Samsung RS67N8211S9 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
407 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS67N8211S9 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 27-12-2019

American fridge RS67N8211S9

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Model is top class and so as the performance. bit struggle to get the fridge in my house due to a crane service required, but at the end i was so happy that i made a right choice of going to Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

spinning1973 09-12-2019

Super USA koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk apparaat - ijswater + blokjes - en wat een ruimte binnen. Het design met een speciale coating waardoor er geen vingers opkomen is super.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

loes 34 04-12-2019

mooie stille ruime koelvries combi.

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
prachtige kast met mooie praktische indeling en helder licht. Opvallend stil.
ruim. Mooie prijs kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sjoerd 04-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

9,0
Prima koelkast! Zeer ruim en lekker stil. De temperatuur is perfect! Prijs is goed t.o.v. de kwaliteit!

Minpunt is dat er geen wijnrek bij zit, terwijl er wel de mogelijkheid is om deze te installeren. Heb deze nabesteld via samsungonderdelen.nl. Helaas was deze niet via mediamarkt te bestellen waar ik de koelkast heb aangeschaft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Roding 03-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
Fijne en vooral erg ruime koelkast. Dit is onze 2e Amerikaanse koelkast, maar deze is stiller, ruimer en zuiniger met stroom...

Pluspunten

  • Matte afwerking
  • Erg ruim
  • Gunstig stroom verbruik

Minpunten

  • Moet hard aan de deuren trekken om ze te openen
  • Geen lichtje bij het ijs/waterpunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michael 05-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Pronkstukje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Enorm prettige koelkast. Heeft aan de onderkant wieltjes waardoor je deze kan verschuiven voor de schoonmaak. Verder is het een stille koelkast, gemakkelijk in te stellen en handig dat deze op het waternet wordt aangesloten. Altijd ijs!

Grote lades, grote ruimte in de koelkastdeur.

Pluspunten

  • Stil
  • Koud
  • Gemakkelijk
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 29-06-2019

Fantastisch apparaat!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Sinds afgelopen donderdag dit prachtding in huis en zijn er superblij mee!
Kan het echt iedereen aanbevelen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ranjahero 18-03-2019

Super veel ruimte!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Nu 1 maand in gebruik en wat een ruimte! Echt heerlijk aansluiten was zo gedaan, water wel even goed door spoelen bij eerste gebruik anders krijg je *koffie water*. In de deur is super veel ruimte je kunt 2 dingen achter elkaar zetten. Hij is muisstil tenzij hij ijsklontjes aanvult dan hoor je ze vallen. Koelt goed en houd producten zeer vers al gesneden paprika kan 4 dagen liggen en is dan nog vers!! Ook genoeg ruimte om een hele pan er in te zetten en alles kan gewoon recht op staan( op 2 liter flessen na die moeten gewoon in de deur).
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dzil01 26-02-2019

Mooiw koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

6,0
Ben zeer blij met deze hele stijlvolle koelkast. We hadden er wel graag een waterreservoir bij gehad aangezien we geen kraantje hebben op de plek van de koelkast. Helaas blijkt deze niet leverbaar voor dit type. :(
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Listl89 17-02-2019

Veel opslagruimte

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
1 voordeel ten opzichte van andere koelkasten is dat deze koelkast naast ijsblokjes ook crushed ijs produceert. Handig voor slushpuppies en cocktails. Bovendien is hij erg scherp geprijsd ten opzichte van concurrentie.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

bertusnl 14-02-2019

Ruime stille koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Nu bijna een maand de trotse bezitter van deze mooie koelkast. Ten opzichte van onze oude koelkast en vriezer merken we dat de groente veel verser blijf en langer mee gaat. Geen vorstkristallen meer rond brood wat in de vriezer ligt.

Deze koelkast is echt een topper die ik iedereen kan aanraden. Doordat hij dieper is heb je meer ruimte binnenin maar kan hij toch kleiner in omvang zijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yasser 13-02-2019

Uitstekende koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Ik heb afgelopen week deze koelkast gekocht, hij werkt uitstekend wat we altijd verwachten van Samsung :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-02-2019

Geweldige aankoop.

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Vorige amerikaanse koelkast ging kapot. En dat na 8 jaar. Heel veel recenties en artikelen gelezen over verschillende modellen. Uitgekomen op deze en hij is echt waanzigging. Heel er stil en super fijn koud water, ijsblokjes en crunch. Mooie felle verlichting in zowel koel als vries gedeelte en een zee van ruimte. Zeer tevreden en zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Diana379 29-01-2019

Super koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Nadat ik ging verhuizen en daar ook al 10 jaar een samsung Amerikaanse koelkast had, wilde ik er nu weer 1. En deze is mooi. Groot. Werkt top. Ijsklontjes. Koud water. Super. Erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Christienvl 26-01-2019

Handig en idelaa

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
Wauw wat een ideale koelkast. Ijskoud water in een handomdraai en een mega veel opbergruimte. Hij produceert snel ijsklontjes waardoor een heuse iglo bouwen voor iedereen realiteit wordt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Inkie61 24-01-2019

Geweldige Amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
We hadden hiervoor een Daewoo Amerikaanse koelkast, een en al ellende, we zijn zo blij met deze, lekker ruim, stijlvol, goede prijs en maakt echt beduidend minder herrie, we horen hem haast niet. We zijn er heel erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yasmine 23-01-2019

Mooi en strak design

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met deze Amerikaanse koelkast.
Een juweel in onze keuken. Super mooi en strak design. Lekker veel ruimte en overzichtelijk.We hebben een open keuken en het geluid is minimaal.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

EPais 22-01-2019

Geweldige koelkast: lekker groot en praktisch!

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Deze maand begaf onze oude koelkast het en we wilden graag een vergelijkbare koelkast voor terug. Het werd deze Samsung Amerikaanse koelkast met water en ijs dispenser. Ben er erg tevreden mee. Koelt goed en is makkelijk in te stellen. Heerlijke water- en ijsdispenser. Heel ruime inhoud!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-11-2018

Zoo veel ruimte !

Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

10,0
Altijd een “normale” koelkast gehad en eentje extra in de schuur... grote stroomvreters...
Nu een superzuinige en geluidloze en alle boodschappen passen erin!
Met een gezin van 5 personen is dit de perfecte koelkast! Ik ben helemaal verkocht!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Puck 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS67N8211S9

Algemene score

8,0
Fijne koelkast, lekker ruim vanbinnen, voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Goede indeling, de aparte lades zijn hygiënisch en overzichtelijk, ruime flesvakken in de deur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews