Bosch KGN39VI45 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Onno 26-08-2017 Product paar dagen in bezit

Roestvrijstalen design koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds twee dagen in bezit van deze combinatie, waarop je ook nog €75 retour krijgt van Bosch. De combinatie heeft een A+++ energielabel waardoor ie erg zuinig is qua energieverbruik en stil moet zijn. Dat laatste is wel het geval. De kast doet erg geruisloos zijn werk. Er is vooral gekozen voor de functionele inrichting. Geen grote ventilatiemotor aan de achterzijde van de binnenkant. Sommige types van Bosch hebben dat wel. Naast de functionele inrichting van het koelgedeelte is de vriesgedeelte No frost. Dit betekent dat er geen ijsvorming plaatsvindt, waardoor niet jaarlijks de kast hoeft te ontdooien.
Aan de buitenzijde heeft de kast een roestvrijstalen look en is ie greeploos. Ook kan de deur gemakkelijk qua draairichting gewijzigd worden. Naast deze kast hebben we nog de vrieskast GSN36AI31 aangeschaft. Deze staan nu naast elkaar in de garage. Het lijkt nu wel een Amerikaanse koelvrieskast, maar dan wel met meer ruimte.
Over de duurzaamheid kan ik na twee dagen nog geen antwoord geven, maar de vorige was ook een Bosch en die was 17 jaar oud. Deze deed het nog steeds, vandaar de 10.

Pluspunten

  • Functionele inrichting
  • Prijs
  • stroomverbruik
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie Bosch

Algemene score

9,0
Prachtig design, goede vakken indeling, geheel geluidloos(?) Moest echt goed luisteren of de koelkast het wel deed. Mis alleen temperatuuraanduiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kisjes 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige Bosch Koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
KGN39VI45 gekocht. Wat een plaatje van een koel/vriescombi. Hij werkt prima zoals je van Bosch ook kan verwachten!! Supermoderne uitstraling, zowel van buiten als van binnen. No frost dus nooit meer ontdooien. Flessenrek, vita fresh lades enz. Alles erop en eraan. Zeer geruisloos. Echt een plaatje van een kast.
echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 05-12-2016

Mooie ruime stille zuinige koel-vries combinatie

Algemene score

10,0
Mooie koel-vries combinatie. Heel veel ruimte, no-frost, zuinig, stil. Mooi afgewerkt. Kwaliteits koelkast.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Gerda Dehne 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie grote koel- vries combinatie

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast, veel ruimte door 4 glasplaten, enorme fruit-groenten lade en daarboven twee lades voor vlees/vis. Veel opbergruimte in de deur. Prachtig zoals de verlichting langzaam aan gaat als je de deur opendoet, en dan mooi helder licht geeft. Vriesgedeelte meer dan voldoende.
Deze keuze gemaakt door No Frost, grootte, indeling én afwerking.

Pluspunten

  • No frost
  • Grootte
  • Indeling
  • Afwerking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VERHOEVEN 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prettige vakken en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is nog te vroeg om een oordeel te geven maar afgaande wat ik al gezien heb in de showroom en thuis ben ik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nael Naya 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste zelf gekochte koelvriescombinatie. Hoe kan iets wat zo mooi en stil is zo goed z'n werk doen. Lekker ruim, lekker zuinig, goed gekoeld en een fantastische indeling. Aanwinst van het jaar.

Pluspunten

  • stil
  • mooi
  • ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie hoogwaardige koel/vriescombinatie

Algemene score

9,2
De koelvriescombinatie is fraai vormgegeven en is erg stil. Heel prettig in een open keuken. Bovendien zeer zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margriet 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

perfecte koel vries combi

Algemene score

10,0
zeer stil, mooie vormgeving, handige indeling.
Voor ons de perfecte verhouding tussen koel en vriesmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer