Inventum KV1800W - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
189 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1800W op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

8,0
Ik deze koelkast gekocht ter vervanging van een oude Liebherr koelkast. Ten eerste omdat deze veel zuiniger is maar toen ik hem aanzette had ik bijna het gevoel ik hoor hem niet, ideaal dus voor een open keuken

Pluspunten

  • geluid
  • ruimte
  • goeie verdeling koel en vriezen
  • eenvoudig draairichting te wijzigen
  • 5 jaar garantie via Inventum

Minpunten

  • het serienummer zit op de achterzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam.Verloop 12-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koel-vrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

10,0
Prima product voor een scherpe prijs. Je kan veel producten koelen. Ook genoeg ruimte om spullen in te vriezen. Verder is het een mooi ontwerp, stil, mooie led- verlichting. Ook snel geleverd!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Schortemeijer 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast KV1800W

Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

8,0
Prima hoge koelkast, zuinig in gebruik, niet al te breed dus past goed in je keuken.
Zo goed als stil en mooi licht. We zijn er erg blij mee. Een niet al te dure koelkast die makkelijk schoon te houden is. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Hoog en smal
  • Zuinig in gebruik
  • Voordelig in aanschaf

Minpunten

  • kleine vriezer lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Hendriks 10-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, koelt en vriest naar behoren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

9,0
Uitstekend product, is stil en doet wat het met doen.
Koelt en vriest naar behoren.
Een aparte koelgedeelte en een apart vriesgedeelte.
Voldoende ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Corrie 08-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design fijne kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

9,0
Fine combinatie voor een fijne prijs en snel geleverd zodat de gekoelde producten niet verloren zijn gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

REV 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-/kwaliteit en laag energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

8,0
Gekozen voor de lage prijs en het lage energieverbruik, alsmede het lage geluidsniveau. Het fijne is ook de dichte achterkant (oude koelkast had koeldeel a/d achterkant waar veel stof op kwam).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Lok 14-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast en 3 diepvries laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

8,0
Het ziet er mooi uit. Indeling is ook prima. Het is bijna geluidloos. En dan ook nog 5 jaren garantie erbij!

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • koelen en vriezen in 1.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos 09-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

9,0
Ideale koelkast, vooral voor in appartement met compacte berging en toch veel koel-vries ruimte! Ziet er netjes uit!

Pluspunten

  • Uiterlijk-afmetingen
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jane Bos 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

9,0
Mooi toestel dat weinig geluid maakt. Dus prima toestel voor onze open keuken.
Ruim en overzichtelijke indeling.

Pluspunten

  • weinig geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en betaalbare koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

9,0
De Inventum KV1800w is een goede en stille koel/ vries combinatie. De prijs is ook geweldig...daarbij nog 5 jaar garantie óók...waar vind je dit nog. Een goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Asje 24-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en maakt geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

9,0
Een mooie koel-vrieskast met veel ruimte in koelgedeelte en vriesgedeelte en is erg stil in gebruik.

Pluspunten

  • design
  • afmeting
  • stil in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.M. Barten 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en energiezuinig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1800W

Algemene score

9,0
De koelkast is voldoende ruim voor ons gezin. Goed in te delen en vriesgedeelte biedt ook voldoende capaciteit . Koelt en vriest prima. Goede kwaliteit voor een gunstige prijs.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer