Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 KGN39AI35

Vergelijkbare producten

Siemens iQ 300 KG39NXW35

Siemens iQ 300 KG39NXW35 Best Reviewed 2 keer jul 2019
9,2 (32)
Best Reviewed 2 keer jul 2019
Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 KGN39AI35 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, mooie indeling,LED verlichting + accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN39AI35

Algemene score

10,0
Mooie RVS koelkast, groot beeldscherm met bediening temperaturen, LED verlichting, mooie indeling, en diverse accessoires zoals koel elementen+ijsblok-vormbak en ei-bakjes

Pluspunten

  • groot scherm
  • A++ met LED verlichting
  • incl. diverse accessoires
  • RVS deur
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria Erazo Sanchez 06-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer zuinig en ruimte zat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN39AI35

Algemene score

8,0
Ik had eerst 2 koelkasten omdat het eten niet in een paste. Nu heb ik de nieuwe koelkast 6 KGN39AI35 van Bosh en daar past alles netjes in, er is zelfs ruimte over. Daarnaast verbruikt het minder dan 1 van de 2 koelkasten die ik eerst had, zeer zuinig dus.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • vacuum koel functie
  • vakantiemodus
  • zeer zuinig
  • no-frost

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffreyp 01-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

KGN39AI35 kost een beetje meer, maar dan heb je ook wat!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN39AI35

Algemene score

9,5
Een zeer ruime koelkast. De indeling is zeer praktisch, het wijnrek en de Vital Fresh Bak zijn ideaal. Groente en vlees blijft werkelijk minimaal 2x zolang vers. Jammer dat ik er geen foto's bij kan doen, maar groene in verpakking bijv. waarvan de datum al ruim is overschreden is niet bruin, ruikt en ziet er nog vers uit! Wij zijn zeer tevreden. Daarnaast heeft het een ruim vriesvak, genoeg voor 4 broden per lade. Ik ga nu minder naar de winkels, en bespaar daarmee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Barneveld 15-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig van binnen en van buiten

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN39AI35

Algemene score

10,0
Moderne uitstraling. Van binnen is deze koelkast ruim en geeft het gevoel van orde en frisheid. Buiten kant is strak en slank, dit model is in rvs uitvoering wat veel mensen aanspreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dirk 28-08-2016

Hallo Bart, ik lees in je review dat het geluidsniveau 'uitstekend' is. Mijn ervaring is heel anders, zie mijn review. Heeft jouw koelkast ook zo'n brom ?

Reageer

Marja van den Berg 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Blij met mijn no frost

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KGN39AI35

Algemene score

8,8
heb er lang over gedaan om te kiezen welke koelkast Ik zou nemen maar ben er erg blij mee . van de ruimte en mooie indeling en de uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer