Siemens iQ300 KG39NXB35 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 KG39NXB35 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert van Iersel 12-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorme koelruimte

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

8,0
Geweldig veel koelruimte, maar daar tegenover staat een kleinere vriesruimte. Als je altijd meer vriesruimte hebt gehad valt dat een beetje tegen. Het apparaat werkt perfect, stekker in het stopcontact en je bent in feite klaar. Niet te duur voor hetgeen je voor je geld krijgt.

Pluspunten

  • kolelruimte

Minpunten

  • vriesruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Siemens KG39NXB35 12-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi grote zwarte koelkast. Pronkstuk in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

8,0
Omdat hij er mooi uitziet, zwart is een nieuwe kleur. Stillere en energiezuiniger dan die ik nu heb staan. Gaat weer jarenlang hopelijk mee.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cisca van Hurne 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig, goed licht, koelt geweldig heel tevreden.

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Heeft een mooie strakke uitstraling. Alles ineen. duidelijk. heel fijn is dat de lades zo groot zijn. deze worden nog eens extra gekoeld zodat de groente lang goed blijft. de koeling is ook fantastisch. alles is heel koud. Wat voor mij toch wel nieuw was.
ik ben er heel blij mee. staat mooi. Ook is het fijn dat deze energiezuinig is. wat heel belangrijk is. In een woord een heel tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude koelkast voor deze Siemens gekozen. De kleur is mooi (mat zwart) en de koelkast qua inhoud erg goed.

Pluspunten

  • Mooie Kleur
  • Inhoud

Minpunten

  • Deur gaat soms moeilijk open.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sarah 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi,functioneel, groot, stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Naast dat deze koelkast een prachtig uiterlijk heeft is hij efficiënt ingericht. Het heeft een grote inhoud en de ruimten zijn handig verdeeld met oa een flessenrek grote groentelade en twee aparte laden voor vis en vlees. De koelkast is zowel mooi als functioneel.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel inhoud
  • Handige indeling
  • Stil
  • Handige temperatuur bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en doordacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Stijlvolle en ruime koelvries combinatie met goed doordachte compartimenten. Helemaal top in combinatie met de cashback actie van 70 euro. Echte aanrader

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melvin 25-06-2019

Prachtige koelkast, en wat een ruimte !!

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast aangeschaft omdat we een donkere kleur wouden, en woooow wat past hij goed bij onze keuken, wat een plaatje!! Van een foto zou het scherm barsten zo mooi schittert deze in onze keuken! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robert Heuver 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Erg tevreden met onze nieuwe koel/vriescombi. Model en kleur sluit mooi aan bij onze keuken.
Tevens waren we erg tevreden over de prijs indicatie en de hoeveelheid ruimte wat het apparaat ons bracht.
Het handige van deze combinatie is dat je direct een duidelijk overzicht hebt van de temperaturen per segment.
Wij zouden anderen mensen dit apparaat zeker aanraden!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Temperatuur indicator
  • Makkelijk verrijdbaar
  • Makkelijk schoon te houden
  • Makkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne en grote koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkte en ruime koel vries combinatie. Boven verwachting is de verdeling in temperatuurzones voor verschillende etenswaren en de praktische indeling. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jesje 16-06-2019

Super koelvries!

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
We zijn heel blij met de koelvries combi. Lekker ruim van binnen. We hebben hem nu ruim een jaar, de vriezer is nog nooit aangevroren, in tegenstelling tot onze vorige vriesgedeeltes. De uitstraling is prachtig, de kleur, het materiaal, wat ook mooi blijft door de anti fingerprint coating. Wij willen niet anders meer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

R kloprogge 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie koelvries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Super koel vries combinatie.
mooi strak in vormgeving
mooie indeling. waardoor je alles kwijt komt.
Geruisloos zelden zon stille koeling gehoord.
Prachtig apparaat .

Pluspunten

  • geruisloos
  • mooie indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Beek 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie. Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast met veel opbergmogelijkheden.
Ook het vriesgedeelte kan redelijk wat in opgeborgen worden. Het no Frost systeem is ideaal, want heb nooit meer last van vervelende stukken ijs aan de binnenkant. De temperatuur is gemakkelijk te regelen aan de voorkant op de koelkastdeur. De bijgeleverde eierhouders en ijsblokjeshouder (die tevens afgesloten kan worden) zijn ook heel handig. Ik ben zeer tevreden over deze aanschaf.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooi voor het oog
  • No Frost
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 09-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast met aparte koelruimtes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
prima koelkast conform belofte zonder ijsvorming en met diverse verschillende vakken voor verschillende producten die elk het product goed vers houdt: ideaal voor een gezin, grote groentelade, groente blijft aanmerkelijk langer goed en dat geldt ook voor aparte vlees en vis vakken. ook heel handig flessenrek.
vriezer erg goed handige laden en vriest alles snel en adequaat in en ook hier geen ijsvorming zoals beloofd heerlijk

Pluspunten

  • vormgeving
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-herm 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel- vrieskombinatie

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Een zeer mooie en ruime koel-vriescombinatie.
ik ben erg blij met de eco stand die het apparaat heeft.
ook is hij heel makkelijk te bedienen en zit er een Lock op zodat je niet zomaar toetsen in drukt
ook is de verlichting heel goed. er zit led verlichting in die niet gelijk vol aan gaat maar rustig opbouwt en dat als het donker is je niet gelijk vel licht hebt.
prima apparaat

Pluspunten

  • veel ruimte
  • eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janwillem Busschers 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Koelvriescombinatie KG39NXB35

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

8,0
Prachtig design echter , jammer dat op traditionele wijze ijs-klontjes worden gemaakt !
Een aandachtspunt is wel de verlichting ( bij gevulde koelkast !)
De afwerking is subliem en de Hyper Fresh compartimenten een verademing !

Pluspunten

  • Afwerking
  • Hyper Fresh

Minpunten

  • Ijsblokjes
  • Verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob & Jane 01-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Prachtige koel vries combinatie. Mooi uiterlijk gepaard met voldoende ruimte en duurzaam ook nog! Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 31-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast, veel ruimte, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Een hele mooie, stille, ruime koel/vries combinatie. De aparte vakken voor groente, fruit en vlees en vis is een uitkomst, als je nu bijvoorbeeld de verpakking niet goed sluit van je kaas hoef je niet bang te zijn dat er harde randen omheen komen alles blijft even vers. Dit geldt ook voor fruit en groenten, het is geweldig om een banaan te eten uit deze koelkast je weet niet wat je overkomt.Heel tevreden en zal dit product zeker aanraden bij iedereen.

Pluspunten

  • alles op de juiste temperatuur
  • genoeg ruimte
  • stil
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luttie 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

schitterend design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
schitterende ijskast met een super mooi design. Koelt perfect zeer weinig geluid en ruim van binnen.

Pluspunten

  • mooi design
  • zeer zacht in geluid
  • koelt perfect
  • piept als de deur te lang open staat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Van Velzen 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

9,0
Een hele mooie, fijne, grote koelkast. De matzwarte buitenkant is een lust voor het oog. Binnenin de koelkast is veel ruimte. Grote groente-lades, led-verlichting, en een goede indeling. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Ruimte

Minpunten

  • Vlekken op de buitenkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gino 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muis stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Algemene score

10,0
Hele fijne koel vries combinatie, muis stil en voldoende ruimte!
Met no frost systeem nergens last van ijs terwijl alles perfect koelt

Pluspunten

  • Mooie koelkast
  • Genoeg ruimte

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews