Bosch Serie 8 KGF49PI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel-vriescombinatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
308 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 KGF49PI40 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Recep 26-06-2018

Geweldige kenmerken

Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

10,0
Dit is mijn favorite koelkast geworden strakke design zeer stil groot inhoud koelt en vriest echt perfect koop en ervaar zelf je krijgt er zeker geen spijt van
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

liemde 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

10,0
na 20 jaar een nieuwe moeten kopen e voor deze koelkast gegaan. we zijn heel erg te vrede. ons drinken en eten is eindelijk weer eens koud. ook de vries inhoud is ruim .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytze 18-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en prettig stil

Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

10,0
Vanwege gezinsuitbreiding wilden we meer vriescapaciteit hebben dan in onze vorige koel/vries combinatie. In de zoektocht naar een geschikt model hebben we ons in eerste instantie gericht op het volume. Daarnaast op de beoordeling van andere gebruikers.
De koelkast heeft inderdaad zoals gewenst een flinke inhoud. We zijn positief verrast over het geluidsniveau, het apparaat doet prettig stil zijn werk. Koelgedeelte boven het vriesgedeelte is prettig,aangezien de producten in het frequenter gebruikte koelgedeelte mooi op ooghoogte staan.
Het koelgedeelte wordt verlicht met witte LED verlichting, persoonlijk vind ik dit een erg prettige presentatie van de koelkast inhoud geven.
Een echte aanwinst.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooie indeling
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hajanna 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede indeling, veel ruimte, handige groentela

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombi is een fijne en overzichtelijke koelkast. Vooral de grote groentelade waar je van bovenaf in kijkt vind ik heel handig, je hebt een goed overzicht van welke groente er nog in ligt. Het vlees/vriesvak van 0 graden is voor mij als vegetariër wat minder handig, er kunnen geen groenten in die veel vocht bevatten zoals courgette (die bevriest). Heel praktisch vind ik ook de uitklapplank, die in voorkomende gevallen weggeklapt kan worden zodat je ruimte hebt voor een pan o.i.d. De koelkast is mooi uitgevoerd, energiezuinig, en maakt inderdaad heel weinig lawaai. Ik zou hem weer kiezen.

Pluspunten

  • Grote groentela met vochtinstelling
  • Ruime en overzichtelijke indeling
  • De uitklapplank, om ruimte flexibel in te delen
  • Geluidsarm

Minpunten

  • De ledverlichting is wel heel wit
  • De 0 graden lade kan niet warmer gezet worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Degeleijke mooie koelkast 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

10,0
Mooie degelijke koelkast gekocht in het wit tervanging van witte oude. die 21 jaar oud was. Keuze voornamelijk gedaan op stroomverbruik, decibels en indeling. Over deindeling zijn we heel erg tevreden en ook het geluid. Staat wel in de keuken maar in de kamer hoor ik niets (de oude wel)

Pluspunten

  • geluid erg zacht (hoor niets)
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Martens 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinige koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en vergelijken heb ik deze stille en zeer zuinige koel/vries combinatie met een mooie en goede indeling gevonden.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.A Koning 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GROTE KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

9,0
HET IS ZO MOOIE KOELKAST.VEEL RUIMTE MOOIE VERLICHTING EN GOEDE VRIEZER
WIJ ZIJN ER ERG BLIJ MEE .En echt heel stil geluidloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KG36EBW40 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte koel-vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF49PI40

Algemene score

9,0
goed van formaat , mooie indeling ,hebben de kast goed kunnen indelen en is goed zichtbaar van binnen door goede verlichting.
Wij verwachten er lang plezier van te beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer