Inventum KK600 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK600 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lara 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel inhoud voor prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Om de ruimte in mijn keuken zo optimaal mogelijk te benutten was ik op zoek naar een afzonderlijke koelkast en vriezer . Op die manier kon ik mijn werkblad vergroten. Het probleem dat zich stelde was een degelijke inhoud te vinden en met deze Inventum KK600 in combinatie met de Inventum VR550 heb ik nauwelijks moeten inboeten aan inhoud in vergelijking met de combo die ik hiervoor had. Deze koelkast heeft een zeer logische ruimteverdeling en je kan er 1,5 L flessen in kwijt. Het geluid is minimaal en het zicht strak. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

  • inhoud
  • geluid
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Elbertsen 07-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een "koele" koeler de KK 600 van Inventum.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Een functionele koelkast die aan al onze wensen voldoet. Ruimte genoeg met de netto 158 liter inhoud. Mooi product en prima prijs - kwaliteit!

Pluspunten

  • Functioneel design ruime koelkast.
  • Goed en functioneel ingepakt.

Minpunten

  • Glazen schap op groentelade heeft geen borgstrip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Reinder 14-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg ruim en ontzettend stil

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Koelkast aangeschaft omdat dit type voor de buitenafmeting erg ruim is van binnen. Koelkast is erg stil.

Pluspunten

  • erg ruim
  • erg stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Coenders 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum koeler kk6600

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Mooie en goede koeler met opie prijs doet het geweldig en maakt weinig geluid. De ruimte binnen is ook ruim voldoende.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kloas 17-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast kk600

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Hij voldoet aan de eisen en is mooi ruim van binnen de maten zijn goed dus de eerste maanden perfect nu hopen dat hij het een aantal jaren volhoudt. en bij ep gekocht met prima levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arthur 07-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Prima koelkast. Ziet er mooi uit en is lekker ruim van binnen.
Bevalt zo goed dat ik een 2e heb gekocht voor thuis in de garage als 2e koeling.
De 1e heb ik een half jaartje geleden gekocht voor mijn vrijetijdshuisje.

Pluspunten

  • ruim
  • mooi

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique 01-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
erg fijne en ruime koelkast.
Koelt erg goed en heeft heel veel ruimte.
in het begin maakte de koelkast wat meer geluid maar valt nu heel erg mee.

Pluspunten

  • ruimte
  • mooi desin

Minpunten

  • af en toe wat geluid maar valt reuze mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Natalie 04-10-2020
  • Product gekocht

Praktische en erg ruime tafelmodel koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
De koelkast is voor een tafelmodel erg ruim! Praktisch ingedeeld en ook veel ruimte in de deur. Wij hebben hem als extra koelkast in de bijkeuken staan. En hij bevalt ons erg goed!

Pluspunten

  • Erg ruim
  • Praktische indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k 29-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast kunt er echt veel in kwijt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Inventum is een goed merk en deze werd met onder meer door grote inhoud aanbevolen. zeer stil en zuinig iets wat tegenwoordig telt als je op de centen past.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelly 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inventum kk600

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

6,0
Lekker breed en past veel in. De koelkast maakt alleen aardig wat brommend en luid geluid. Verder een erg strak design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

jan 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte op iets te koelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
omdat het produkt zuinig en veel ruimte om iets te koelen.daarom beveel ik dit produkt aan.heel veel ruimte binnen in de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Doel 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast en koelt super goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Deze koelkast is extra en staat in de garage. Het is een ruime koelkast zonder diepvriesvak, hiervoor hebben wij bewust gekozen. Koelt super goed. Prijsverhouding van het product is prima. Wij zijn zeer tevreden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van dijk 20-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelkast

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Mooie grote koelkast en een mooie uitstraling ook de binnen kant is netjes afgewerkt de indeling is ook perfect hij is ook energie zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van dijk 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelkast

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Mooie grote koelkast en een mooie uitstraling ook de binnen kant is netjes afgewerkt de indeling is ook perfect hij is ook energie zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mailkoop 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
De Inventum KK600 heb ik gekocht als extra kast in de kelder. Omdat het een kastmodel is, hebben wij hem op een verhoging geplaatst: staat als een huis en voldoet als een fruit- en sap"kluis". Prima apparaat! Koelt goed en voert het koelvocht keurig af.

Pluspunten

  • ruimte
  • makkelijk plaatsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Natalie 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel ruim, prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
De koelkast heeft een mooi basic design. Hij is erg ruim voor een tafelmodel! De indeling en praktisch, lekker diep. Wij hebben hem als extra koelkast in de bijkeuken, ideaal voor frisdrank, bier en taart :) , maar ook ideaal om in de keuken onder het aanrecht te plaatsen.

Pluspunten

  • Heel ruim
  • Prijs kwaliteit
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inventum 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast voor een schappelijke prijs. Ideaal als extra koelkast voor drank(jes). Maar ook voor andere zaken natuurlijk.

Pluspunten

  • 158L inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H.J. Kraaijenhof 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast met veel ruimte !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Een mooie koelkast met ontzettend en veel ruimte (158 ltr.)
Makkelijk schoonmaken.
Goede aankoop !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F. Krops 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Goede, ruime koelkast. Veel ruimte, grote vakken. Veel opbergruimte. Zeker een aanrader. Voor de prijs zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.J den Boer 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alle drie van INVENTUM

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Werkt goed en is heel mooi van vormgeving
Vriezer en koelkast zijn allebei van de zelfde maten
Ook kom mijn INVENTUM kookplaat op de vriezer.

Pluspunten

  • Werkt naar behoren
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews