De koelkast staat er nog maar net en verving een origineel Amerikaanse koelkast. Het verschil in geluid is opmerkelijk: staat 'ie wel aan? Na het enkele uren laten 'rusten' de koelkast aangezet, die was binnen no-time op temperatuur en lijkt deze ook zeer constant te houden. De schappen zijn erg diep, en de flessenhouders in de deur ook zeer ruim. Of 'ie ook echt zo zuinig is als beweerd wordt moet zich bewijzen'heb er een verbruiksmeter achter hangen en die geeft op dit moment wel iets meer aan dan het opgegeven verbruik van zo'n 0,7 Kwh per dag-maar wellicht komt dat omdat 'ie eerst helemaal koud moet worden. Of het verbruik is berekend o.b.v. 7 graden en ik heb 'em op 4 staan.
De ijsblokjes worden ook al snel gemaakt, we kunnen niet wachten op mooier weer :)
Enige minpuntje is de aansluiting van de waterfilter, we kwamen niet uit de aansluiting, het leek erop dat de waterkabel doorgeknipt moest worden om deze op de filter aan te kunnen sluiten, dat hebben we vooralsnog niet gedaan-kraanwater filteren we ook niet. De hele handleiding heeft geen gebruikersexpert naar gekeken lijkt het, maar voor de meeste zaken heb je 'em ook niet nodig. En anders is er altijd Youtube-die is vaak duidelijker!
Alles bij elkaar genomen een erg fijne, ruime koelkast-geen spijt van. Hij ziet er ook nog eens mooi uit!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com