Siemens iQ300 KG39NXB35 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

saskia 12-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruim en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
is wat ik ervan had verwacht. het is mijn 2e siemens koelkast. koels snel en heeft hele fijne ruime lades
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

guido 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelvriescombinatie

Algemene score

9,0
Wij hebben deze siemens gekozen omdat we met een gezin van 4 zijn, en deze was lekker ruim, goed ingedeeld en de extra vers lades zijn ideaal voor groente en fruit en werkt ook perfect! wij zijn super tevreden met de aankoop van onze siemens koelvriescombinatie!

Pluspunten

  • ruim van binnen zowel vries als koelruimte
  • mooi design
  • fijne indeling in de koelkast
  • vriezer lades lekker groot
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 06-08-2018
  • Product gekocht

Prima product;zeer betrouwbaar

Algemene score

9,0
Geweldig product; zeer gebruiksvriendelijk.Erg mooi en modern ontwerp.Ik kan hem zeker aanraden vooral omdat hij in iedere keuken past qua design!

Pluspunten

  • toegankelijkheid
  • degelijkheid
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een stille koelkast, modieus, zeker een aanrader,
ruim met goede indeling, ruimte voor flessen
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karina 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele ruime koelkast. Koelt goed en de vriezer is top. Groentelade is lekker ruim en 2 aparte lades voor vlees/vis en hiervan is de kou ook nog eens apart te regelen. De volgende wordt weer een Siemens.

Pluspunten

  • Ruim
  • Koelt en vriest goed

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.H. van G 28-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

9,0
Mooie combi. Stil en overzichtelijk. Heel tevreden. Door de sleuf aan de zijkant is de combi makkelijk te openen. Geen uitstekende handgrepen.

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Flessenrekken
  • Overzichtelijk
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast KG39NXB35

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruime, koelkast, voor non frost koelkast weinig geluid. Ruime display aan de buitenkant om de temperatuur te controleren

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Mooi in afwerking
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinussie 27-07-2018
  • Product gekocht

mooi design en lekker groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi design, lekker groot. de koelkast en vriezer zijn ook praktisch ingericht..................TOP.

Pluspunten

  • lekker groot
  • mooi en strak design
  • praktische indeling
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wgb te b 16-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super veel ruimte in dit apparaat. perfecte indeling , en de verschillende koudezones zijn ook erg handig, net zoals het extra flessenrek.

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • hij werd leeg geleverd
  • verder (nog) niets kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert1962 15-06-2018

top

Algemene score

10,0
we hebben gekeken naar een ander merk maar komen toch steeds terug bij siemens mooi apperaat en betrouwbaar
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Keesie 19-02-2018

Siemens koel vriescombinatie

Algemene score

10,0
Prima koel/vries waar je veel boodschappen in kwijt kan,
een mooie look. Ook een koel/vries waar je niet steeds vingerafdrukken weg moet halen want dat zie je niet
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bas en marijke 14-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beslist onze mooiste koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk was ik er al in een paar seconden uit dat dit voor ons de beste koelkast was voor deze prijs, met veel tevredenheid uiteindelijk aangeschaft bij Bemmel & Kroon.
De koelkast is prachtig vormgegeven en oogt zonder meer hypermodern met zijn verlichte aanwijzingen en tiptoetsen op de bovenste deur. De binnenkant is heel praktisch en zoals je het van een veelzijdig te gebruiken koelkast mag verwachten.
Alles is heel doordacht, zelfs de automatische ontdooiing van de volledige koelkast (dus beide compartimenten) ontbreekt niet. De LED verlichting die in het bovendeel even vertraagd aangaat is ook keurig, al zou de kleurtemperatuur wat warmer (normaal wit i.p.v. blauwer wit) mogen, maar dit valt te plaatsen in de afdeling muggenziften.
Wat wel een punt kan zijn voor sommigen die gewend zijn aan een inbouwkoelkast is het geluid. Deze is wel hoorbaar, doch nooit storend. De koelkast heeft verschillende geluiden als hij aanspringt, waarschijnlijk afhankelijk van het temperatuurverschil wat hij meet in de binnenruimten in vergelijking met de ingestelde temperatuur. Af en toe maakt de koelkast geronk, zoals ik gewend ben bij eerdere vrijstaande kasten. Op andere momenten is dit een bescheiden geruis op de achtergrond met als je dichtbij de koelkast luistert een heel licht geronk. Al met al valt het geluid reuze mee!
Bij ons staat de koelkast overigens op de plek waar zich vroeger een (ook Siemens) inbouwkoelkast bevond, maar we wilden een veel grotere koelkast en in het segment inbouw (=sowieso altijd minder diep) kom te dan met je wensen niet ver qua ruimte, kwaliteit en kosten. We kwamen er achter dat je dus véél meer koelkast krijgt als je een vrijstaand model neemt!
De plaatsing is door de vlakke afwerking van de achterkant, waar dus geen rooster te zien is, heel strak op de achterwand te plaatsen. Kennelijk worden ook de zijkanten gebruikt om de warmte af te voeren, deze worden ook een beetje lauw.
We zouden deze zo weer kiezen. Sterk aanbevolen voor alle soorten gezinssamenstellingen.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte (eindelijk!)
  • Mooie vormgeving (donker RVS versie)
  • A++ en toch volautomatische ontdooiing
  • Vlakke afwerking achterzijde
  • Computergestuurde moderne techniek

Minpunten

  • Beetje meer geluid als inbouwkoelkasten
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deur sluit niet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Product ziet er prachtig uit. Alleen de deur van de vriezer sluit niet waardoor we de koelkast niet kunnen gebruiken. Een monteur kon pas over enkele weken komen dus tot die tijd kan ik niet zeggen of het product echt bevalt. BCC heeft echter het probleem van hun kant goed opgelost en is met een coulance regeling gekomen.

Pluspunten

  • design
  • veel legruimte

Minpunten

  • deur sluit (nog) niet goed
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Harn 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super combi

Algemene score

9,0
Mooie en overzichtelijke indeling. Stiller dan verwacht. Koelt zeer goed en in verschillende zones instelbaar. SUPER!

Pluspunten

  • mooi toestel
  • zuinig
  • koelt goed
  • Handige indeling

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike110 19-10-2017

mooie ruime koelkast

Algemene score

10,0
Koelkastheeft veel ruimte, fijne grote groentela en 2 x een lade voor vlees(waren).
Enige minpunt is dat hij best veel geluid maakt.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kermi 03-01-2017

Geweldig mooie koel/vries combinatie

Algemene score

10,0
mooi afgewerkt ,prima inhoud zowel koeler als viezer,strakke vormgeving,geweldige kleur
Gewoon een PRIMA apparaat
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

p.sontag 01-09-2016
  • Product paar weken in bezit

groote op berg ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hoop ruimte blijf lang vers en goed en ziet er goed uit
mooie hoogte goed over zicht goede in deling
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pleunio 19-08-2016

Mooie koelkast

Algemene score

10,0
De koelkast is een mooie aanwinst voor onze keuken. Overzichtelijke indeling, fijne verlichting, duidelijke display. Kortom voor ons een prima product.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stephanie 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie unieke design koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, niet opvallend in de keuken. Geen standaard koelkast. Veel opbergruimte. Zeker voor groente en fruit. De vriezer kan iets groter, maar voldoet.

Pluspunten

  • Design
  • Ruimte

Minpunten

  • af/ toe onprettig geluid
  • Vriezerruimte
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer