Bosch Serie 4 KGN36VI35 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
237 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WhiteangelBe 18-07-2017

Trouw gebleven aan het merk en geen spijt van.

Algemene score

10,0
We hebben al jaren Bosch toestellen in huis en hebben er altijd goede ervaringen mee.
Na 10 jaar met een tafelmodel combi Koelkast, was het hoog tijd een grotere aan te schaffen. En we hebben er geen seconde spijt van. Prachtige verschijning en super koeling. Het is even wennen aan de indelingen. Maar dat slijt snel. Enige kleine minpuntje als er dan van een minpunt gesproken mag worden. Is de vingerafdrukken op de voorkant van de koelkast. Maar tja, als je dat niet wil, dan koop je een witte toch :-p
Dus als je kinderen hebt in huis, is het poetsen geblazen. ( of een man die van 1 of meerdere vingerafdrukken geen problemen maakt :-) zoals bij ons het geval)
Ook de geluiden zijn even om aan te passen. Maar zijn niet extreem.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Pepijn Geraedts 12-09-2016 Product paar maanden in bezit

Koel, efficient, stil en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met zijn, tegelijk elegante, eenvoudige en stoere metalen uiterlijk, is het een fraaie aanwinst in onze keuken. Even zo belangrijk is de prettig en overzichtelijke indeling . Een stille en koele betrouwbare kracht, die zonder toeters of bellen, precies dat doet wat je van een ijskast verwacht.

Pluspunten

  • mooi
  • efficiënte indeling
  • geruisloos
  • makkelijke open en dicht
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • te weinig flesruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de Jong 30-08-2016

Boven verwachting

Algemene score

10,0
Goed verpakt, gemakkelijk aan te sluiten.
Weinig afval na de tijd.
Goede klantenservice.
Goed te lezen handleiding.
Mooie uitstraling.
Zee van ruimte.
Handige indeling.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jacqueline molhoek 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden over appretuur van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden over de appretuur van het merk Bosch, ik heb een Bosch vaatwasser, die ik al ruim 10 jaar heeft, ik heb er dan tot nu aan toe nog geen 1x een probleem mee gehad, ondanks dat die soms wel eens 2a3 keer per dag, staat te draaien, heb nu ook een Bosch fornuis met oven en alles erop en aan ook een RVS, ben ook daar erg tevreden over, kwa uitstraling is die ook erg mooi, een echt plaatje voor in je keuken..,en heb nu ook sinds kort de nieuwe koelvriescombinatie van Bosch.., ook in een RVS uitvoering..,ook die is heel erg mooi, zelfs de binnen kant en vries gedeelte, ziet er ook allemaal super mooi uit, ook kwa stijl..,zelfs de LED verlichting aan de binnen kant is ook geweldig.., Ik als klant ben zeer te spreken over de producten van Bosch, en zou niets anders meer willen.

Pluspunten

  • Alles
  • Alles

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemke 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

koelvriescombinatie

Algemene score

8,3
Door de verschillende koelzones lijkt hij zeer geschikt voor ons.De verlichting is erg prettig. En de temperatuur is Goed en makkelijk te regelen zowel in het koel als in het vries gedeelte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke Duymelinck 25-07-2016 Product paar weken in bezit

Super Koel-vriescombinatie

Algemene score

9,0
Deze koel-vriescombinatie is van Bosch Vita Fresh is een geweldige kast, mooie strakke vormgeving en geruisloos. Fijne indeling, efficient in te laden.
Eeen aanwinst in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KGN36VI35 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Aankoop Bosch koel-vries combinatie

Algemene score

8,8
Wat een mooie, grote koelkast met enorm veel ruimte. Vooral voor al mijn groente en fruit deze kan ik in een speciale grote bak kwijt met speciale koeling. De vriesvakken zijn ook ruim en kan op verschillende graden gezet worden naar ieders wens. Echt een Top aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

nieuwe koelkast

Algemene score

7,7
Opvallend is direct de duidelijke bestickering welke la waarvoor bedoeld is. de stickers zijn vervolgens makkelijk te verwijderen zonder sporen achter te laten.
De vormgeving is modern en heeft bij ons de doorslag gegeven tot aankoop. de geborstelde rvs deuren vielen op tov van de concurrentie.
verder is de koelkast bijzonder stil tov de vorige unit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dirkfrans 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Beste Bosch

Algemene score

9,0
Ik gebruik al vele jaren apparaten van Bosch.
Behalve dat ik ze mooi vind, zijn ze ook degelijk.
Dit jaar ben ik voor een no-frost apparaat gegaan, waar ik hoge verwachtingen van heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een plaatje!

Algemene score

10,0
De Vitafresh koel-vriescombinatie overheerst niet in het interieur door zijn geborstelt stalen uiterlijk. Stoere verlichting. Mooi afgewerkte kast met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van den Berg 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Aan te bevelen koel/vries combi van Bosch

Algemene score

8,0
mooi afgewerkte kast met veel ruimte voor die prijs, nooit meer ontdooien is ideaal en de verschillende temperatuurzones zijn even wennen maar goed doordacht.
De draairichting van de deuren omdraaien was een eitje.
Al met al zeer tevreden met onze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Issie 08-06-2016 Product paar weken in bezit

Top koelkast

Algemene score

8,3
de koelkast oogt al mooi, maar wanneer je deze dagelijks gebruikt, wordt het alleen maar mooier. de lades openen en sluiten gemakkelijk, vriezer vriest snel en is ruim en het led lampje maakt het af.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer