Bosch Serie 4 KGE49VW4A - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
302 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 KGE49VW4A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 27-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE49VW4A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een ruime koelvriescombinatie van minimaal 70 cm breed en wit. Tot mijn verbazing is de keuze dan zeer beperkt. Ik heb de Bosch KGE49VW4A gekozen vanwege de afmetingen en het energielabel A+++. De vorige Bosch koelvries combinatie heb ik zeker 15 jaar gehad, dus dat geeft wel vertrouwen in het merk. Nu 2 weken in huis en hij bevalt prima.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede indeling
  • Zuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

familie Klinkhamer 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast, verrijking voor ons gezin stil energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Voor ons grote gezin (8 personen) waren we op zoek naar een grotere, stille en energiezuinige vervanger van onze oude koelkast. De koelkast capaciteit is echt supergroot, van de koelvriescombinaties was dit zo'n beetje de enige met een grotere vriescapaciteit van 111 liter tegen een betaalbare prijs, stil en energiezuinig! We zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Stil
  • Energiezuinig
  • betaalbare prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Lammers 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supergroot, mooi strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Prachtige grote koelvriescombinatie met een strakke vormgeving, uitermate efficient door goede indeling en een bigbox vrieslade voor invriezen groot verpakkingen.

Pluspunten

  • strakke vormgeving
  • veel koelruimte 302 l en vriesruimte 111 l

Minpunten

  • geen No Frost system

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P@dsy 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

9,0
Geweldig mooie ruime koelkast voor een mooi bedrag. Jarenlang getobt met een kleine koelkast, dus zeer blij met deze. Vooral die extra lade voor het vlees en de grote groentelade zijn geweldig.

Pluspunten

  • grote groentelade
  • aparte lade om vlees goed te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 14-07-2020

Beoordeling koel - vries kombinatie

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Het is een ruime en zeer toegangkelijke kast [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

elvira 08-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Veel ruimte en maakt weinig geluid.
Zit er mooi en degelijk uit.
Bezorging door coolbleu ging ook keurig zelfs de oude Amerikaanse koelkast hebben ze meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celal 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

8,0
Lekker ruime koelkast als je groot gezin hebt .kan je lekker veel in kwijt. Wat ook heel handig is , is dat de koelkast een alarm heeft en deze afgaat wanneer de kast te lang open staat. Ook handig dat het een holiday stand heeft.

Pluspunten

  • Stil
  • Lekker ruim

Minpunten

  • Het is niet goed als je gebrek aan ruimte hebt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

İrfan 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot intern volume, goede prestaties en stille werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

9,0
Goed product qua prijsprestaties. Grijze kleur is nuttiger Een ideale koelkast voor grote gezinnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daniël 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Motivatie:
Gezien de oude koel-vriescombinatie zijn beste tijd (na trouwe dienst) erop had zitten en om ruimte en energie te besparen, heb ik gekozen voor een nieuwe en ruime koel/vries kast. Omdat ik ook nog een tafelmodel vriezer had staan, is door een grotere en ruimere koel-vriescombinatie te kiezen niet alleen extra ruimte vrij, maar ik bespaar er ook nog eens het stroomverbruik mee.

Beoordeling:
Buiten de zeer snelle levering ook nog eens hoger dan mijn verwachtingen. In de winkel besteld en dus ook bekeken, echter eenmaal in huis dan kun je pas echt het product ervaren. Mooi strak design, zeer ruime koel en vriesgedeelten, stil bijna geruisloos, logische indeling (duidelijk en overzichtelijk gemaakt door bewaaradviezen), voorzien van mooie LED verlichting, digitaal display en eenvoudig in te stellen (hoewel ik de voorkeur aan de fabrieksinstellingen geef).
Top product die qua prijs/kwaliteit heel goed tot zijn recht staat, zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • stil (38dB)
  • Extra breed

Minpunten

  • stroomkabel had iets langer mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale cool vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

8,0
De Bosch Series 4 is een ruime koel-vriescombinatie, waarmee je je eten zorgeloos opbergt. Met een gezin van 2 tot 4 personen is de inhoud van het genoemde apparaat voldoende.

Het enige nadeel is dat je het vriesgedeelte twee keer per jaar moet ontdooien.

Pluspunten

  • XXL Koel-Vries ruimte
  • A+++
  • Overzichtelijk
  • Kwaliteit / Prijsverhouding
  • Cashback

Minpunten

  • 2x per jaar ondooien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Super 04-06-2020

Super Bosch!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Deze XXL is de vervanging van ons oude Bosch koelkast van 29 jaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Willem 17-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

8,0
Een mooie ruime koelvriescombinatie, logisch in te delen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. De combi voldoet aan alle verwachtingen.
Enige opmerking: op de zijkant van de kast zijn stickers geplakt, deze zijn zeer lastig te verwijderen. Misschien een tip voor Bosch om beter verwijderbare stickers te gebruiken.

Pluspunten

  • ruim
  • logisch in te delen
  • goede prijs
  • mooi strak uiterlijk
  • bijna geruisloos

Minpunten

  • stickers op de zijkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jouke 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruime koelkast en vries gedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Wij wilden een koelkast met veel ruimte en dat is deze 5 cm bredere dan normale koelkasten. Prachtig heldere led verlichting en wat een stilte in vergelijk met onze oude veel kleinere Bosch Koel-vries combinatie die het nog steeds deed na 16 jaar. Het stroom verbruik wordt nu precies 50% lager. Blij met een actie om een energie zuinigere koel-vriescombinatie te kopen.

Pluspunten

  • Veel ruimte 312 liter in het koelgedeelte
  • erg stil
  • prachtig heldere verlichting in hedt koelgredeelte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 02-07-2019

Geweldig

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

10,0
Ondanks vele aanbiedingen van opgedrongen andere merken ons vastgehouden aan onze eerdere ervaringen met Bosch koel en vries combinaties zowel elk los als inéén combinatie. Geen spijt van onze aankoop. Gewoon goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Constante kwaliteit

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

9,0
Dit is het zoveelste product dat ik van Bosch heb aangeschaft. Net zoals de andere spullen, is dit ook weer een prima apparaat.
Degelijk gebouwd en probleemloos werkend. Hoe hij zich houdt in de toekomst weet ik nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • degelijk gebouwd
  • ruim, lekker breed
  • goed ingedeeld, voldoende schappen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lore van der Zanden 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteits verhouding , met laag energieverbruik en een solide afwerking en praktische indeling.
Goed schoon te maken en prima uitleg gehad van de dealer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pino 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

9,0
De koelkast is mooi groot voor grote gezinnen. Dat was de reden van aankoop. Grote koelkast tegen goed prijs en een cashback!! Ik heb hier voor een no forst vriesvak gehad dit is low forst ben benieuwd hoe ik dat ga ervaren. Dat is de enigste wat ik jammer vind aan de koelkast

Pluspunten

  • Groot
  • Ruime binnenkant

Minpunten

  • Low forst

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mert 12-06-2019

Ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

8,0
Het is prima koelkast ruim en overzichtelijk, het is alleen niet zo stil zo als ik verwacht had . Hebben open keuken. Je hoort het toch ondanks dat hij maar 30 decibel heeft .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tasdemir 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed houdbaarheid van groente en fruit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

9,0
Wij hebben de koelkast sinds 2 weken, wij zijn er zeer tevreden ermee. Veel ruimte, mooie led verlichting en het belangrijkste is dat groente en fruit lang vers blijft dankzij de Vita Fresh, zeker een aanrader.
Ik heb het in de open keuken staan, als het thuis stil is hoor je wel de koelkast geluid, het went wel

Pluspunten

  • Groente & fruit blijft lang vers
  • Veel ruimte
  • Led verlichting
  • Vita Fresh systeem
  • Veel ruimte in de ruimte met een Big Box

Minpunten

  • Heb het in de open keuken staan hoor je wel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hakan 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VW4A

Algemene score

8,0
We wilden een ruim en stil koelkast hij is ruim en stil in zijn klasse. Tevreden op deze twee punten.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Mooi verlichting

Minpunten

  • Nog niets tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews