Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV754 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**n@g**l.com 12-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 beige

Algemene score

9,0
De Etna KVV754BEI is een erg mooie retro look koelkast in zacht lichtbeige kleur. Hij past erg goed in onze modernlandelijke zacht lichtgrijze keuken.
Hij is erg ruim, en heeft heldere verlichting van binnen. Veel opbergruimte, 4 verstelbare kunstof vakken in de deur en genoeg verstelbare plateaus. 2 bakken voor groente en fruit. Mooie 50er jaren ronde vormgeving met stoere retro handgreep. Je hoort 'm amper, heel fijn. Een super alternatief voor de (te) dure Smegg. En...5 jaar garantie! Wat wil je nog meer! :-)

Pluspunten

  • Retro Design in mooie kleur
  • Weinig geluid
  • Veel ruimte en een vriesvak
  • 5 jaar garantie
  • Heldere verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat deze mooie koelkast goed past in jouw keuken en je tevreden bent over de ruimte en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b**3@z**t.nl 03-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 zwart

Algemene score

9,0
Prima product zal etna zeker aanraden ook de na service problemen werden direct op gelost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met ETNA en ons aanraadt aan andere.
We wensen je veel plezier met jouw koelkast.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Sandra 15-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie ijskast, maar....

Geschreven voor: ETNA KVV754 beige

Algemene score

6,0
Ik vind het een prachtige koel- vriescombinatie. Mooie retro look. Ik heb de koelkast nu ruim 2 jaar. Na 2 jaar begon hij vanuit het niets heel veel herrie te maken. Ratelend geluid. Deur open, stopte het geluid. Deur dicht, begon het weer. Monteur geweest. Blijkt dat er zich ijs vormt in het vriesgedeelte achter de wand bij het element dat zorgt voor het ontdooien (zal niet helemaal goede benamingen/uitleg zijn, maar ben niet op de hoogte van de techniek). Dit ijs krijgt niet de kans om te ontdooien en groeit verder. Er zit daar ook een ventilator die de koude lucht door de koelkast verspreidt. Soms vallen er blijkbaar stukken ijs in de ventilator en dat maakt dat ratelende geluid. Er is niet echt iets tegen de doen. Ik vind het geen probleem om tegen de tijd if 1x per jaar (preventief) de onderste bak vullen met warm water. Ijskast uit en paar uur laten staan, zodat het ijs op het element weer smelt. Heel verhaal, maar wel een logische verklaring voor het ratelende geluid van deze koelkast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Sandra,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling van de koelkast. Wat jammer dat de koelkast veel herrie begon te maken maar gelukkig heeft de monteur uitleg gegeven hoe dit komt en de oplossing gegeven om dit in de toekomst te voorkomen.

We wensen je nog vele jaren koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**g@h**l.com 04-07-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 groen

Algemene score

8,0
Ontzettend blij met deze mooie groene koelkast die qua kleur en stijl precies in mijn nieuwe huis past. Hij is mooi compact waardoor hij ook in een kleine keuken goed tot zijn recht komt.
Ik heb helaas wel een probleem geconstateerd. Bij tijd en wijle gaat de deur vanzelf open. Ik heb het probleem gemeld en ga er vanuit dat dit goed zal worden opgelost door Etna.
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste heer/mevrouw,

" Ontzettend blij", kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Leuk dat je zo blij bent met de kleur en het design. Goed dat je wat betreft de deur contact met onze serviceafdeling hebt opgenomen. Wij gaan er ook zeker vanuit dat de monteur het probleem zal verhelpen. Uiteindelijk willen wij een volledig tevreden klant niet alleen over onze apparatuur maar ook over onze service, Bedankt voor de feedback.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Leo 28-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie retro koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 groen

Algemene score

9,0
Mooie retro koelkast. Iets luidruchtiger dan onze oude SMEG, maar meer ruimte, een betere prijs en langer garantie. Overigens stoort het geluidsniveau niet. Alles voelt degelijk aan. Veel vakken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijke constructie
  • Aantrekkelijke prijs
  • 5 jaar garantie
  • Ruime inhoud

Minpunten

  • Iets luidruchtiger dan onze oude koelkast
  • Overigens is het geluidsniveau niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste Leo,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de uitstraling en ruimte mogelijkheden van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Paul 16-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi, maar matige kwaliteit

Geschreven voor: ETNA KVV754 zwart

Algemene score

3,0
Het design van de koelkast is erg mooi, zowel van binnen als van buiten. Het vriesvak is ook gewoon groot genoeg voor normaal dagelijks gebruik. Echter, de koelkast heeft een structureel gebrek: De deur sluit niet goed (niet genoeg vacuum). Na een aantal maanden gebruik valt deze automatisch open. Meerder reparatiepogingen helpen hier niet bij, zelfs bij volledige vervanging blijft dit probleem bestaan. Helaas niet de kwaliteit die ik verwacht had.

Pluspunten

  • Design
  • Ruimte

Minpunten

  • Deur sluit niet

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-03-2022

Beste Paul,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend om te lezen dat naast het enthousiasme over het design en ruimte van deze koelkast, de deur automatisch open valt. Jammer dat door de servicebezoeken en ook het vervangen van de koelkast het niet is opgelost. Hopelijk wordt er gekeken naar een passende oplossing. Mocht dit niet het geval zijn, mag u het ons laten weten door uw volledige adres- en contactgegevens samen met een kopie van uw geplaatste review te sturen naar webcare@atagbenelux.com
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Versluis79 09-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 groen

Algemene score

9,0
Met het verbouwen van de keuken kwam natuurlijk ook de vervanging van de oude apparatuur.
we wilden geen standaard koelkast naar een zoektocht viel onze keus op de groene etna koelkast.
Het is een erg fijne koelkast die lekker stil is en goed koelt. we hebben geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • kleur en vorm
  • verschillende zones

Minpunten

  • vries vak is wat klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste Versluis79,
Dank u wel voor deze mooie review. Fijn te lezen dat u voor deze koelkast van ETNA hebt gekozen en u zo tevreden bent over het design en het geluidsniveau. Wij wensen u er veel plezier mee!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Jolanda 03-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 zwart

Algemene score

9,0
Keuken een upgrading gegeven met deze vrijstaande koelkast. Een prachtig design een must have voor in je keuken. De inhoud is ruim en handig ingedeeld. Je hoort de koelkast bijna niet wanneer die aanslaat. Zijn erg blij met deze prachtige robuuste koelkast.

Pluspunten

  • Mooi disign
  • Ruim en stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-03-2022

Beste Jolanda,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast, dat jij tevreden bent met je aankoop is waar wij het allemaal voor doen. Je enthousiasme over de koelkast doet ons goed.
We wensen je nog veel koelplezier met deze mooie koelkast.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Jolanda 22-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 zwart

Algemene score

9,0
Een mooie koelkast een aanwinst in de keuken. Een wow effect.
Fijne indeling en goede verlichting.

Pluspunten

  • uitstraling
  • ruime indeling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-02-2022

Beste Jolanda,
Dank je wel voor deze review. Wat fijn dat je een wow effect krijgt van de retro koelkast en deze een aanwinst is in je keuken. Veel plezier gewenst met deze aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

r**e@g**l.com 10-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Retro koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 beige

Algemene score

10,0
Mooie, ruime en overzichtelijke koelkast met handig vriesvakje. Koelt goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze review. Fijn te lezen dat de retro koelkast snel en goed koelt en tevens overzichtelijk is.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

g**m@h**l.com 18-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie design retro koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 zwart

Algemene score

8,0
Mooie design koelkast, geeft de keuken een andere look. Is mooi groot, robuust en slim ingedeeld. Het aparte vriesvak is ook handig voor de dagelijkse dingen zoals brood. Hoeft niet iedere keer de vriezer open voor een paar boterhamen. Zat super goed verpakt een goede beschrijving erbij. Dus al met al een hele goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat deze koel/vriescombinatie zo goed bevalt. Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u nog vele jaren plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

p**o@h**l.com 11-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 groen

Algemene score

9,0
Mooie kleur koelkast. Hij staat bij ons in de serre bij gebrek aan ruimte in de keuken, en dat stoort niet. Koelt lekker en vriest ook goed. Ook groenten en fruit kan ik goed kwijt in de grote la met cripszone

Pluspunten

  • Kleur
  • Koelt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat de retro koelkast een mooie plek heeft gekregen in uw serre.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@g**l.com 17-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Iconische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 rood

Algemene score

9,0
Wij beiden vinden dit een super mooie rode koelkast. Hij staat als een icoon, op de grens van de open keuken en de woonkamer, voor een antraciet grijze muur. De indeling is voor ons geweldig want we hebben nog nooit zo'n opgeruimde koelkast gehad.
Het geluidsniveau is niet zo hoog dat het storend is .
Voor de prijs/kwaliteit verhouding voldoet de koelkast aan al onze eisen.
Wij hebben hiermee helemaal in onze nopjes.

Pluspunten

  • Ruime en handige indeling
  • Mooi retro uiterlijk

Minpunten

  • Nog geen minpunt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-08-2021

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over het uiterlijk en de ruime/handige indeling van uw ETNA koelkast en deze een mooie plek heeft gekregen in uw woning. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Saskia 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kleur en heerlijk ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 koper

Algemene score

10,0
Prachtige ruime koelkast met een grote en kleine groentela. Alle produkten en flessen passen er in. Het vriesvakje had voor mij niet gehoeven (ik heb een aparte vriezer), maar het wel handig. Prachtig stevige deurhandel.

Pluspunten

  • 2 groentelades
  • veel ruimte in de deur

Minpunten

  • vriesvak had niet gehoeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-01-2021

Beste Saskia,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. Goed te lezen dat dit retro model koelkast zo naar wens is.

Heel veel (koel) plezier gewenst.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Mees 07-11-2020
  • Product gekocht

Koelkast jankt

Geschreven voor: ETNA KVV754 beige

Algemene score

1,0
Ik heb 10 maanden geleden - bij X - deze koelkast gekocht. De koelkast maakt een jankend geluid. Ik hoor het een verdieping hoger nog.
Volgens een eerste reparateur was gas in het koelsysteem de oorzaak en was het euvel niet te verhelpen. X stuurde vervolgens een monteur van de fabrikant zelf langs (Atag). Deze gaf aan dat het jankende geluid bij dit type koelkast hoort.

Minpunten

  • Koelkast maakt jankend geluid.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 09-11-2020

Beste Mees,

Wat ontzettend vervelend dat je zoveel last hebt van het geluid van de koelkast. Ondanks dat er reeds een monteur is geweest willen wij graag nog even meekijken in de historie en de bevinding van onze monteur. Zou je je gegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com ? Bedankt alvast.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Frank de Jong 04-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige vintage design moderne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 groen

Algemene score

7,0
Het model van deze koelkast brengt je terug naar vroegere tijden. Want wat is hij mooi, gelijk een mooie eyecatcher in de keuken. Het koelsysteem is geweldig evenals de ruimte en de opbergmogelijkheden. Het geluidsniveau valt mij wat tegen. ik heb mij ook laten vertellen dat de koelvloeistof een periode moet inwerken en dit geluid dan minder wordt.
Jammer was dat de koelkast bij het uitpakken een beschadiging had op de deur en dat dit in onze optiek onvoldoende klantvriendelijk is afgehandeld door Etna.

Pluspunten

  • design
  • opbergruimte

Minpunten

  • motorgeluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 05-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor je review en wat leuk dat dit model een eyecatcher is in je keuken. Ook zijn we blij om te horen dat je tevreden bent over de ruimte en opbergmogelijkheden echter het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je een ontevreden gevoel hebt overgehouden wat betreft de schadeafhandeling. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen zou je dan je gegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Björn 18-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fraaie koelkast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 beige

Algemene score

10,0
We wilden een retro koelkast die niet al te opvallend in het interieur is, vandaar de kleur beige.
Het is een ruime koelkast. Er passen grote flessen in de deur. In de metalen flessenrek in de koelkast zelf passen “gewone” flessen het beste in. Let op: Taps toelopende flessen kunnen eruit vallen!
Vriesvak werkt prima. Jammer dat er geen houdertje erbij zit voor ijsblokjes te maken.
Het meegeleverde eierdoosje geeft plaats voor slechts 7 eieren. Dus als je een grote doos eieren koopt liggen er een aantal eieren los in de koelkast.
Nut en noodzaak van de interne inschakelbare ventilator heb ik nog niet kunnen bepalen.
De koelkast staat bij ons in de open keuken. Het geluid valt reuze mee.
Er zit LED verlichting in de koelkast. De kleurkeuze van de LED had wel iets “warmer” mogen zijn voor een retro koelkast.
Een puntje van aandacht voor het design: dit soort koelkasten worden vaak “vrij” neergezet in de ruimte. De achterkant is niet fraai weg- of afgewerkt. Je moet de koelkast behoorlijk van de muur plaatsen volgens de meegeleverde afstandhouders, waardoor je vanaf de zijkanten zicht hebt op de niet afgewerkte achterkant.
De onderkant van de koelkast is aan de achterkant open, met relatief veel loze ruimte. Hierdoor kan onze poes Zich naar binnen werken (mede doordat de koelkast zo ver van de muur moet worden geplaatst. Ik zal hiervoor een rooster/gaas moeten maken.
De pootjes van koelkast zijn erg glad. Als je per ongelijk iets te stevig de koelkast open doet dan verschuift de koelkast (we hebben een tegel vloer).

Pluspunten

  • Fraai design
  • Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Kleur van de LED verlichting
  • Afwerking aan de achterkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-08-2020

Beste Björn, dank u wel voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kleur van de koelkast. Uw feedback over de achterkant en pootjes van de koelkast nemen we mee. Dank hiervoor. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Giancarlo 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

DHR.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind de ETNA KVV754URJ heel mooi met een prachtige design werkt uitstekend en ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-06-2020

Beste Giancarlo,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over deze retro koelkast.
Bedankt voor deze mooie review en review score; een 10! Daar zijn wij erg blij mee.
Heel veel plezier met de koelkast.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

TUERLINCKX 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

RETRO LOOK MET MODERNE TECHNIEK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 groen

Algemene score

9,0
Een echte schatje van een koelkast. Ruim, overzichtelijk, verbruiksarm, stevige structuur. We willen ze nu al niet meer missen. Het pronkstuk nu al van onze keuken. Met wijnflessenrek om deze horizontaal te kunnen stockeren.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • weinig verbruik
  • professionele look en uitrusting
  • mooie groene kleur
  • overzichtelijke stockage mogelijkheden

Minpunten

  • handgreep onderste lade moeilijk bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-06-2020

Beste Tuerlinckx,
Wat een leuke review heb je geplaatst!
Wij wensen u nog veel (koel) plezier toe met uw aankoop.
Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Rene 13-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur. Koelt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV754 groen

Algemene score

9,0
De koelkast is sinds een aantal weken in bezit. Het apparaat doet wat die moet doen (goed koelen) waarbij het geluidsniveau prima is. Het is een compacte koelkast in de kleur groen. Dit is een mooie matte, zachtgroene kleur.
Zeker geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • Koelt erg goed
  • acceptabel geluidsniveau

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-05-2020

Beste Rene, bedankt voor je review. Heel veel plezier met deze 'koele' eye catcher!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews