Samsung RB37J501MSA - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Samsung RB37J501MSA
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
255 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pepijn 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung RB37J501MSA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In de verpakking ziet de koelkast er al fantastisch uit. Mooi strak design en zal niet misstaan in een keuken. Wij hebben hem in de berging staan als extra koelkast.

Veel opbergruimte, veel lades en vakjes in de deur welke er erg solide uitzien/aanvoelen.

Gekocht met een cashback actie en een erg mooi product voor deze prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Design
  • Opbergruimte
  • Verwisselen deuren

Minpunten

  • Geen, net aangeschaft

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 16-09-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille koelkast met koel vriescombinatie hetgeen je ruimte gaat besparen in de keuken. Dat deze zuinig is is mooi meegenomen. De producten worden goed koelgehouden. De ruimte voor de vrieskast is lekker groot door afwezigheid van de ruimte die een motor zou innemen voor de koeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincestickz 07-09-2017 Product paar weken in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige koelkast. Een verademing vergeleken met onze vorige Ikea koelvriescombinatie. Geen ijsvorming in de vriezer. Koelkast is goed koud en de groenten blijven langer houdbaar. Enige minpunt is dat de koelkast aardig wat lawaai maakt als de compressor aanslaat. Verder niks dan lof. Ook veel meer opbergruimte.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Geen ijsvorming

Minpunten

  • Lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Lotte 28-08-2017 Product paar weken in bezit

super mooie koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
van alle apparaten heb ik na uitvoering onderzoek deze gekozen en ik heb meer dan geen spijt!!!! Het is echt zo'n mooi en fijn ding! Heel veel ruimte, super strak ontwerp en ook door de ruime opzet heel erg handig in gebruik!

Pluspunten

  • design
  • indeling
  • zuinigheid
  • prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton van Beek 27-08-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast heeft veel makkelijke ruimte en is mooi om te zien.
Wij gebruiken hem voor het koelen van dranken en invriezen van etenswaren zoals verse vis en ijs. Makkelijke en handige bakken waar je veel goederen in kwijt kunt.

Pluspunten

  • Veel makkelijke ruimte
  • Mooie ruime vriesgedeelte
  • Makkelijk plaatsbaar ondanks dat hij groot is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 23-08-2017 Product paar dagen in bezit

Projectleider met pensioen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie koel vries combinatie goed indeling prima afgewerkt en een goede prijs voor zo iets goeds ik zal hem bij iedereen aanraden en de levering was uitstekend door Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer ruime koelkast met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg energie zuinig en ruim! Mooi design ook. Flinke koelruimte met handige lades. Vriezer heeft 3 lades met voldoende ruimte.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • ruimte
  • design

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mehmet 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

GOEDE KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie koelkast vries combinatie. Prijs & Qualtiteit combinatie perfect. werk heel erg goed. Ziet er mooie uit. Groot genoeg om all je levensmiddellen die jij dagelijks gaat gebruiken kwijt te raken .

Pluspunten

  • Energie
  • Koeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rcore 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooie koelkast met veel ruimte. Stevig gemaakt en makkelijk te bedienen. No frost is een must have.

Pluspunten

  • A+++
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John Bornemann 14-08-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime en stille koel/vries combinatie

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor dit model omdat het koelgedeelte bijzonder ruim is.
Het vriesgedeelte boet echter niet aan ruimte in en bied ruimte aan 3 ruime laden.
De prijs van € 549 (Na € 50 cashback) is een uitstekende prijs gezien dit model zuinig is, A+++ en uitermate stil is.

Pluspunten

  • Ruim koelgedeelte
  • Energiezuinig
  • Uitermate stil
  • Strak gevormd
  • Goede binnenverichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer