Samsung RS67N8211S9 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
407 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung RS67N8211S9 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 29-06-2019

Fantastisch apparaat!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Sinds afgelopen donderdag dit prachtding in huis en zijn er superblij mee!
Kan het echt iedereen aanbevelen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ranjahero 18-03-2019

Super veel ruimte!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Nu 1 maand in gebruik en wat een ruimte! Echt heerlijk aansluiten was zo gedaan, water wel even goed door spoelen bij eerste gebruik anders krijg je *koffie water*. In de deur is super veel ruimte je kunt 2 dingen achter elkaar zetten. Hij is muisstil tenzij hij ijsklontjes aanvult dan hoor je ze vallen. Koelt goed en houd producten zeer vers al gesneden paprika kan 4 dagen liggen en is dan nog vers!! Ook genoeg ruimte om een hele pan er in te zetten en alles kan gewoon recht op staan( op 2 liter flessen na die moeten gewoon in de deur).
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dzil01 26-02-2019

Mooiw koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

6,0
Ben zeer blij met deze hele stijlvolle koelkast. We hadden er wel graag een waterreservoir bij gehad aangezien we geen kraantje hebben op de plek van de koelkast. Helaas blijkt deze niet leverbaar voor dit type. :(
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Listl89 17-02-2019

Veel opslagruimte

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
1 voordeel ten opzichte van andere koelkasten is dat deze koelkast naast ijsblokjes ook crushed ijs produceert. Handig voor slushpuppies en cocktails. Bovendien is hij erg scherp geprijsd ten opzichte van concurrentie.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

bertusnl 14-02-2019

Ruime stille koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Nu bijna een maand de trotse bezitter van deze mooie koelkast. Ten opzichte van onze oude koelkast en vriezer merken we dat de groente veel verser blijf en langer mee gaat. Geen vorstkristallen meer rond brood wat in de vriezer ligt.

Deze koelkast is echt een topper die ik iedereen kan aanraden. Doordat hij dieper is heb je meer ruimte binnenin maar kan hij toch kleiner in omvang zijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yasser 13-02-2019

Uitstekende koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Ik heb afgelopen week deze koelkast gekocht, hij werkt uitstekend wat we altijd verwachten van Samsung :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-02-2019

Geweldige aankoop.

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Vorige amerikaanse koelkast ging kapot. En dat na 8 jaar. Heel veel recenties en artikelen gelezen over verschillende modellen. Uitgekomen op deze en hij is echt waanzigging. Heel er stil en super fijn koud water, ijsblokjes en crunch. Mooie felle verlichting in zowel koel als vries gedeelte en een zee van ruimte. Zeer tevreden en zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Diana379 29-01-2019

Super koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Nadat ik ging verhuizen en daar ook al 10 jaar een samsung Amerikaanse koelkast had, wilde ik er nu weer 1. En deze is mooi. Groot. Werkt top. Ijsklontjes. Koud water. Super. Erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Christienvl 26-01-2019

Handig en idelaa

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
Wauw wat een ideale koelkast. Ijskoud water in een handomdraai en een mega veel opbergruimte. Hij produceert snel ijsklontjes waardoor een heuse iglo bouwen voor iedereen realiteit wordt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Inkie61 24-01-2019

Geweldige Amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
We hadden hiervoor een Daewoo Amerikaanse koelkast, een en al ellende, we zijn zo blij met deze, lekker ruim, stijlvol, goede prijs en maakt echt beduidend minder herrie, we horen hem haast niet. We zijn er heel erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yasmine 23-01-2019

Mooi en strak design

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met deze Amerikaanse koelkast.
Een juweel in onze keuken. Super mooi en strak design. Lekker veel ruimte en overzichtelijk.We hebben een open keuken en het geluid is minimaal.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

EPais 22-01-2019

Geweldige koelkast: lekker groot en praktisch!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Deze maand begaf onze oude koelkast het en we wilden graag een vergelijkbare koelkast voor terug. Het werd deze Samsung Amerikaanse koelkast met water en ijs dispenser. Ben er erg tevreden mee. Koelt goed en is makkelijk in te stellen. Heerlijke water- en ijsdispenser. Heel ruime inhoud!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-11-2018

Zoo veel ruimte !

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Altijd een “normale” koelkast gehad en eentje extra in de schuur... grote stroomvreters...
Nu een superzuinige en geluidloze en alle boodschappen passen erin!
Met een gezin van 5 personen is dit de perfecte koelkast! Ik ben helemaal verkocht!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Puck 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
Fijne koelkast, lekker ruim vanbinnen, voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Goede indeling, de aparte lades zijn hygiënisch en overzichtelijk, ruime flesvakken in de deur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 14-11-2018

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Ik ben er zo blij mee de groenten blijven veel langer goed hoef dus niet iedere dag naar de winkel en diepvries en ijsblokjes machine ook super functioneel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

M Stoffels 12-11-2018

Mooie eyecatcher en veel gemak met inladen.

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Alweer een Samsung Amerikaanse koelkast gekocht de eerste was alweer 16 jaar oud maar nog prima in orde. Nu een RS67N8211S9 gekocht vanwege de kleur en nu nog zuiniger en producten blijven langer houdbaar, superrrrrr.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Boompje11 14-10-2018

Heel erg blij met onze nieuwe koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Maandje in huis maar geweldig eindelijk normale ijsklonten en met dit warme weer Erg blij dat we hem gekocht hebben
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MickeyBreda 01-09-2018

Samsung Amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
De Amerikaanse koelkast is perfect!! Heel handig met altijd koud water bij de hand en niet te vergeten de ijsblokjes en crushed ice.
Het ziet er mooi uit in de ook.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Angelique15 16-08-2018

Verjaard niet!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
We gebruiken al jaren de producten van Samsung en dit bevalt ons nog steeds opperbest! Onlangs een Amerikaanse koelkast gekocht. Ook zijn ondertussen familie/vrienden aangestoken met het virus. Mocht er iets niet lukken met installatie of iets anders wordt je ook altijd snel en goed geholpen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robin 13-08-2018

Mooie looks, veel ruimte.

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
Nu sinds een paar weken de koelkast in huis, hij bevalt ons goed. Enorm veel ruimte van binnen en een mooi strak design.

Het enige nadeel is dat de ijsblokjes soms wat te ruig vallen, waardoor ze op de grond vallen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews