieverbruik

Minpunten

• Geen, haha

Officiele reactie van Atag 21-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte in de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

g*******@h********** 16-08-2023
  • Product gekocht

ruime en overzichtelijke amerikaanse koelkast

Geschreven voor: ETNA AKV578IRVS

Mooie grote Amerikaanse koelkast ETNA - pas twee weken in gebruik maar bevalt goed! - veel ruimte in zowel koel als vries gedeelte en overzichtelijk ingedeeld - mooi design - makkelijk zelf te installeren - minpunt af en toe maakt de koelvriescombinatie een borrelend geluid (water)

Pluspunten

• ruim koel en vriesgedeelte
  • mooi uiterlijk

Minpunten

• maakt borrelend geluid (water)

Officiele reactie van Atag 17-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je over het algeheel tevreden bent met jouw nieuwe Amerikaanse koelkast.

Toch geef je aan dat er een borrelend geluid gehoord wordt. Dit zou het dooiwatergootje (koelgedeelte) kunnen zijn. Je zou deze eens door kunnen prikken met een stevig lang voorwerp, zoals bijvoorbeeld installatiedraad. Het kan ook de vloeistof zijn die zorgt voor de koeling. In beide gevallen hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Heb je hier toch vragen over? Neem dan gerust contact op met onze Service via 088 88 21 803 (werkdagen 8-20u en zaterdag 8-16:30u) of stuur een mail naar webcare@atagbenelux.com met daarin je contact- en adresgegevens, samen met een kopie van deze review.

h******@g******** 14-08-2023

prijsvriendelijke koel- vriescombinatie.

7,0
Een hele mooie koel-vriescombinatie voor een zeer vriendelijke prijs. Nu een week in gebruik en bevalt goed.

Pluspunten

• prijs
  • vormgeving

Minpunten

• zwaar
  • vriesgedeelte had wat groter gemoten

Officiele reactie van Atag 15-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jouw nieuwe Amerikaanse koelkast je goed bevalt.
Het ziet er mooi uit en ook de prijs is een pluspunt.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je veel plezier toe van je aankoop!

p*********@z******* 09-08-2023

Goede aankoop

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Na een (te kort) aantal jaren met een twee zo dure Haier opgescheept gezeten te hebben, besloten voor deze Erna te gaan. Haier ging na 2 jaar stuk. Vlak na de garantie periode en de firma was keihard. Nul coulance. Extra garantie bij de Etna is dus aantrekkelijk. Volume wat minder dan de Haier, maar nog ruim voldoende. Eerste indruk is prima. Snel op temperatuur en lekker stil. Lijkt dus een prima keuze te zijn geweest.

Pluspunten

• Stil
  • Groot volume
  • Extra garantie

Minpunten

• Nog niet gevonden

Officiele reactie van Atag 10-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat vervelend dat jouw koelkast van een ander merk zo snel al defect is geraakt en je het hebt moeten vervangen! Gelukkig geef je aan heel tevreden te zijn met jouw nieuwe Amerikaanse koelkast van ETNA.

De indeling is lekker ruim en het toestel werkt lekker stil. Ook de extra garantie (na aanmelding via de website) geeft gelukkig wat meer zekerheid.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jou vele jaren plezier toe van jouw aankoop!

j**********@g******** 02-08-2023

Zeker een aanrader!

10,0
We hebben de koelkast gekocht via bol.com. De reviews die er bij stonden op de site van bol.com gaven voor ons de doorslag. Kopen via internet kan lastig zijn, omdat je een keuze moet maken door de omschrijving te lezen en de afbeeldingen te bekijken. We kunnen zeggen dat we zeer tevreden zijn! Mooie koelkast en enorm veel ruimte en een heel fijne indeling. Koelkast hoor je niet (alleen even toen hij net aan stond en bezig was met op temperatuur komen, maar was niet storend). De levering was helemaal perfect, netjes binnen gezet en de oude koelkast mee teruggenomen.

Pluspunten

• Goede indeling
  • Veel ruimte

Officiele reactie van Atag 03-08-2023

Wow een 10! Wij worden bijna verlegen van jouw mooie beoordeling 😊

Het doet ons goed te lezen dat jouw nieuwe Amerikaanse koelkast van ETNA zo goed bevalt!
Naast de fijne en ruime indeling is het toestel gelukkig ook lekker stil.

De levering is gelukkig ook fijn en vlot verlopen.

We wensen jou heel veel koelplezier toe!

w********@h********** 01-08-2023

Prachtige combie

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Wat een prachtige combinatie.koel en vrieskast bij elkaar.en dat voor die prijs, zoveel waar.! Een etna.betaalbaar en mooi, gewoon doen..is de moeite waard.

Pluspunten

• Groot
  • Mooi om te zien

Minpunten

• Nog niets

Officiele reactie van Atag 02-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij zo enthousiast wordt van deze mooie AKV578RVS.
Het doet ons goed te lezen dat jij zo tevreden bent met de koel- vriescombinatie.

r*********@l****** 30-07-2023
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Ik vind het een mooie en ruimige ijskast vrieskast ben er super blij mee .een echte aanrader

Officiele reactie van Atag 31-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw koelkast dat je deze aanbeveelt voor andere.
We wensen je veel koelplezier toe.

Anja Enschede 28-07-2023
  • Product gekocht

Grote robuuste koel vries kast

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Echt een mooie grote en robuuste koel / vries kast waar je veel in weg kan pakken .

Pluspunten

• veel binnen ruimte
  • weinig geluid

Minpunten

• tot nu toe geen

Officiele reactie van Atag 31-07-2023

Beste Anja,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en geluidsniveau van de koelkast.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Frank 14-07-2023

Ruime no-nonsens Amerikaanse koelkast

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

We waren op zoek naar een ruime koelvriescombinatie en kwamen bij dit model uit. Zeer tevreden. Ruim, overzichtelijk en doet precies wat we verwachtten. Koelt goed en snel, ruime lades en voldoende ruimte. De losse ‘ijsblokjes maker’ is meer dan voldoende en zien wij als extra. Een ijsdispenser of ingebouwd ijsblokjessysteem was voor ons niet nodig en kost alleen maar ruimte. Dus al met al zeer tevreden.

Pluspunten

• Ruim
  • Koelt goed

Officiele reactie van Atag 19-07-2023

Beste Frank,

Wat leuk dat jullie gekozen hebben voor ETNA! Fijn dat de ruimte in de koelkast zo goed bevalt. En ook het mooie design is vast en zeker een pareltje in jouw keuken.

h************@g******** 11-07-2023

aanrader

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Enorm blij met deze koelkast. En voor zover, wij hebben de koelkast nu 5 weken, koelt en vriest deze koelkast fantastisch. En lekker veel ruimte voor alle levensmiddelen. Top Etna

Officiele reactie van Atag 12-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het gebruik van de koel- vriescombinatie. De ruimte, het gebruiksgemak en design bevallen gelukkig goed!

o*********@z******* 29-06-2023

Zeer goede aankoop.

10,0
We zijn zeer blij met onze aankoop. Kan niet begrijpen dat er mensen zijn die het geluid te hard vinden. Prachtige uitvoering in vergelijking met andere veel duurdere apparaten. Het is niet hoe duurder hoe beter,paar keer meegemaakt heel veel problemen. Ik zou zeggen op mijn manier,koop een ETNA. Mvg.Fam Ramaker uit Leiden.

Pluspunten

• Kleur en gebruiksgemak.
  • Je hoort hem bijna niet.

Officiele reactie van Atag 30-06-2023

Beste heer / mevrouw Ramaker,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jullie zo tevreden zijn met deze mooie side-by-side koelkast! Het mooie design, het gebruiksgemak en het lage geluidsniveau bevallen jullie gelukkig goed.

Wij wensen jullie heel veel koelplezier!

rene 31-05-2023

bevalt erg goed

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Mooie koelvriescombinatie stil in gebruik mooi uiterlijk zeer gemakkelijke bediening en ruim van binnen

Officiele reactie van Atag 01-06-2023

Beste Rene,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het lage geluidsniveau, mooie design en de ruimte van de koelkast.

Toon meer reviews