Siemens iQ300 KG39NXB35 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nolten 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruimte in overvloed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door een kapotte inbouw koel/vrieskombinatie gekozen voor een los apparaat. De koelkast is lekker groot met een grote groente/fruit lade, flessen schap en genoeg ruimte in de deur. Handgrepen zijn in de deur verwerkt. De temperatuur is ook zichtbaar in te stellen. En er klinkt een alarm als de koel/vrieskast te lang open staat. Nadeel is dat de motor af en toe goed hoorbaar is... Maar dat valt alleen op als het stil is in huis

Pluspunten

  • voldoende ruimte
  • Energielabel A
  • Alarm bij te lang openhouden vd deur

Minpunten

  • motor hoorbaar
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

S.Badal 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie apparatuur KG39NXB35

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een hele mooie apparatuur, ongeveer 1,5 week hebben we binnen.Indelingen zijn goed, felle ledverlichting.Geluid vinden we toch aan de hoge kant!!!!
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Daniele 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Black Beauty No Frost

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een mooie koel/vriescombinatie en super blij met de perfecte werking van de Hyper Fresh laden en de 0 graden zone.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yusuf 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“Een echte aanrader”

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer stil en gemakkelijk te hanteren. Voldoende opslagruimte.Precies wat we zochten. Mooie, strakke koelkast met veel ruimte. Handig ingedeeld. Ik zal het aanbevelen!

Pluspunten

  • Lled verlichting
  • overzichtelijke indeling
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siemens kg39nxb35 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijne grootte koel-vriescombinatie mooie kleur beter dan een witte vinden wij
ook boven de groentelade een aparte instelling voor bijvoorbeeld lekkere koude biertjes

Pluspunten

  • mooie kleur
  • aparte instelling temperatuur boven lade
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dineke 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een koel vries combinatie met zo min mogelijk onderhoud en één die niet veel lawaai maakt. Aangezien onze oude erg aanwezig was. En het oog wil ook wat..Deze koel vries combinatie voldoet aan onze eisen. Mooi design, binnen en buitenkant, no frost en bijna geen geluid. Met meer dan voldoende ruimte in zowel koel als vries gedeelte.
Ik zou dit product aanbevelen.

Pluspunten

  • Ruime koelgedeelte
  • Geluidsniveau erg laag
  • Mooi design.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote moderne koelkast. Voor wie echt veel ruimte nodig heeft. Hij is ook geluidloos. Prima levering.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel ruimte
  • Handige schuiven
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EefS 16-09-2018

Van binnen en buiten geweldig!

Algemene score

10,0
Onze vorige Siemens was al weer 16 jaar oud, maar deed het nog prima. Toch de stap gemaakt voor een nieuwe ivm leeftijd oude, meer ruimte en kleur. We zijn er echt heel erg blij mee.
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

F.A. Nulle 13-09-2018
  • Product gekocht

Mooi groot en een sieraad in de keuken.

Algemene score

9,0
De indeling is ergonomisch en zeer overzichtelijk, gaat verbazend veel in. Extra te regelen in de vleeswarenbakken de temperatuur is een pre.

Pluspunten

  • de verlichting
  • De grote groente lade
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remko 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast

Algemene score

10,0
Een hele mooie verschijning in onze keuken.
We hebben het apparaat nog maar net binnen en hij moet nog even stil / uit staan maar we zijn er nu al heel erg blij mee!

Pluspunten

  • mooi design
  • mooie kleur
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie en ruime koelkast

Algemene score

8,0
We waren opzoek naar een ruime koelkast met een mooie uitstraling en ook natuurlijk zuinig. Weinig stroom verbruiken is belangrijk omdat de koelkast altijd 24 uur per dag "aan" staat. Deze koelkast voldoet aan al onze eisen en verwachtingen.

