Inventum KK600 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
158 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK600 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lara 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel inhoud voor prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Om de ruimte in mijn keuken zo optimaal mogelijk te benutten was ik op zoek naar een afzonderlijke koelkast en vriezer . Op die manier kon ik mijn werkblad vergroten. Het probleem dat zich stelde was een degelijke inhoud te vinden en met deze Inventum KK600 in combinatie met de Inventum VR550 heb ik nauwelijks moeten inboeten aan inhoud in vergelijking met de combo die ik hiervoor had. Deze koelkast heeft een zeer logische ruimteverdeling en je kan er 1,5 L flessen in kwijt. Het geluid is minimaal en het zicht strak. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

  • inhoud
  • geluid
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 04-10-2020
  • Product gekocht

Praktische en erg ruime tafelmodel koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
De koelkast is voor een tafelmodel erg ruim! Praktisch ingedeeld en ook veel ruimte in de deur. Wij hebben hem als extra koelkast in de bijkeuken staan. En hij bevalt ons erg goed!

Pluspunten

  • Erg ruim
  • Praktische indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k 29-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast kunt er echt veel in kwijt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Inventum is een goed merk en deze werd met onder meer door grote inhoud aanbevolen. zeer stil en zuinig iets wat tegenwoordig telt als je op de centen past.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelly 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inventum kk600

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

6,0
Lekker breed en past veel in. De koelkast maakt alleen aardig wat brommend en luid geluid. Verder een erg strak design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

jan 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte op iets te koelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
omdat het produkt zuinig en veel ruimte om iets te koelen.daarom beveel ik dit produkt aan.heel veel ruimte binnen in de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Doel 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast en koelt super goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Deze koelkast is extra en staat in de garage. Het is een ruime koelkast zonder diepvriesvak, hiervoor hebben wij bewust gekozen. Koelt super goed. Prijsverhouding van het product is prima. Wij zijn zeer tevreden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van dijk 20-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelkast

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Mooie grote koelkast en een mooie uitstraling ook de binnen kant is netjes afgewerkt de indeling is ook perfect hij is ook energie zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van dijk 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelkast

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Mooie grote koelkast en een mooie uitstraling ook de binnen kant is netjes afgewerkt de indeling is ook perfect hij is ook energie zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mailkoop 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
De Inventum KK600 heb ik gekocht als extra kast in de kelder. Omdat het een kastmodel is, hebben wij hem op een verhoging geplaatst: staat als een huis en voldoet als een fruit- en sap"kluis". Prima apparaat! Koelt goed en voert het koelvocht keurig af.

Pluspunten

  • ruimte
  • makkelijk plaatsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Natalie 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel ruim, prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
De koelkast heeft een mooi basic design. Hij is erg ruim voor een tafelmodel! De indeling en praktisch, lekker diep. Wij hebben hem als extra koelkast in de bijkeuken, ideaal voor frisdrank, bier en taart :) , maar ook ideaal om in de keuken onder het aanrecht te plaatsen.

Pluspunten

  • Heel ruim
  • Prijs kwaliteit
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inventum 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast voor een schappelijke prijs. Ideaal als extra koelkast voor drank(jes). Maar ook voor andere zaken natuurlijk.

Pluspunten

  • 158L inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H.J. Kraaijenhof 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast met veel ruimte !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Een mooie koelkast met ontzettend en veel ruimte (158 ltr.)
Makkelijk schoonmaken.
Goede aankoop !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F. Krops 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Goede, ruime koelkast. Veel ruimte, grote vakken. Veel opbergruimte. Zeker een aanrader. Voor de prijs zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.J den Boer 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alle drie van INVENTUM

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Werkt goed en is heel mooi van vormgeving
Vriezer en koelkast zijn allebei van de zelfde maten
Ook kom mijn INVENTUM kookplaat op de vriezer.

Pluspunten

  • Werkt naar behoren
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benning 02-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Hele ruime koelkast voor een goede prijs. Geen vriesvakje erin, dus meer ruimte voor de spullen koel te bewaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trautje 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Op alle punten ben ik zeer tevreden. Na levering kon ik de koelkast snel vullen met mijn spullen en aanzetten. Snel op de gewenste temperatuur. Daarbij ziet de hij er netjes uit en had hij meer inhoud dan vergelijkbare modellen. Goede prijs / kwaliteit. Een perfect product. En een fantastische garantie periode van 5 jaar na registratie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim de Groot 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaande koelkast tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Een zeer ruime inhoud i.v.t. de buitenmaten. Interieur met prachtig afgewerkte glazen plateaus met degelijke temperatuurbedieningsknop. De 5 jaar garantie is ruim. Over 5 jaar een meer langdurige ervaringsbeoordeling maar ik heb er alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • Mooi degelijk interieur
  • ruime inhoud t.o.v. de buitenmaten
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • vooralsnog geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon 12-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast inventum kk600

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Ik heb deze in de garage staan als 2e koelkast voor frisdranken en bier. Tevens gebruik ik hem voor maden en wormen voor de hengelsport.
Veel ruimte en heel erg stil.
Ik kan hem aanraden

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel ruimte

Minpunten

  • zie graag 1 glasplaat meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bunjan 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast met glasplaten i.p.v roosters ,60 cm breed hierdoor past de 4 pits inductiekookplaat van hetzelfde merk er mooi bovenop.

Pluspunten

  • stil
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eri 27-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Eenvoudige koelkast, solide materialen, weinig geluid, bevalt goed
Klein minpuntje: handvat heeft grote holte waar zich makkelijk stof /vuil verzameld

Pluspunten

  • Goede product / prijs verhouding

Minpunten

  • Handvat onderhoudsonvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews