Bosch Serie | 6 KGE39BL40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Enorme koelkast voor een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige koelvriescombinatie was inmiddels ongeveer 15 jaar oud en aan vervanging toe. Na het nodige zoeken op internet besloten om de KGE39BL40 van Bosch aan te schaffen bij 1 van de grote winkelketens op dit gebied.
De koelkast heeft indrukwekkende afmetingen en dito Inhoudsmaten. De zijkanten zij grijs en de voorkant een RVS-look. Geen RVS dus onze magneetjes kunnen er terug op.
De temperaturen voor koelen en vriezen zijn eenvoudig en afzonderlijk van eokaar m.b.v. tiptoetsen digitaal instelbaar. Als grote hoeveelheden ongekoelde waren worden geladen kan de stand superkoelen en supervriezen worden ingeschakeld waaardoor de temperatuur tijdelijk extra wordt verlaagd. De vriezer beschikt over 3 grote lades waardoor we alles makkelijk kwijt kunnen.
Het koelgedeelte geschikt over 2 lades en diverse schapjes. Voldoende mogelijkheden om de schappen op gewenste hoogte te plaatsen. Erg handig.
De koelkast is zo genaamd low frost en beschikt over 3 sterren. Een zuinige koelkast dus.
Het apparaat is uitermate stil, je hoort 'm amper.

Onder het kopje duurzaamheid heb ik "goed" ingevuld. Feitelijk zal dit moeten blijken.

Om de koelkast waterpas te stellen zijn er (zoals bij de meeste koelkasten) slechts aan de voorzijde stelpootjes voorzien. Dit bemoeilijkt het echt waterpas stellen.

Tot nu toe zijn we erg tevreden met deze koelkast en kunnen deze aanbevelen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Ruime lades
  • Inklapbaar opbergschap
  • Zeer stil
  • Moderne uitstraling

Minpunten

  • Vlekken vallen erg op vanwege RVS-look
  • Stelvoetjes alleen aan voorzijde.
  • Kleine personen komen moeilijk bij hoge schap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 03-09-2016 Product paar weken in bezit

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb de koelkast nu circa een maand in mijn bezit staan. Voor een éénpersoonshuishouden is hij nogal groot, maar het is toch erg prettig dat je niet hoeft te bukken zoals bij een tafelkoelkast. Het is daarnaast ook erg prettig dat er een omgeving is waarin je vleesproducten specifiek kan neerleggen. Hoe veel invloed het heeft op de houdbaarheid weet ik niet, maar de grote open ruimte is erg praktisch heb ik gemerkt. Hetzelfde geld voor de erg grote groentelade. De vriezer heeft een erg praktische Big Box, alleen is een minpunt dat de andere twee lades nogal klein zijn. De hele machine zelf ziet er in huis overigens behoorlijk groot uit. De instellingen qua temperatuur gebruik ik zelf niet, maar zijn simpel aan te passen met de knoppen bovenin. Verder is het gewoon plug & play. Hij maakt af en toe wel een klein beetje geluid, maar ik vind het zelf verwaarloosbaar & bij mij staat hij in een gedeelde eet/woonkamer. Gebeurt echt af en toe als hij weer even moet afkoelen oid denk ik. Zelf heb ik de machine zonder flessenrek gehaald & ik denk dat dit in de meeste gevallen prima is. Het flessenrek is overigens later ook prima los verkrijgbaar. Het laatste wat ik nog wil meegeven is dat de pootjes wat glad zijn; de koelkast verschuift daardoor af en toe dor het openen & dichtdoen van de deur. Al met al ben ik tevreden over mijn aankoop. Hij staat er & hij werkt goed. Hij overtreft echter niet mijn verwachten en her en der zijn nog wat dingetjes die me tegenvielen. Vandaar een (dikke) 7.

Pluspunten

  • Handige vleeslade
  • Handige BIgBox
  • Handige groentelade

Minpunten

  • Machine is groot
  • Kleine vrieslades
  • Incidenteel geluid
  • Verschuift op laminaat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Kevin 25-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote zeer zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast is net zo hoog als de koelkast die ik hiervoor had, maar wel een stuk dieper waardoor wij er veel meer in kwijt kunnen. Daarnaast hebben wij deze koelkast gekozen doordat deze erg zuinig is vergeleken met koelkasten die een keer zo klein zijn. Door diverse lades in de koelruimte kun je vlees en vis rond de 0 graden bewaren en groente en fruit in een vochtige ruimte. De supercool functie is erg fijn als je een nieuwe fles drinken (of iets anders wat snel koud moet worden) in de koelkast zet. De koelkast is efficiënt ingedeeld en door de uitschuifbare plateaus kun je overal makkelijk bij.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • veel ruimte
  • ruime vrieslades
  • supercool/freeze
  • uitschuifbare plateaus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 23-07-2017 Product paar weken in bezit

Veel ruimte en makkelijk instelbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat ik veel groenten invries door veel oogst uit mijn moestuin, maar ook een koelkast met veel ruimte nodig heb om groenten lang te bewaren om deze toch vers te eten heb ik gekozen voor deze koel vries combi.
Heb deze gekozen om de speciale vitafresh laden onderin die groenten en fruit lang bewaren op de perfecte temperatuur, zeker omdat ik zoveel groenten oogst, en niet altijd tijd heb ze in te vriezen.

De 3 vrieslades onderin geven genoeg ruimte om je overschot in te vriezen bij grote oogst.
En de temperatuur is perfect instelbaar en zichtbaar op het display, geen vage cijferstand 1 tot en met x waar je niks mee kan bij andere koelkasten. Een perfecte koel-vries combi voor moestuinders en seizoensgroenten eters..

Al met al een perfecte koel-vries koelkast voor vegetariërs, moestuinders en mensen die veel groenten en fruit eten.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Temperatuur makkelijk instelbaar
  • Temperatuur in echte graden
  • Genoeg vriesruimte
  • Alarm dat aangeeft of hij openstaat

Minpunten

  • Geen echt minpunt, maar groot zorg dat hij past!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlos 19-07-2017 Product paar dagen in bezit

prima zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb gekozen voor een energie zuinige bosch koelkast omdat ik veel op vakantie ben . het draait heel silent en is erg zuinig . alles blijft lekker koel en is heel ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sasa san 18-07-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch is the boss

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
The fridge is really suitable - easy to use, well organised and nicely working. It sure is a good catch.

Pluspunten

  • big enough yet not too big
  • good organisation
  • silent operating

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende

Reageer

Fantastische koelkast 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

fantastische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie moderne gezinskoelkast. Vooral mijn kinderen vinden het echt ideaal. Mijn jongste heeft al aangegeven. dat mocht hij op zichzelf wonen. Dat hij dan gewoon de koelkast meeneemt. Een echte aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

15-07-2017 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ik heb een Vries koel combinatie aan geschaft

Algemene score

8,0
Ik heb op de PC een dag gekeken wat ik moest kopen voor mijn geld en toen is het deze Bosch geworden hoe hij bevalt kan ik nog niet beoordelen van wege de korte tijd in mijn bezit te hebben volgen de keer beter.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Een goed gevoel over mijn aankoop 14-07-2017
  • Goede en meelevende personeel

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Goed

Reageer

A.A.M.van aam 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

KGE39BL40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design
Geluidloos
Lekkergroot
Zeer zuinige koelkast A+++
Zeer vlotte en vriedeljke leveringen plaatsing,
pluim voor de mannen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramona 12-07-2017 Product paar weken in bezit

Grote koelkast met mooi design

Algemene score

9,0
De koelkast heeft veel koel- en vriesruimte. Hij is zeer energiezuinig. In de koelkast bevinden zich 2 Vitafresh lades, een voor vlees en de ander voor groenten/fruit. Deze lades zijn ideaal want producten worden er rond de 0 graden gekoeld. Ideaal! De koelkast heeft LED verlichting en een digitaal scherm waarop je kunt zien hoe koud het in het koel- en vriesgedeelte is. De temperatuur kun je ook aanpassen. Ook zit er een alarm in dat afgaat als een deur te lang openstaat.
Je krijgt er wat accesoires bij zoals koelelementen en een eierenhouder.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Mooi design
  • 2 Vitafresh lades
  • Ruime koel- en vriesruimte

Minpunten

  • Vriesgedeelte is redelijk snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 03-07-2017 Product paar weken in bezit

Bosch Serie | 6 KGE39BL40

Algemene score

8,0
Fijne koelkast, met ruim voldoende ruimte en weinig energie verbruik. Daarnaast een duidelijk signaal als de deur lang open blijft staan (handig met kinderen)

Pluspunten

  • Weinig Energie verbruik
  • Aparte koeling voor vlees
  • Grote vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paes 03-07-2017

alleen maar positief over deze koel/vriescombi

Algemene score

8,0
Een top apparaat, perfect licht in de koelkast en ook de indeling is super.
Ook de productie van geluid is minimaal. En daarbij nog super energiezuinig.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Andre van Nijhuis 02-07-2017 Product paar weken in bezit

prima prijs kwaliteitsverhouding

Algemene score

8,0
Prima zuinige koelkast met 75 euro korting via Bosch actie. Uiteindeijk per saldo 525 betaald. Handig dat er extra groot vriesvak is en dat er een vak is voor vleeswaren welke op 0 graden de houdbaarheid vergroot. Instelbare vakjes qua hoogte in zijdeur ook handig ivm flessen etc.

Pluspunten

  • Vak voor vleeswaren op 0 graden
  • Extra groot vriesvak
  • snel vriezen functie

Minpunten

  • geen apart flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MC 30-06-2017 Product paar weken in bezit

Ruim en laag energiegebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg ruime en prettige koelkast, heeft verschillende temperatuurzones. Ook erg energiezuinig dus op jaarbasis bespaar je toch weer een paar tientjes.

Pluspunten

  • Ruimte genoeg
  • verschillende temperatuurzones

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ferdinand 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Groot, functioneel en mooi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een grote koelkast met vriezer waar je vooral veel groente, fruit en andere verse zaken in kan bewaren. Daar is deze bij uitstek voor geschikt. Daarnaast heb je alle ruimte om prima je weekboodschappen voor een gemiddeld gezin in kwijt te kunnen. Alles is snel koud, goede verlichting, veel koelkast voor je geld.

Pluspunten

  • Grote groentela
  • 0 graden vlees/vis la
  • goede verlichting
  • wieltjes achterkant, makkelijk verplaatsen

Minpunten

  • Bakken beslaan snel bij openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paes 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig mooie uitstraling zowel van binnen als van buiten

Algemene score

9,0
Prima koel/vriescombi, allemaal handigheidjes voor het opbergen van de producten (inklapbaar rekje) uitschuifbare plateau's
mooie heldere LED verlichting.
wat een beetje jammer is dat de zijkanten een ander soort zilver/grijze kleur heeft dan de voorkant

Pluspunten

  • verlichting
  • A+++
  • indeling
  • stil
  • handigheidjes voor het opbergen

Minpunten

  • kleur
  • snel deukjes in de deur
  • snel vieze vingers op de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

blije klant 24-06-2017 Product paar weken in bezit

goedkoper dan zonnenpannelen.Dus gewoon een Bosch a+++

Algemene score

10,0
Een enorm zuinig apparaat zonnepanelen behalen dit rendement niet voor zo een kleine investering.Dus top investering

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • goede investering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Groot Koelgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas 2 dagen in gebruik maar een lekker groot koelgedeelte en handig in te delen. Ook is het koelgedeelte erg goed verlicht en dat is voor ons een pluspunt omdat hij in de garage staat en het daar wat donkerder is. De vriezer heeft 3 lades, 1 grote en 2 kleinere maar prima van formaat. Al met al zijn we er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Ruim en makkelijk in te delen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

bosch KGE39BL40 19-06-2017 Product paar weken in bezit

goede koelvriescombinatie bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
had laatst de koeldiepvriescombinatie stuk en gezocht naar een vervanger ,diverse modellen bekeken en toch voor een bosch KGE39BL40 gekozen .
Een superzuinige combinatie met 3 plussen , mooi afgewerkt en een fel led lampje in de koelkast wat goed licht geeft .
Lekker koel en vriezer vriest goed en zeer geluidsloos ,ben zeer te Vreden .

Pluspunten

  • goed afgewerkt
  • geluidloos
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjoukje 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk

Algemene score

9,0
De koelkast is overzichtelijk en ruim. Door de grote big box in het midden kan je er veel broden in kwijt. Voor elk voedingswaren zijn speciale vakken waardoor je eten langer kan worden gehouden. Ideaal.

Verder heeft het een mooi uiterlijk en staat hij ook nog eens prachtig in mijn keuken.

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>