Pluspunten

  • Zuinig met stroom
  • mooie uitstraling
  • ruime opbergmogelijkheden
  • temperatuur direct afleesbaar
  • alarm bij te lang openstaande deur

Minpunten

  • heel soms hoor ik de koelkast aanslaan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan kluit 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
bijzonder mooie koelvrieskast moderne techniek geruisloos en handig ingedeeld.Werkelijk een sieraad in onze keuken is ook heel handig instellen met de gescheiden zones (temperatuur is apart in te stellen voor koelen en vriezen) mooi flessenrek grote groente lade en twee extra vers lades.Heeft ook nog een no frost systeem ,display goed afleesbaar.

Pluspunten

  • no frost
  • stil
  • heel mooi

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annette 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast, veel ruimte, mooi om te zien!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast aangeschaft om dat ik behoefte had in meer koelruimte en gelijk een diepvries eronder! Hij voldoet aan onze verwachting! Heel fijn is de aparte groentelade en de 2 vlees/vis lades. De indeling is makkelijk te wijzigen. Het omzetten van de draaideur was helemaal geen probleem. Zo gedaan en uitgevoerd met zeer goede beschrijving. Geluid is ook echt geen stoorzender. Je moet echt luisteren wil je hem horen en hij staat bij ons in de open keuken!

Pluspunten

  • Opbergruimte, groentelade en de vlees/vis lade.
  • Uiterlijk (zwart)
  • Geluid en Eco stand
  • Draairichting makkelijk te wijzigen
  • Ledscherm duidelijke info van koel- en vries
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koel vries combinatie die er van buiten zeer netjes uitziet, past door de neutrale antraciet grijze kleur als vrijstaande koel/vrieskast in elk interieur.
De indeling van het koelgedeelte is is ruim ingedeeld en met flessenrek goed in te delen met daarnaas nog diverse legplanken, 1 groete groente lade en 2 kleiner vlees en visladen waarvan de temperatuur apart te regelen afhankelijk van de inhoud

Pluspunten

  • Net ruime indeling
  • heldere ledverlichting

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Koreman 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijvolle koel/vries combi met mooie afwerking

Algemene score

8,0
Mooie stijlvolle koel/vries combi. Ruim koelgedeelte en de zone indeling is praktisch en werkt echt. Groente en fruit blijven echt langer vers. Goede verlichting. En de buitenzijde is geschuurd RVS. Glimt niet en je ziet jezelf ook niet in de deuren.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Diverse zones werken goed
  • Vers blijft echt langer goed
  • Eco stand als je er niet bent

Minpunten

  • Geluid is laag maar wel aanwezig
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

FRANK 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super mooi design koelvries combinatie kleur zeer appart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hoy ik zelf ben voor de aparte kleur gegaan waar je minder vinger afdrukken ziet en mooie binnenkant siemens koel vries combinatie zeer mooi design en kleur led verlichting display voorkant met blauw verlicht zeker niet storend no frost is ook een plus
en energie label A

Pluspunten

  • kleur design
  • no frost
  • A label

Minpunten

  • hoge pan past er niet in 1glasplaat moet er uit
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Strijthagen 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Intuitieve touchscreen bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Koel-vries combinatie, staat als een huis. en heeft bijna evenveel ruimte. Hij is zo fluisterstil koelt en vriest zo goed dat wij ervan ontdooien;-)

Pluspunten

  • prijs
  • prestatie
  • stil
  • stijlvol
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een erg fijne ruime koelkast, welke voor ons gezin perfect is. Goede ruime diepvrieslades, handig flessenrek, speciale groente- en vlees/vis-lades apart te reguleren, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Flessenrek
  • speciale lades apart in te stellen
  • mooie uitstraling
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Essen 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast en vriesgedeelte. zeer stil. 3 lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor deze gekozen ivm de kleur, prachtig donker geborsteld. Mooi grote koelkast/vriezer. De 3 aparte lades is ook zeker een pluspunt. Voor ons was het belangrijk dat de koelkast stil zou zijn ivm open keuken, en hij is zeker zeer stil.
Makkelijke temperatuur instelling op de deur.

Pluspunten

  • kleur, geeft chique uitstraling
  • grote koelkast/vriesgedeelte
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

saskia 12-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruim en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
is wat ik ervan had verwacht. het is mijn 2e siemens koelkast. koels snel en heeft hele fijne ruime lades
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG39NXB35

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews